Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 599,862
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Hayırlı olsun Faruk'cum... Çok sevindim.

Jeep34' Alıntı:
İstediğim zaman alıp binebileceğim için çok mutluyum :D

Neyse kavga çıkmaz artık aramızda... Birini sen, diğerini ben alırım!... ;)

Etiketler

Ugur abi CJ'leri pek seviyorsun galiba :smiley:)

Ama uzaktan...

Bir zamanların da 1 numara araçlarıydı, amerikan ordusuna az taşımadı bu cengaverler...

Netekim bence yoruldular artık...

Ama biz seviyoruz hala..

Benim beyaz balinayı satıyorum duyurulur

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12838.new#new

herkese iyi akşamlar.abilerim birsey sorcaktım.bizim ekipte bir abimizde landrover 90 kasa var ve arac bitik durumda.her gezide yatak sarıyor yada bir arza yapıyor.kendiside aracı değiştirmiyor bunu satıp ne araba alcam diyor.sizin tavsiyeniz ne olurdu acaba?

Merhabalar, ben Ergun Erakman, işte buda benim efsane...:smiley:)

madem devamlı çıkıyor, neden CJ serisine girmiyor????

bence kesinle hala CJ serisi gerçek safkan. Yeterki ona iyi bakın.

katılıyorum abi bizdede cj5 var.gecen ay rollcage de takıldı.artık tam arazi canavarı oldu.bende cj al diyorum ama bagajı yok diyor.o zaman cj7 al diyorum ama pek sıcak bakmıyor.doğrusu anlamış değilim

beatrix' Alıntı:
Merhabalar, ben Ergun Erakman, işte buda benim efsane...:smiley:)

Sayın Ergun bey hoşgeldiniz..Diğer arkadaşlarımızın sizi daha iyi tanıyabilmeleri için Off-Road bölümümde yer alan
''Tanışma Köşesi'' 'nde kendinizi tanıtabilirseniz memnun oluruz.
Saygılar..
Link aşağıdadır :

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.0

Faruk ve Yüksel Abi aracınız hayırlı olsun. Ben de maymunu yıllardır yakından tanırım ve çok kullandım, kesinlikle sıradan bir cj ile mukayese edilemez çok keyif alacağınıza eminim. ;)

Uğur Abi Maymun, Beterböcek, Benim CJ (isim bulmak farz oldu galba :smiley: ) derken hafif hafif zehirlenecek.. Bir bakıcak artık Grand kesmiyor CJ lazım ;D
Zaten hep savunduğum bir laf vardır "Rahat insana batar" diye ;D ;D ;D

Sonrada Mustafa abi Amiral Gemisini, Wagoneer'i çıkaracak garajdan ;D

Jeep34' Alıntı:
En iyi CJ arkadaşımın Cj si ;D

jeeper' Alıntı:
katılıyorum abi bizdede cj5 var.gecen ay rollcage de takıldı.artık tam arazi canavarı oldu.bende cj al diyorum ama bagajı yok diyor.o zaman cj7 al diyorum ama pek sıcak bakmıyor.doğrusu anlamış değilim

Öncelikle bir cj hayranı ve 3 cj sahibi olarak soruyorum..rollcage i nerede taktırdınız. hazır mı geldi? yapıldı mı? maliyeti ne oldu? malzeme ne kullandınız? resmi varmı?

slm goktuğ abi.budan 2-3 ay once bi gezi sırasında takla atmıştım.ondan sonra jeep sanayiye gitti ve hazır gitmişken rollcage taktırayım dedim.rollcage'i sakaryada suzuki bayii var federasyon oraya onay vermiş yani onaylı rollcage yapıyor.sakaryada emniyet müdürlüğünün arkasında.hazır gelmedi olcu alıyolar ona gore yapıyorlar.rollcagein 2-3 modeli var size gosteriyor hangisi uygunsa siz seciyorsunuz.sizin gosterdiğiniz modeli sizin jeepinize uyguluyor.yapımı 1 hafta kadar sürdü takılması boyanması vs.malzeme olarakta soğuk çekme çelik kulanılıyor.yani dikişsiz çelik oluyor.maliyeti 1100 ytl.resimlerini cekince ekliyeceğim.
saygılar...

ilgin için çok teşekkür ederim. resimleri bekliyorum sabırsızlıkla. benim oralara gelme şansım pek yok ama burada yani tokat/erbaa da çok deli bir usta var. Proje tamam olursa malzemeyi getirtir hallederim diye düşünüyorum.

ne demek goktuğ abi her zaman.bence bir offroad aracında olması gereken ilk şey rollcage dir.

Off-road cu arkadaşlar.31 mayıs 1 haziran tarihlerinde Şile Akçekese köyü sahilinde yemeli,içmeli,fasıllı,çadırlı,isteyenin bungalow evde kalabileceği paazr gününüde arazide geçireceğimiz bir etkinlik düzenliyoruz.Tüm ofroad cu arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Ayrıntılar: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12815.0

yüksel abi çok isterm gelmeyi.babamı kandırırsam inşaallah geliriz.hem sizinlede tanısmıs oluruz.
saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri