Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,676
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Valla ne yalan söliiim, haftasonu eşim ben otomatik araba istiyorum diye tutturdu ... ben bi cherokee alalımda başın ağırmasın, hem aklım sende kalmasın dedim kafasına yattı ::smiley:... yani eve 2. erkek evlat sokmanın vizesini aldık :D temiz uygun fiyata bakıyoruz...acelemizde yok...düşer bişiler...

Tabiii eşimin arabasının başına geleceklerden haberi yok ;D

ama yinede CJ satılık! (tabi tanıdığa dosta, ilan sitelerinde şimdilik yok) XJ'le ilgili planlarım için çok para lazım çoooook.... bu arada herkesi ters köşeye yatırım 360'lık Wagoneer alırım bakarsınız, Amerikan konsololuğundan çıkma bitane temiz var :smiley: kafama takılıp duruyo... Jeep kullanmayan bilmez, bu veletler kıskançtır başımıza iş çıkartırlar 2si aynı evde olmaz......

Etiketler

Hoşbulduk yeniden. Farklı spor dalları; evet bazen hoş olsada iş olarak yapılınca bazen sıkıntı verebiliyor.
Sonuçta kişilerin eğlence ve hobi amaçla yaptığını siz yönetici olarak yapıyorsunuz, keyfi bu anlamda tartışılır. Bizler çamur su içinde gezerken TOSFED başkanı ve diğer yöneticilerin hissettiklerini daha rahat anlayabiliyorum ;D Bende kendime hobi amaçlı başka sporlar seçtim.Birisi buyurun aranızdayım off-road, diğeri zıpkınla balık avcılığıdır. Mevsimlere göre öncelikleri değişmekle birlikte tüm yıl her ikisindende parça parça yapmak mümkün sonuçta:smiley:

İlhami bey,bizler gezenbilir olarak Bolu bölgesine gezi planımız hep gündemdeydi.Yakın zamanda böyle bir gezi yapamadık..Gündeme alındığı zaman Gezenbilir olarak tanışmaktan herkes memnun olacaktır..

Bolu'da olduğum sürece sizlere ev sahipliği yapmak benide mutlu edecektir.

İlhami bey aramıza hoş geldin.
Eh iyi oldu valla , benden başka hem zıpkıncı,hemde off-road cu bir arkadaşımız daha oldu forumda. :smiley: :smiley:

ilhami selam hoşgeldin.yüksel naber ya süper geçmiş kartepe kar küremişsin xj ile kütür kütür allahtan fotolar varda avunduk durduk bizde kasap önündeki kedi gibi

Fatih senide baya andık.''Tam Fatihin istediği ortam ,artık fotoları görünce neler yapar ''diye baya andık senide.Birdaha yaparız bir kartepe organizasyonu be Fatih.Zaten bizimde tadı damağımızda kaldı.

fatih olsaydı kısa metraj macera filmi çekerdi :smiley:

fatih istersen sen araçsız gel hakanın yanında boş yer var landın tepesinden güzel görüntüler yakalamış

eh sizi sıcak tutacak içecekleride ayarlarız artık :smiley:

olmaz dersen bana kameramanlığı öğretirsin ben çıkarım tepeye hem land yere daha sağlam basar birden abi rahat ilerler ;D

Fatihcim, Yücel'in fikri çok iyi yaa ;D Gel Fatih gel, yanımda boş yer var.. Ancak her an düşme ve hattaa oralarda unutulma riskin de var ;D

yücel merak etme benim boy var belli olmuyo ama bende birden abinin lr'yi yere sağlam bastırırım ;D ;D ;D

hural' Alıntı:
Fatihcim, Yücel'in fikri çok iyi yaa ;D Gel Fatih gel, yanımda boş yer var.. Ancak her an düşme ve hattaa oralarda unutulma riskin de var ;D
yahu hakan gelebilseydimde lrden düşseydim yuvarlansaydım topaç gibi kartepeden aşağı ;D ;D

Transporter' Alıntı:
Gel fatih..Sorun yok...Ama reji ile bi görüşmemiz lazım ;)
senin lrye 3 kameralı stüdyo sistemi bile kurulur abi rejiyede yönetmen musa çözeni getiririz şampiyonlar liği maçı gibi reji yapar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR