Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,429
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

yücelim; burada saat şu anda 05:22 . Gözüme uyku girmiyor; burnumda tütüyor... beni çoktaaan sardı... özledim memleketimi be kardeşim. herhalde yaşlanıyoruz... bundan evvelki defalarca çıktığım yurtdışı seyahatlerinde uzun seneler de kaldım; ama hiç bu kadar koymamıştı... oooof offf...

Etiketler

rakı seni öldürmeden sen rakıyı öldürücen...ölçüsünde su ile
valla korhan tam rakı koydum sen bunları yazmışsın insaf yahu.

hele siz gezilere bir gelin
recep abi aldığı rakıyı önce bana içirip üstümde test ediyor bana birşey olmazsa içiyor :smiley:
madem bu işi bu kadar biliyorsunuz beni niye uğraştırıyorsunuz sayın experler :smiley:

Arkadaşlar,

Yeni bir projeye başlamak için CJ-7'yi satıyorum. Yeni projem; askeriyeden çıkma 110'lık LANDROVER alıp, sıfırdan toplucam....muhaaaa... şaka şaka abartmiiim yaa ;D ;D ;D daha neler... Daha fazla benzin yakan, daha büyük ama CJ ruhlu hepsinden önemlisi ve doğal olarak JEEP marka olacak. Altyapı çalışması bitti, projenin bütün detayları, alternatifleri ile beraber değerlendirildi ve yol haritası çizildi, ihtiyaç listesi hazırlandı... eee tabi bir eve 2 erkek çocuk fazla... ne kadarda zor olsa çocuğu başkasına emanet etmek zorundayım ;) ilan sitelerine koymayı şimdilik düşünmüyorum.. aile içinde sağa sola haber veriyorum.. tanıdığa gider inşallah :smiley:

Bu arada satarsam HAKAN'ın müthiş fotoları ile satıcam heralde :smiley: komisyonu haketti valla ;D

80 model Cj-6'dan kısaltma Cj-7
Orjinal Amerikan Hardtop
87 Wrangler kapıları
4.2lt elektronik ateşleme
T18 4 ileri HD + Dana20
3inch Rancho Makaslar
Rancho RS5000 amortisörler
2inch Bodylift
arkada %100 detroit kilit
Sıfır canada sacks baskı balata, shaftlar, spicer ıstavrozlar....
10inch mangels 5 tane
33' Mudzilla 5 tane
Orjinal Amerikan CJ-7 torpido
Sıfır Hidrolik direksiyon pompası (revizyonlu değil)
Sıfır Anamerkez, bütün fren balataları sıfır
Sıfır Akü
Sıfır el yapımı egzos ve susturucu
Sıfır Buji, buji kabloları, mefreze
Deri döşemesi iyi durumda
Poliauto (3 katlı kocaman) LPG sistemi (ama hep benzinle kullanılıyor)
sac yarım kapılar
Bestop Bikini, omixada dodikler ve krom ızgara, paslanmaz çelik aynalar (en pahalısından)
yeni ön cam çerçevesi,komple yenilenmiş silecek sistemi, krom bar ve 4 tane halojen...(halojenleri takacak vakit olmadı)
Daha hatırlamadığım bi sürü bişey... ufak tefek işleride var ... mesela bu hafta direksiyon kutusu değişicek... kapılarının ayarlanması lazım...

Ön tampondaki U-Bolt'lardan biri Camel Parkurunda straple berarber... Bide son halinin çamursuz resmi yok galba ;D

Korhan..Hafta içi İstanbuldayım ya..Tam kendime şöyle ton balıklı bir salata yaptım oturdum, senin yazını okuyunca bi daha 8 kat aşşagı inip bi ufak kapmak zorunda kaldım..Ta ordan buraya yapılırmı bu..Komisyon falanmı alıyosun tekelden bilelim :smiley: Senin avşar agasının keyfi havalar soguyunca yerine geldi..Sen gelene kadar 2 metre kar olurda oynarsın onunla..

valla abi; ben de kendi yazdığım yazıyı okuyunca kendi kendime imrendim. Free - shoptan aldığım exportlardan açtım bi tanesini. Sabaha kadar demlendim. Hem memleket özlemi, hem de... öle işte... ben perşembe sabahından itibaren 1 hafta Türkiyedeyim. Görüşelim mutlaka Birden abi...

Varsa oralarda bide gelin getir bizim kocaoglana ;D

isoff242.jpg

ah be abi; benim de aklımdan geçen tek şey bi ufaklık da kendime getirmek... ama inanır mısın çok istememe rağmen hala bakamadım etrafa... zaten bulursam ben burada büyütürüm onu...5 saat uçakta ölür gariban... hem almazlar da heralde...

Yoo alırlar..evrakı tamam oldumu sorun yok..Bizimki öyle geldi hemde Varşova dan geldi.15 günlükmüydü neydi...Sen orda kalıcısın galiba köpek falan büyütebildigine göre...Yalnız koruma altında olan bir ırk..Bulabilirsen dişisini bul..Dişisi kıymetli

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR