Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,460

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

:smiley: Sevgili iksje, madem kapımızdan geçtin ,bir uğra ,bir çayımızı iç, alışveriş şart değil ...tanışmak isterdim... Gene beklerim... :smiley: Şunun şurası kaç kişiyiz araçlarımızı böyle yapan :D, bize tuhaf tuhaf bakıyo millet ya..

gezi dönüşü bende arazide o kadar hızlı gidiyordumki yol bitiyor uçuruma dönüşüyordu ordan uçtummu yoksa durdummu hatırlamıyorum gözlerimi yumdum frene asıldım sadece...rüyamda :smiley:

Arkadaşlar biraz önce geldi :D :D :D
Adamlar Toyota pickup'ı ne amaçla kullanıyorlar bir bakın.. :D :D :D

th_ToyotoReklam.png

İşte TOYOTA, yalanda değil hani birçoğumuz topgear programında gerçekde ne yaptıklarını biliyoruz.Aracın canını çıkartıyorlardı,hala çalışıyordu.Gariban yerlieride sevindirdik,aç kalmıyacaklar artık.Paylaşım için teşekkürler.

BRONCO' Alıntı:
ya cj aldıktan sonra insan ne rüyalar görüyo valla sadece hardtop olsa iyi (kilit, vinç, iç izalasyon daha neler neler )sonu yok
vinç le kilit tamam..yükseltme kiti yolda geliyor...bi hard top kaldı diyecem diyemiyorum dedigin gibi sonu yok...video da süper bu arada..

Bu kadar denk gelir. İster inanın ister inanmayın dün gördüğüm rüyamı anlatacağım (samimiyetiye inanın)...

Korkunç bir rüyaydı ;D ..2 off-road aracım olduğu halde LR3 satın almışım. Aracı detaylı incelerken hatırlayamadığım bir arkadaşım yanıma geldi ve '' Uğur, bu araç Grand'ın karşılığı olarak aldın, şimdide CJ'nin karşılığı olarak Defender seçmen lazım'' dedi. :-X ::smiley:

Sabah kalktığımda ise mutluydum 8) ;D

Jeep34' Alıntı:
Bu kadar denk gelir. İster inanın ister inanmayın dün gördüğüm rüyamı anlatacağım (samimiyetiye inanın)...

Korkunç bir rüyaydı ;D ..2 off-road aracım olduğu halde LR3 satın almışım. Aracı detaylı incelerken hatırlayamadığım bir arkadaşım yanıma geldi ve '' Uğur, bu araç Grand'ın karşılığı olarak aldın, şimdide CJ'nin karşılığı olarak Defender seçmen lazım'' dedi. :-X ::smiley:

hayırdır uğur abi jeeplerden sıklıdınmı böyle rüyalar görüyosun 8) 8)

Jeep34' Alıntı:

Yavuz'dur o ;D

Jeep34' Alıntı:

büyük geçmiş olsun uğur abi ;D ;D ;D ;D

zaten biz jeepciler almayız öyle land falan :D :D :D

benim merak ettiğim bişey var uğur abi sabah kaltığın da terli miydin ???

kabus gibi bişey yahuuu ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR