Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,623
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Merhaba Mustafa abi..Beklerim..Bi kasa yermiyiz hamsi .. :-\ona göre mezata gideyim sabah... :D

Etiketler

Arkadaşlar hafta sonu etkinlikleri kapsamında ben bi sinema yapacagım,ilerleyen saatlerde konuşur netleşiriz..Şimdilik hoşçakalın

Dün, akşam saatlerinde konuştuğum Suat abinin ( Suat KABAL ) herkese çok çok selamı var. İnternetinde sorun olduğu için siteye giremediğini ve herkesi çok ama çok özlediğini iletmemi istedi.. Bu arada, CJ bomba gibi etaplara dönecek en kısa zamanda :smiley:
Biz de seni özledik Suat abim....

Abiler saolun,lakin bu alışkanlık haline geldi sorun araçta deyil bende,yani rahat durursam bişey olucağı yok ama dedimya dört lastiği yerden kesmek bende alışkanlık oldu.Ondan sonra düşüşte iniş takımları açılmayınca doğru servise..Bu arada çok fazla bişeyde yoktu..

orkun merhaba
demek bir cj fanatiğini kaybediyoruz bu arada arabanın yazlık kapılarına talibim fiyat teklifini bekliyorum,cj ye bayağı para harcamışsın umarım iyi rakama satarsın.....

tarık orkun cjyi satamaz spekülasyondur o :eek: kendi yazmış gözüküyosada başka biri onun adına yazmıştır ;D yada bir çağ kapanıp yeni bir çağ başlıyacak insanlık tarihinde :D

Kendimi Gezginin Köşesinde tanıtmıştım. Sanırım burası eksik kalmış :smiley:

İlhami ÖZDEMİR 1973
BOLOFF Bolu Doğa Sporları Ve Off-Road kulübü Kurucu üyelerindenim. Arkadaşlar şimdilerde BOLOFF desede Ben BODOS diyorum. (BOlu DOğa Sporları şeklinde
Aslen Beden Eğitimi Öğretmeni olmakla birlikte ki 6 yıl yaptım. 2 yıldır MEB. EĞİTEK Bilgisayar Formatörlüğü, 9 aydırda Türkiye Eskrim Federasyonu Asbaşkanlığı yapmaktayım.
Suzuki Vitara Vagon sahibiyim. Aracımın fotosu:

İlhami bey aramıza tekrar hoşgeldiniz :smiley:
Farklı spor dalları ile ilgilenmek çok hoş olsa gerek...

parodi' Alıntı:
tarık orkun cjyi satamaz spekülasyondur o :eek: kendi yazmış gözüküyosada başka biri onun adına yazmıştır ;D yada bir çağ kapanıp yeni bir çağ başlıyacak insanlık tarihinde :D
doğru söylüyorsun cj alınır çok para harcanır sonra ucuza satmaya kıyamayıp kolleksiyonda yerini alır...............

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR