Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,968
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Mertcim, v8 ve 33' e saygım sonsuz hatta land pick up projesi her yarıştan sonra biraz daha heyecanlandırıyor beni... Mitsubishi'ye gelince yeni teknoloji motorlu bir arazi aracı tercih edeceksem dizel olmalı bence. CJ'in hatta 2.5 landın birer sırrı var ( 2.5 landı tahmin ediyorum)...bizim eşşekin max motor devri 3500 felan (dizel makine gibi düşük devirli), max torque tahminimce 3000 devir civarında veriyordur. Şimdik bu ne işe yarıyor? rolantide 800- 1000 devir civarında çalıştığını düşünürsek 3000 devire çıkmak 1 kaç sn alıyor.. yani çok bozuk kayalık bi yerden veya dereden tın tın geçtikten sonra dik bir yamaca geldiğinde gaza dokunur dokunmaz max torque dasın...

Etiketler

çok güzel diyosun da bizim hedef araçlarda fantastik torka sahip bi dizel motor opsiyonu malesef yok
Anıl Oto dan Adnan abi Defender a 4.6 V8 koydu, onda istemediğin kadar tork var o devirde :smiley: dizel olayı zor yani yine V8 tek çare

Jeepcj7' Alıntı:
Mertcim, v8 ve 33' e saygım sonsuz hatta land pick up projesi her yarıştan sonra biraz daha heyecanlandırıyor beni... Mitsubishi'ye gelince yeni teknoloji motorlu bir arazi aracı tercih edeceksem dizel olmalı bence. CJ'in hatta 2.5 landın birer sırrı var ( 2.5 landı tahmin ediyorum)...bizim eşşekin max motor devri 3500 felan (dizel makine gibi düşük devirli), max torque tahminimce 3000 devir civarında veriyordur. Şimdik bu ne işe yarıyor? rolantide 800- 1000 devir civarında çalıştığını düşünürsek 3000 devire çıkmak 1 kaç sn alıyor.. yani çok bozuk kayalık bi yerden veya dereden tın tın geçtikten sonra dik bir yamaca geldiğinde gaza dokunur dokunmaz max torque dasın...

Deep' Alıntı:
Bu pazar bi gezi yapsak, önümüzdeki günlerde yağmur da bekleniyor, Kartepe taraflarına gidebiliriz ne dersiniz?

Bu haftasonu fazla keyifli bir şeyler yapmayın arkadaşlar.
Yakın ve bildiğimiz etaplara girin-çıkın-dolaşın-oynayın...
... ben doluyum, gelemiyorum... aklım sizlerde kalmasın...

Jeepcj7' Alıntı:
Arkadaşlar, aracından bir süredir uzakta olduğu için aramızdan birinin psikolojisi iyice bozulmuş ve "Gezenbilir Paparazzi Grubuna" bu şekilde yakalanmış...

Kesin 5.2 dir motoru, yoksa Korhan binmez ona ;D Hem boyu boyuna, posu posuna ;D

arkadaslar bu gun kuzuyayla-kartepe arasi gezdim yagmur yoktu sis vardi.hafta sonu gelecekseniz haberiniz ola

Merhaba Cüneyt hocam. Hafta sonuna bir şeyler düşünülüyor ama, henüz rota belli değil. Bilgilendirmen için teşekkürler. Gününü gün ediyorsun ne güzel :smiley: Umarım hafta sonu yolu sevgiden geçen bir yerlerde buluşuruz :smiley:

Tahminler değişti, raporlar hsonu için etkili sağanak yağış gösteriyor

http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/tahmin/tahmin-iller.aspx?m=KOCAELI

yine buralardayız galiba, siste yağmurda dağlara çıkmanın anlamı yok gibi

Serkan senin dediğin yeri biliyorum...fenada olmaz..herhalde geyik alanı deniliyor oraya...uyar valla...Mert yağmur yağsın nolcak..daha iyi....ben son birkez bu halimle gelirim :smiley:

Yaw Mert bir hafta sonu gezisinden bahsediyor...oralı olan yok gibi....sonra gidiliyor, niye yazılmadı deniyor...yapmayın yaw....yapmayın....

Gözü namazda olmayanın kulağı ezanda olmazmış.... :smiley:

hakan gec gordum hakkaten cok gezdim bu sefer.eger hafta sonu gelen olmazsa ben sunnet-suluklu gol tarafina kacmayi dusunuyorum.mehmetin bungolowlari duruyorsa gece konaklayabiliriz.ugur abi burukluk burada yazilip ayrinti verilmeden gezi duzenlenmesi bence ve sonra dusman catlatircasina fotolar ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,717
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR