Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 600,578

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

bence burası arap cölleri havada rutubet fazla yok kuru hava malzemeler acıkta kalamlarına ragmen fazla paslanma yok gibi tam bir LR parca tarlası

zamanın bol olacak bunlardan bir tane toplayacaksın,hebirinden sağlam olan kısımları bir araya getirip.....
düşünmesi bile güzel. ::smiley:

herkezin ramazan bayramı mübarek olsun

bugun uzun zamandır pajeroyla gezememenin acısını çıkardım arkadaşlarımla yakın bi yerde öğle yemeğni yemek için arabayı istedim babam yaylalara gidin dedi o gazla doluştuk arabaya gittik ekmek aralarını yedikten sonra sağa sola heryere çıktım walla araba komple çamur oldu yıkattım bi güsel garajına park ettim anlıcanıs bugun çok mutluyum

Bende hala çamurlu focus um la dolaşiyorum:smiley: Bayram kıyafetleri çok güzel olmus tertemiz çamur işte:smiley: :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17156.0

Walla bu kadar çok kullanılabilecek parçayı bi köşeye atsa atsa Araplar atar diye düşünüyorum ben de...Oradan dışarıdan parça almadan kaç tane Land toplanabilir acaba walla merak ediyorum :smiley:

Kutlama mesajları, aşağıda linkini verdiğim "Tebrikler ve Kutlamalar" bölümüne taşınmıştır arkadaşlar...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2530.280

....................... Offroadci dayanismasi baska söze ne hacet.........................

498864.jpg

Her zaman ekip ruhuna ihtiyac car çamur da cukurda heryerde varız

iyi dediniz valla alcaltma kiti ? varmidir acaba ? evet ya eski bir model citroenlerde vardi havali inip yükseliyordu, yada damast in dedigi gibi agir ekipmanlada bu is hal olur ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri