Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,437

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

FLAŞ HABER;

Az önce aldığım habere göre, grup üyelerimizden biri Turkiye'de XJ'nin lastik çitasını 37x12.5x17'ye yükseltmiştir. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.... Kopuk kardeşim benim.. Kim olduğunu sormayın yakında çıkar ortaya ;D

Jeepcj7' Alıntı:
FLAŞ HABER;

Az önce aldığım habere göre, grup üyelerimizden biri Turkiye'de XJ'nin lastik çitasını 37x12.5x17'ye yükseltmiştir. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun.... Kopuk kardeşim benim.. Kim olduğunu sormayın yakında çıkar ortaya ;D

kim acaba ::smiley:

bunu yapsa yapsa ati yapar :D ama kimin aracına yaptı ???

Jeepcj7' Alıntı:
FLAŞ HABER;

17 mi?

biz 16 da ebat bulamıyoruz 17 de nasıl buluyorlar yahu?

:smiley: azimle arayan bulur, 17 de 37 bulmak daha kolay; hummer, dodge... ;)

Tabii doktor Frankenstein sığdıracak XJ'in altına.... ;D

Kaç inç suspension kit kullanılmış? yoksa biz yaptık oldu ????bu lastiğe çıktık demiş olmak , takmış olmak için mi yapıldı? Differansiyel oranları kaç olarak uygulandı? Bende merak ettim? Zavallım Dana 35 arka diff. bu eziyeti ana yolda dahi kaldıramaz yoksa!!!! :smiley:

Tarkan abi daha lastik aldık, sığdırırız altına... olmazsa ön arka dana44 formül hazır, altyapı hazır ;)

Arazi şanzmanının arka çıkışına da slip yoke eliminator kit ile değişip double cardan arka şaft kullanmayı unutmayın, arazi kuyruğunu kırmamak için, isterseniz yardımcı olurum... zevkle...Neyse fazla teknik oldu,moderatörden fırça yemiyelim...

:smiley: zaten üzerinde 33" lastik var, 6"lift spacer ıvır zıvır dolu... altına soktuk mu ne yapmak gerektiği belli olur ;)
Ben dana44'leri atması için elimden geleni yapıcam, olmazsa Warn Heavy Duty aks getirmek gerekecek heralde....
Neyse yaw sahibi ben değilim, ama heyecanlanan benim ;D

Jeepcj7' Alıntı:
:smiley: zaten üzerinde 33" lastik var, 6"lift spacer ıvır zıvır dolu... altına soktuk mu ne yapmak gerektiği belli olur ;)
Ben dana44'leri atması için elimden geleni yapıcam, olmazsa Warn Heavy Duty aks getirmek gerekecek heralde....
Neyse yaw sahibi ben değilim, ama heyecanlanan benim ;D

sadece sen mi heycanlanıyorsun ;D ;D ;D ;D ;D ;D

atiye uğrayıp havadisleri almak lazım ....

:smiley: :smiley:,heyecan hep var,senin olsun -olmasın,bunca senedir parça ve tüm aksesuarların -kitlerin içinde ben hala her yeni proje ile heyecanı yeniden yaşıyorum...Her sattığım parçayı ,aksesuarı ,jantı ,kiti aracın üstünde görmek ,sahibiyle beraber sevinmekte işin tuzu biberi....Sevgiyle kalın;dostum...

Orkun abi bu XJ yoksa beraber sanayide gördüğümüz mü girişte duruyordu,gözlerimizi alamamıştım üstünden :smiley: :smiley:

Jeepcj7' Alıntı:
FLAŞ HABER;

Orkuncum aracın kime ait olduğunu tahmin edeyim ama isim vermeyeyim, rengi gri mi ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,675
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR