tuncaaayy
Kamp III
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
gece rüyamda hard top gördüm...kafaya fazlamı taktım acaba ;D
gece rüyamda hard top gördüm...kafaya fazlamı taktım acaba ;D
nissan pathfinder 2.2BRONCO' Alıntı:senin araç neydi
ya cj aldıktan sonra insan ne rüyalar görüyo valla sadece hardtop olsa iyi (kilit, vinç, iç izalasyon daha neler neler )sonu yoktuncaaayy' Alıntı:gece rüyamda hard top gördüm...kafaya fazlamı taktım acaba ;D
vinç le kilit tamam..yükseltme kiti yolda geliyor...bi hard top kaldı diyecem diyemiyorum dedigin gibi sonu yok...video da süper bu arada..BRONCO' Alıntı:ya cj aldıktan sonra insan ne rüyalar görüyo valla sadece hardtop olsa iyi (kilit, vinç, iç izalasyon daha neler neler )sonu yok
hayırdır uğur abi jeeplerden sıklıdınmı böyle rüyalar görüyosun 8) 8)Jeep34' Alıntı:Bu kadar denk gelir. İster inanın ister inanmayın dün gördüğüm rüyamı anlatacağım (samimiyetiye inanın)...
Korkunç bir rüyaydı ;D ..2 off-road aracım olduğu halde LR3 satın almışım. Aracı detaylı incelerken hatırlayamadığım bir arkadaşım yanıma geldi ve '' Uğur, bu araç Grand'ın karşılığı olarak aldın, şimdide CJ'nin karşılığı olarak Defender seçmen lazım'' dedi. :-X :
Sabah kalktığımda ise mutluydum 8) ;D
Jeep34' Alıntı:Bu kadar denk gelir. İster inanın ister inanmayın dün gördüğüm rüyamı anlatacağım (samimiyetiye inanın)...
Korkunç bir rüyaydı ;D ..2 off-road aracım olduğu halde LR3 satın almışım. Aracı detaylı incelerken hatırlayamadığım bir arkadaşım yanıma geldi ve '' Uğur, bu araç Grand'ın karşılığı olarak aldın, şimdide CJ'nin karşılığı olarak Defender seçmen lazım'' dedi. :-X :
Jeep34' Alıntı:Bu kadar denk gelir. İster inanın ister inanmayın dün gördüğüm rüyamı anlatacağım (samimiyetiye inanın)...