Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,540
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

aslında bende heyecanla kar yağmasını bekliyorum
4x4 le kar sürüşü tecrübem yok ve çok merak ediyorum nasıl bir performans sergileyecekler

Etiketler

tabi askeri araçla olan tecrübeyi saymıyorum, orda araç gitmesede sen götürüyorsun bir şekilde
kalmak gibi bir lüksün yok :smiley:

Mert...kaz dağları fatihi nasılsın?...Önce seni bir çamura bulanmış görelim hele..nerelerdesin?

buralardayım abi, işler falan koşturuyoruz gene, geçen sene arşivlerine bakarsan beni ve aracımı bol çamurlu görebilirsin abi :smiley: Kaz dağları enfesti valla, baharda bi gezi yaparız gezenbilir olarak
kar daha güzel be abi tertemiz girip tertemiz çıkıyosun parkurdan :smiley:

Haklısın...bi vakit ayırda organize et o zaman bir zahmet...Kar yağdığından bile haberim yok..Pazara ayarla bir şeyler :smiley:
Şöle sucuk ekmekte fena olmaz dimi Mert..

yapmayın; 1 hafta sonum var Türkiyede... Karda tepinelim... Sucuk yapalım... kartopu oynayalım... nolur nolur ;D ;D ;D

Ne demek..Zaten öyle konuşmuştuk hatırlarsan..1 haftam var dedin,Kar dedin,Balık dedin ,freeshoptan kiloluk dedin şimdide kontenjan soruyorsun.. ;D

evettt..Şöyle iriboylardan kılçıgını çıkarıp birbirine yapıştıracaksın..Karda,mangalda pişireceksin..Izgaradan tepsiye döküp direk agzına atacaksın normalde biraz sogumasını beklemek gerekir ama kar sogugu bu süreyi minimuma indirir..hele az pişmiş olursa tadından yenmez o sogukta adamın içini dışını yağlar 0w30 gibi etki eder..Performans artışı saglar..''Antifiriz'' (C2H2O) ;)ile birlikte kullanılırsa performans 2 katına çıkar..

Korhancım işlerimin yoğunluğundan bir kaç gündür foruma bakamadım hiç. Rakıyla ilgili yazıyı neden özellikle Suat ile bana gönderdin merak ettim Serkan dururken ;D Özlettin kendini Korhancım.
Bende de birşeyler var rakıyla ilgili ;

İçmesinin bilene
zevk-u sefadır.
içme’yi bilmeyene
cevr-ü cefadır rakı.

beyaz peynir, domates,
yanına bir kavun kes,
çiğ köfteyle ne enfes
bir iptiladır rakı.

eşek içince zırlar,
köpek içerse hırlar
kedi içse tırmalar,
insanlar’adır rakı.

RECEP der ki:
had bilmezsen eğer ki,
öyle rüsva eder ki,
başa beladır rakı..

Sevgilerimi sunuyorum...

Yaw Recep abi sende neler varmış böyle..Kimbilir daha bilmediğimiz ne meziyetlerin var..Ama biz seni herhalinle seviyoruz ve saygı duyuyoruz abi..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
hakan arpakçı

SON MESAJLAR

SON KONULAR