Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,895
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Evet evet; Kamikaze denilen üyenin üyelikten çıkarılması hususunu ben de çıkarılsın diyerek onaylıyorum. Ne işi var bir hortumcunun aramızda ya... Recep abi sen buradaki liderliği bırak, benim liderim ol abi, benim önüme geç ;D ;D ;D Hem benim Kılıçlı taraflarında yemişliğim de var abi. Sen önüme geçersin, gideriz abi olma mı? Ömer; sen bırak okulu falan aslanım, geç dükkanın başına... Babanı aldım ben ;D ;D ;D Recep Abim; hoş geldin; iyi ki geldin... Bu liderlik davası bitmiştir beyler ;D ;D ;D Baksanıza herif dalışa geçti duyunca... Seni çok seviyoruz abi...

Etiketler

her ne kadar Recep abiyi tanımasamda takdire şayan bir kabiliyeti olduğunu tespit ettim aramızda olması yönünde ısrar ediyorum. baksanıza millet seve seve veriyor demekki allah vergisi bir yetenek çalışmakla olmaz çünkü ,analar ne evlatlar doğuruyo bee belki bizde birkaç taktik kaparız tabi musade buyurursa onun gibi olmak mümkün değil maksat mümkün mertebe yaklaşmak

Çok değerli arkadaşlarım, yazdıklarınız için hepinize çok çok teşekkür ediyorum. Eczanede sürekli reçete girişi yaptığımız için fırsat bulupta hemen cevap yazamıyorum kusura bakmayın.
Liderlik konusunda espri yaptığımı hepiniz biliyorsunuz, allah neşemizi eksik etmesin. Bütün arkadaşlarıma kamp yolunda hayırlı yolculuklar diliyorum...

mogzilla' Alıntı:
2 oy tamam.3 daha buldummu konsey kararı ile bittin sen Recep.
Kantinden , hem de benim aldığım simitlerin parası ile ev alırsın ha.
Hele sen bi dur, 45 sene sonra beni bulduğuna seni pişman etmezsem bana da Tatar Ramazan demesinler.

638763.jpg

Nadircim müsade ette şöyle bir kaç gün üyeliğin tadını çıkarayım, en azından forum üyeliğine terfi edeyim öyle atarsınız ;D ;)

ergin61' Alıntı:
her ne kadar Recep abiyi tanımasamda takdire şayan bir kabiliyeti olduğunu tespit ettim aramızda olması yönünde ısrar ediyorum. baksanıza millet seve seve veriyor demekki allah vergisi bir yetenek çalışmakla olmaz çünkü ,analar ne evlatlar doğuruyo bee belki bizde birkaç taktik kaparız tabi musade buyurursa onun gibi olmak mümkün değil maksat mümkün mertebe yaklaşmak

Ergin kardeşim, yazdıkların için teşekkür ediyorum. Seninle özel olarak ilgilenicem ;)

abi teşekkür ederim. abi hemde sağlıkcıymışsın suistamale açık bir sektör bence sen seçilmiş insansın gezenbilir ile spor amaçlı ilgilendiğin kanaatine vardım ;D ;D ;D

Tüm Türkiye nin ve gezenbilir ailesinin cumhuriyet bayramını kutlarım.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

herkese merhaba ben sapanca gezisinden sonra hemen üye oldum ve iyiki niva almışım dedim bundan sonraki etkinliklerde görüşmek üzere

Ben bu nivayı hatırladım.ayrıca eski bir niva kullanıcısı olarak (hala çok severim)seninde aramızda olmandan aile ve kendi adıma mutluluk duyarım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,549
Kaydolan Son Üyemiz
musaözbilmez

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR