reis28
Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
muhafaza konusu cok önem gösterilmesi gereken bir detay hazır konusu acılmışken bazen aracın altını korusun diye takılan muhafazalar araca daha başka zararlarda verebiliyor benim araca şanzıman altlarına muhafaza yaptık hani arazi janzımanı zarar görmesin diye fakat baktıkkı muhafaza dik cıkışlarda tepelere temas etikce aracın şasesine zarar veriyor ve arcın takılmasına neden oluyor söktük attık
civeneburi' Alıntı:arkdaşlar o suzukiyle atlayan benim herkes bilmeden konuşuyor arabın altına muhafaza demiri yapmıştım onun bağlantı cıvatası biraz uzun bırakılmış atlama esnasında o civata difransiyel kovanına alttan darbe yaptı ve kovan kırıldı.ama bende arazi taşıtı jeep acemiliğide var.yeni yeni öğreniyorum
muhafaza konusu cok önem gösterilmesi gereken bir detay hazır konusu acılmışken bazen aracın altını korusun diye takılan muhafazalar araca daha başka zararlarda verebiliyor benim araca şanzıman altlarına muhafaza yaptık hani arazi janzımanı zarar görmesin diye fakat baktıkkı muhafaza dik cıkışlarda tepelere temas etikce aracın şasesine zarar veriyor ve arcın takılmasına neden oluyor söktük attık