Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 592,013
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

parodi' Alıntı:
Grubun çok güzel filmlerini çekicem belgesel tadında tabiki serkanın katkılarıyla;ulen bu fatih çakma offroadçu ama iyi sinemacıymış be maşşallah diyceksiniz).sevgiler saygılar.
Fatih hoşgeldin aramıza.
Öncelikle geçmiş olsun.
Şu film olayı diyorum, yaani meşhur olacaz ;D ( aramızda meşhur olanlar var aslında, eski Türk filmlerindeki salıncak sahnelerinde rol aldılar kendileri ) ;D

Etiketler

birisi ağır abiliğime bişeymi dedi sinek vızıltısımı anlamadım
hani bu abi diyorum, ağırdır diyorum, ayağı kayar diyorum, birisinin üstüne düşer diyorum :smiley: :smiley: :smiley:

Resmen açık tehdit var. Hayati tehlike altındayım. Bundan sonra gezilerinize gelemeyeceğim :D

Şu sahneyi artık youtube da görsek diyorum.. Birisini sallanırken gördük, sonra kopuk salıncak gördük.. bir de ağlayan bir sürü çocuk :p

Çocuklar salıncak kopmadan öncede ağlıyordu yaa.. Birisi salıncaklarını ellerinden mi almış ne ;D

yani kimse yemedi içmedi herkes beni çekti öylemi
o zaman kapak olmama şaşırmamak gerek çok çekici bir günümdeymişim dün :smiley:
hakan bizde tehdit olmaz kardeşim ya olsa olsa kaza olur 'kaza'

hakan hoşbulduk şimdi gördüm mesajı fotoları görünce gelemedim diye yüreğim sızladı doğrusu ama fatih küllerinden doğacak.

şenol isminde bir yönetmen arkadaşım trt'ye bir dizi çekmeye başladı dizinin ismi "gönül salıncağı" yeni isimler arıyo duyrulur... ::smiley:

başrol oyuncusu hazır birader; yüceeeeeeeeeeeeeelll; in salıncakdan da gel oolum; bak amcalar filmde oynatacakmış seniiii ;D ;D ;D

montajı nerde yapıcak bilmiyorum şafakta yapar muhtemelen yapım şirketi şafağın sokağında.ama bi sorarım montajcısı varmı yokmu.

Fatihcim; (parodi) tekrar tekrar geçmiş olsun; bunlar seni yıldırmasın... Ben de bana bişi olmuo olmuo diodum; motora 4 milyar sıkışmış ;D

el nino fatihim; sana da geçmiş olsun; aradıımda nie sölemedin dün gece ya? üzüldüm şimdi; ha mavi cj de donmuşum ha senin cj de; ne fark eder ki ? ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,720
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR