Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 600,322
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Menderes Şereflişan (menderessereflisan) ve Baki (velicanöz) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

Etiketler

Semih Selçuk(impesa) arkadaşımız aramıza hoşgeldiniz.Yetenekli bir Unimog'çu arkadaş daha kazandık.İyi paylaşımlar dilerim..

Semih Selçuk (impesa) arkadaşım, aramıza hoşgeldin...
Atölyen nerede? İstanbul ise, ziyaret etmek isteriz...

Belki bir-iki angaryamız olur... ;)

Uğur artık senin elin de 6 çekerlere doğru gidiyor , hadi hayırlısı bakalım :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Semih Selçuk(impesa) arkadaşımız aramıza hoşgeldiniz.Yetenekli bir Unimog'çu arkadaş daha kazandık.İyi paylaşımlar dilerim..

uğur hocam iyi akşamlar. ben bülent. senin 6*6'nın şöför mahallindeki resimlere baktımda yakışıyorsun. yakında sizinkileride siteye yükleyeceğim. hala çanakkale fotoğraflarındayım zira. manzaralara ara vereyim istersen.

Bülent'cim merhabalar.Teşekkür ederim.Ayrıca emeğine sağlık diyorum :smiley: .Daha önemli olan resimlere devam et istersen.
Sonradan araç ile alakalı resimleri bu linke http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12216.0 bir zahmet yapıştırıverirsen memnun olurum.

Jeep34' Alıntı:
Serdar'cım neden bu konuda makara yapma gereği hissediyorsun?
Uğur Abi sizden ve diğer moderatörlerden özür dilerim. Ben şunu anlamıştım çok mesaj gönderince kamp I den kamp II ye oradan devam eden zirvenin tepeseindeki en üst konum olan moderatörlüğe erişildiğini zannediyordum. Öyle değilmiş. Tekrar tekrar özür diliyorum . Saygıda kusur ettiysem affedin. Birdaha Mesajımda olmaz Makaramda.Sağlıcakla Kalın.

Mesajlarını, muhabbetini, fotoğraflarını, gezilere katılımını, kısaca seni her yerde yanımızda görmek istiyoruz...
(Özledik yahu... çektirme kulaklarını!... :mad:)

Aşkolsun Serdar rica ederim ne özürü...Yanlış anlaşılma olabilir..hemde mesajda zaten zor anlatılıyor..

Sadece son mesajındaki son cümlen sana hiç yakışmadı... Olur mu öyle şey :smiley:

Arkadaşlar hepinize merhabalar,

Muhteşem Kaz Dağların da 17-18-19 Mayıs ta Kamp ve Trekking etkinliği yapıyoruz ve sizler de katılırsanız Offroad Grubu olarak, çok seviniriz :smiley:

linkini buyrun efendim :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=12451.0

Nedir bu you tube un başına gelenler..gene kapanmış...

BU SİTEYE ERİŞİM ENGELLENMİŞTİR

Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/2008 tarih ve 2008/468 nolu kararı gereği bu siteye erişim TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI'nca engellenmiştir.

Access to this web site is banned by "TELEKOMÜNİKASYON İLETİŞİM BAŞKANLIĞI" according to the order of: Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, 24/04/2008 of 2008/468.

--------------------------------------------------------------------------------

Aramıza yeni katılan arkadaşlar...

Memiş Kağan Altunsoy (FaTaLL),
Alper Eroğlu (EVOLUTION),
Sinan (e.postacı),
H. Bahadır Pınarbaşı (derinname),
Taylan Erdem (Terzaghi),
askıda kıtapa destek olurmusunuz (askıda kitap),
Musa Kanat (acemi_myca)

Hoşgeldiniz. Gezilerde görüşmek dileğiyle...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR