Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,088
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

İgi ve Alakaya Teşekkür ederim.

Yarın yerinde deniyip bakıcam antareste bu markanın ürün seçenekleri azdı. Bir firma daha buldum daha fazla seçenek sunan birde orda deniyelim şansımızı :smiley:

İyi Geceler Herkese

Etiketler

yeşil kundura da satıyor merrell i, orayada bakabilirsiniz.

size de iyi geceler.

Fatih şu ya da bu marka vermek istemiyorum ama daha önce de söz etmiştim, trekking için mutlaka ayak bileklerini koruyacak şekilde bot almak gerekiyor, eğer bot modeli bir de gore-tex yani su geçirmeyen şekilde alırsan her koşulda kullanma şansın olacak, lütfen en önemli konu ayaklar olduğu için bunları göz ardı etme, zira daha fazla para harcayarak doğruyu bulmak pahalıya mal oluyor :smiley:

Tamamen iyileşerek trekkinglere katılacağım günleri ben de özlem ile bekliyeceğim, bir süre uzak kalmamı doktor söyledi, dizimin iç yapısını yani kıkırdak dokuyu korumam gerekiyor. Ama gerçekten şu anda çok daha iyi durumdayım :smiley:

jargondeath' Alıntı:
Herkeslere hayırlı akşamlar olsun . Bugün Ankaranın yeni gözde alışveriş merkezlerinden Antares 'deydim Merrell marka treking ayakkabıları satan intersport mağzasında inceleme fırsatım oldu. Kullanan yada marka hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilirmi ?

Yazın treking Yürüyüşlerinde kullanılmak üzere Kışında olabilir

Zerrin hanım Güzel haberleriniz bizi sevindirdi. Tamamen sağlığına kavuşup bir doğa yürüyüşünde buluşmak üzere :smiley:

Zerrin inşallah çabuk atlatırsın ve seni dağlarda patikalarda görürüz.
Yada taraf değiştirip bize katılırsın biliyorsun biz araçların gidebildiği yere kadar gidip orda mangalları indiriyoruz.:smiley:

Kerim, sanırım çabuk atlatacağım, dağlardan vazgeçmem sözkonusu bile olamaz :smiley: Ama bir süre motorize yani araçlı olarak yürüyüşlere katılmak zorundayım ;D

başımızın üstünde yerin var.
Bu aralar ben çok hareket ediyorum.Ama hiç biri kamp amaçlı değil.
onun için hafiften bunalımdayım zaten boluda ki geziyede yetişemedim hala kendime kızıyorum.
hasretle tekrarlanmasını bekliyorum.

İlk önce çok teşekkür ediyorum :smiley:

Sonra 26-27 Temmuz da Gürleyik'e kamplı bir gezimiz var, daha önce yaptığımız gezimizin fotoğrafları için linkini veriyorum , inceleyebilirsin, zamanı uyarsa katılabilirsin.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14415.20

Şelalede isteyen yürüyerek çıkış yapacak, zorunluluk yok,kamp alanına çıkıp dinlenmek ve eğlenmek hatta yüzmek bonus olarak var :D

Hayır, linkte yazıyor ama okumamışsın sen :p

Eskişehir ili Mihalıçcık ilçesinin bir köyü :smiley: Yani bize çok yakın sayılır.

günaydın,
Murat hatırlarsın bizim İzmir'de ıspanaklı boyoz var. ben bir mesajımda burada da yapan bir yer olduğunu yazarken tarihini yanlış yazmıştım. ve sen bencede haklı olarak yazın ıspanağın konservesimi varki diyede mesajı bitirmiştin.
hafta sonunda ıspanak kavurmasının konservesini satan bir mağaza gördüm. bu bende diğer yerlerde de varmı sorusunu yöneltmeme sebep oldu. evet varmış.

murt2.jpg

murt1.jpg

murt.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR