Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,803

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

abi araçta at lastik var sorun yaşarım diye bir çekincem var. onu giderebilirsem inşallah gelicem. mt lastik almam gerek kaçınılmaz oldu abi.

aslında bir suzuki var onu almak istiyorum onun için araçtan soğudumda herkesin yaşadığı bir olay bu arabayı görmek bile istemiyorum abi. onun için lastik olayını bu kadar uzattım.

8 bir çeyrek' Alıntı:
Tuğsancım sen makineni bulmuşsun boşver bu saatten sonra kasapmı olucan doğrama falan.... 8) 8) 8) 8)

Teşekkürler,ama kıskandığım birşey var negüzel herparça var sök tak,deyiştir,beğenmedin başka birşey tak ,yap boz gibi.Vakti olanlar için amerikan güzel uğraş,sürekli sanayidesin,hemde ekonomiye destek oluyorsunuz,sizler olmasanız tamirciler aç kalır valla. ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Teşekkürler,ama kıskandığım birşey var negüzel herparça var sök tak,deyiştir,beğenmedin başka birşey tak ,yap boz gibi.Vakti olanlar için amerikan güzel uğraş,sürekli sanayidesin,hemde ekonomiye destek oluyorsunuz,sizler olmasanız tamirciler aç kalır valla. ;D ;D ;D

Olur mu canım! Lowda 20'yi geçince 12.ooo Lira masraf çıkaran benimki mi? Verilen aynı... Biz senelere yayıyoruz sadece.

12.000 YTL'ye araziye hazır CJ var ;D

iksje' Alıntı:
Olur mu canım! Lowda 20'yi geçince 12.ooo Lira masraf çıkaran benimki mi? Verilen aynı... Biz senelere yayıyoruz sadece.

Orkun sen bu resimdeki (avatar) offroad aracına neyapmak istiyorsun ;D ;D ;D Biraz daha yürüsen üzerinden geçip gideceksin gibi, kardeşim, yazık araca.. ;D

Hakancım kız arkadaşı o bizimkinin :smiley:
Gultekin kaput alırsın demeseydi üstündeydim valla ;D

Offroadpassion' Alıntı:
Orkun sen bu resimdeki (avatar) offroad aracına neyapmak istiyorsun ;D ;D ;D Biraz daha yürüsen üzerinden geçip gideceksin gibi, kardeşim, yazık araca.. ;D

Hakancım 285/75/16 General grabber AT2,ve AT lastik olarak çok memnunum,kısmetse 1,5 ay sonra COOPER STT lerim gelecek.

Sevgili Cem,araç kaliteli olunca ve TOYOTA yetkili servise gebe olunca böyle napalım.Bu arada sistem bozulursa ARB air locker koyabiliyorsun 1/5 fiyatına.Ama yanlış biliyorsam düzeltin,hangi araç veya sistem olursa olsun,ön ve arka kilit aynı anda 100% konumdayken zaten o kilometrelerin üstüne çıkamıyorsun diye biliyorum.Varsa böyle bir araç bilmek isterim,fizik kuralına aykırı bence. :smiley::smiley::smiley:

epino, ilkin, adrian, bünyamin01 (Bünyamin), barb_alone (Barbaros), ayilmaz74 (Abdullah), scrambler (Salih), ardaelektronik (Hüseyin), erkanca (Erkan), jamboree66 (Uğur), wrangler (Ümit), Rassim (Rasim), 8 bir çeyrek (Bayram), absinthe_brk (Burak), vidinlisan (Cem), 100-100E, wastiee (Kerem), aviator310 (Abdullah), taksi84 (Ali), cml (Cemil) ve yivlitüfek.

Yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz, forumumuzda keyifli geziler...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR