Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Arkadaşlar,
Yeni bir projeye başlamak için CJ-7'yi satıyorum. Yeni projem; askeriyeden çıkma 110'lık LANDROVER alıp, sıfırdan toplucam....muhaaaa... şaka şaka abartmiiim yaa ;D ;D ;D daha neler... Daha fazla benzin yakan, daha büyük ama CJ ruhlu hepsinden önemlisi ve doğal olarak JEEP marka olacak. Altyapı çalışması bitti, projenin bütün detayları, alternatifleri ile beraber değerlendirildi ve yol haritası çizildi, ihtiyaç listesi hazırlandı... eee tabi bir eve 2 erkek çocuk fazla... ne kadarda zor olsa çocuğu başkasına emanet etmek zorundayım
ilan sitelerine koymayı şimdilik düşünmüyorum.. aile içinde sağa sola haber veriyorum.. tanıdığa gider inşallah
Bu arada satarsam HAKAN'ın müthiş fotoları ile satıcam heralde
komisyonu haketti valla ;D
80 model Cj-6'dan kısaltma Cj-7
Orjinal Amerikan Hardtop
87 Wrangler kapıları
4.2lt elektronik ateşleme
T18 4 ileri HD + Dana20
3inch Rancho Makaslar
Rancho RS5000 amortisörler
2inch Bodylift
arkada %100 detroit kilit
Sıfır canada sacks baskı balata, shaftlar, spicer ıstavrozlar....
10inch mangels 5 tane
33' Mudzilla 5 tane
Orjinal Amerikan CJ-7 torpido
Sıfır Hidrolik direksiyon pompası (revizyonlu değil)
Sıfır Anamerkez, bütün fren balataları sıfır
Sıfır Akü
Sıfır el yapımı egzos ve susturucu
Sıfır Buji, buji kabloları, mefreze
Deri döşemesi iyi durumda
Poliauto (3 katlı kocaman) LPG sistemi (ama hep benzinle kullanılıyor)
sac yarım kapılar
Bestop Bikini, omixada dodikler ve krom ızgara, paslanmaz çelik aynalar (en pahalısından)
yeni ön cam çerçevesi,komple yenilenmiş silecek sistemi, krom bar ve 4 tane halojen...(halojenleri takacak vakit olmadı)
Daha hatırlamadığım bi sürü bişey... ufak tefek işleride var ... mesela bu hafta direksiyon kutusu değişicek... kapılarının ayarlanması lazım...
Ön tampondaki U-Bolt'lardan biri Camel Parkurunda straple berarber... Bide son halinin çamursuz resmi yok galba ;D