Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,540
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

abi bayağı bir süre buralardayım. yalnız arada bir gelicem Türkiyeye. Orada da devam eden işlerim var çünkü. eğer böyle getirebiliyorsam hiç düşünmem zaten...

Etiketler

Jeepcj7' Alıntı:
Arkadaşlar,

Yeni bir projeye başlamak için CJ-7'yi satıyorum. Yeni projem; askeriyeden çıkma 110'lık LANDROVER alıp, sıfırdan toplucam...

Tam da imana geldi demiştim ama, neyse....

::smiley:

Kampanya başlatıyorum, eski LANDcı veya şuanda LAND'ı olanlara %10 indirim var! (ruhsat fotokopisi getirmek mecburidir ;D )

Sayın MERT' paşama %15 club indirimi ;)

VitaEsMorte' Alıntı:
Tam da imana geldi demiştim ama, neyse....

::smiley:

...TEKLİFTİR...
Arkadaşlar Ben bir kaç gündür düşünüyorumda neden biz gezenbilir olarak henüz toplu manada delikanlı etabı sayılabilcek biryere burası (ÇAVUŞBAŞI) kendimizi atıpta sonrada burda neler yapabiliriz nasıl çıkabiliriz veya çıkabilirmiyiz.Parkur çok uzun sayılmaz ama dik bir iniş ve akabinde dik ve engelli bir çıkış söz konusu.

Burayı bilenler biliyor kuru havada bizi baya yormuştu ama son yağan yağmurlardan sonra dahada kıvama gelmiştir ki yağmur yağdıkçada tam delikankı etabı olucaktır..

Şimdi ben derimki şöyle bir organizasyon yapsak kendine ve aracına güvenenleri bu etapta bir görsek..

Bu arada parkurun kısa olmasını zaman bakımından araç katılımınında çok olacağını düşünerek avantaj görüyorum.Çünki her katılacak araç tamamen doğal olan bu etabı kendi başına geçmeye çalışıcak.Ancak kendisi yardım istediğinde destek verilecek..

Ayrıca etabın bir diğer güzel olan yanı geniş ve açık görüşe hakim olarak her iki tepedende çok rahat izlenebilme olasılığı var..

Bu sadece aklımdan geçen ve olursa güzelde sayılabilcek bir organizasyon diye düşündüm ve sizlere sundum..Küçük bir müsabakada sayılabilir..

NOT.Katılımı sadece kendine güvenen araçlarla sınırlı olmayarak geniş olması şeklinde düşünebiliriz.Sadece bahsi geçen etaba kendine ve aracına güvenenler girip bu etabı son araçta tamamladıktan sonra,yine hafif zorlu biraz daha uzun metrajlı toplu bir off-road gezisiyle sonlandırılmalı şeklinde teklife sunuyorum..

saygılarımla...

Orkuncum çok teşekkür ederim :smiley: Jeep e soğuk olmadığımı belirtmek isterim, sadece CJ tarzım değil ama ilerde bi çocuk daha düşünürsem bi XJ olabilir :smiley: şu an için 2 çocuğa ne zaman ne de para dayanır valla :smiley:

Jeepcj7' Alıntı:
Kampanya başlatıyorum, eski LANDcı veya şuanda LAND'ı olanlara %10 indirim var! (ruhsat fotokopisi getirmek mecburidir ;D )

Sayın MERT' paşama %15 club indirimi ;)

Valla Mertcim almış kadar oldun :D bende satmamak için çok hesap kitap yaptım ama zor :( ...

Deep' Alıntı:
Orkuncum çok teşekkür ederim :smiley: Jeep e soğuk olmadığımı belirtmek isterim, sadece CJ tarzım değil ama ilerde bi çocuk daha düşünürsem bi XJ olabilir :smiley: şu an için 2 çocuğa ne zaman ne de para dayanır valla :smiley:

Şaka tabiiki Faruk'cum..düşüncen çok güzel...gezinin bir bölümüne heyacan katacağı kesin...arkadaşlarda desteklerlerse neden olmasın..Kısa zorlu bir etap olur, kendi vinçler kendi çıkar..yardım istemedikçe verilmez....ne biliyim süre tutulur...ayrı bir keyif olacağı kesin ..bittikten sonrada normal geziye devam edilir..

İyi düşünmüşsün...akşam bile off-roada kafa yoruyorsun..helal sana :smiley:

kendi başıma bişeyler yaptığımda araba su koyuveriyor :smiley:
gerçi pazar gezisinden sonrada hala serviste dönerken frenler boşaldı birde arka aks eğriymiş ondan lastik yalpalıyormuş

madem araçlar kendi başına girecek o zaman önce sınıf belirlemek lazım
vinçsiz araçların işi çok zor

Faruk haklı..kişi tek başına kaldığı zorlu durumlarda olabilir..Genelde tek çıkmak iyi değil tabiiki..Ben edindiğim tecrübelerden tek başıma Şilede çıktığım oulyor..Ama bir türlü ders alamadım o başka ;D

Arkadaşlar hep çamur yapıyosunuz biraz da kar etabı yapalım, şu an kartepe de kar kalınlığı 20 cm. önümüzdeki günlerde de kar yağışı aralıklarla devam edecekmiş, pazar günü Kuzuyayla'da kar üstünde mangal keyifli olur bence

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
kileri

SON MESAJLAR

SON KONULAR