Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,992
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

CJ senin İlk aşkın dı sanırsam Ömer o yüzdendir. Bende gözümü Pajero lardan alamıyorum bir türlü Pajero da benim ilk aşkımdı.
İlk aşklar unutulmaz.

Etiketler

sevtap selamlar; madem rahat batıyo ve çirkin seviyo; istediğini aldın işte... daha ne istiyon ki... hem artık paran da yok ;D ;D

şu offroad tartışması da ilginç, offroad nedir? yol dışında seyehat etmektir, o halde Reno 12 ile de offroad yapabiliriz :smiley: Nitekim benim ilk arabam CJ falan değildi Reno 11 Flash tı, ne offroad yapardım onla offf, girmediğim patika kalmamıştı, taşlardan yol yapıp geçirmiştim aracı, bu da offroad işte! :smiley: tabii ki doğrusu bunu offroad aracıyla yapmak, ama araç kriterlerinde yer alması gereken kliması olup olmaması değil de arazi şanzıman tipi, şaseli mi değil mi, kilit var mı vs. vs.

Arkadaşlar, Orkun bizim klimalarımızı kıskanıyor, en iyisi ceza olarak kafasında omlet pişirelim aklı başına gelsin ;D kafası uygun sıcaklığa geliyor zaten ;D ;D

çabuk çabuk güneş batmadan bulalım orkunu
recep abi tava sendemiydi uygun fiyata alırım ;D ;D ;D

ammmannn ben arazi (!) olayım bare... omlet felan sakata gelmiyelim..

Galeyana gelip herkes CJ alırmış :smiley: Lakin, kısıtlı offroad ve araç tecrübeme dayanarak söylüyorum ki, yazılanlar da doğruluk payı çok fazla.

yuysal' Alıntı:
CJ senin İlk aşkın dı sanırsam Ömer o yüzdendir. Bende gözümü Pajero lardan alamıyorum bir türlü Pajero da benim ilk aşkımdı.
İlk aşklar unutulmaz.

Yükselciğim öyle aşk acısı çekmene katlanamam...
Satayım sana pajeroyu... ;D
Bak hem servisten yeni çıktı bugün,süper oldu...
Bende onu sewiyorum ama aşık değilem... :D

Yanlış anlamayım ama sanki ilk araçtan sona doğru giderken Off_road tan uzaklaşma hissettim...

teşekkürler arkadaşlar.:smiley:

Jeep34' Alıntı:
Yanlış anlamayım ama sanki ilk araçtan sona doğru giderken Off_road tan uzaklaşma hissettim...

aslında fotolardan öyle anlaşılıyor galiba .son aracta istediklerimi yapmaya henüz başlıyorum.

hepimizin başından geçmiştir aslında.aracı beğeniriz ama bi süre sonra klimada olsa nasıl olurdu veya bu kısa, ailece sığamadık daha uzun bişey bakalım..sonra uzun askıda kalıyo orta bişeyler mi bulsak derken bazen de sattıklarımıza pişman oluyoruz.artık 4runnerla nikahı kıydık dönüş yok.yapıcaz yavaş yavaş.(motor gücü zayıf olsada)

Çağlar Bey öncelikle hoşgeldiniz. 4runner'ın performansı hakkında ne söylersiniz acaba? Benim de araç almadan evvel düşündüğüm opsiyonlarımdan biriydi bu araç.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,719
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR