Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 592,013
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Bundan sonra son saatleri kekikde geçirelim yaw.İyi oluyo vaktin nasıl geçtiğini bende anlamadım valla...

Ama arkadaşlar baya sıkıntılıydı.Murat benim arabadan kaçmak için seni bahane etti,yanlız kaldığını falan söyledi...Ama sende gazlayınca sana geldiğinede pişman oldu heralde.

Etiketler

Yakın birkaç yer bulalımda, akşamları iftara kadar kekik havası . ( oyun havası gibi oldu) :D

Evet Faruk,Muratın arada bir frene bastığını gördüm adam arabanın tabanını delecekti yaw ;D ;D

Evet Faruk,Muratın arada bir frene bastığını gördüm adam arabanın tabanını delecekti yaw ;D ;D
[/quote]
Valla benim arabada ayak izleri kaldı,adam beni indir deyip durdu yaw...emre daha cesaretliydi...

Murat birdaha gelmez sanırım kekik havasına :D Ona iyi gelmedi bu kekik havası :D ;D

Fatih (Parodi) ve Sefa Çabuk (assuva) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...
Unuttuğum yeni gelen bi arkadaş varsa kusura bakmasın. Bu aralar forumu pek takip edemiyorum da...

Faruk-Yüksel, ne haltlar karıştırıyosunuz?... Korhan sen nerelerdesin?...
Uğur sen de, "yalnız gezen yıldızlar" oldun, ama "yerde"... dikkatli ol!...

frkbdr' Alıntı:

Valla benim arabada ayak izleri kaldı,adam beni indir deyip durdu yaw...emre daha cesaretliydi...

Co-pilot seçmeleri mi vardı be yaw :smiley: Benim neden haberim olmadı, bir şansımı denerdim... :smiley:

MK51' Alıntı:
Fatih (Parodi) ve Sefa Çabuk (assuva) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...
Unuttuğum yeni gelen bi arkadaş varsa kusura bakmasın. Bu aralar forumu pek takip edemiyorum da...

Faruk-Yüksel, ne haltlar karıştırıyosunuz?... Korhan sen nerelerdesin?...
Uğur sen de, "yalnız gezen yıldızlar" oldun, ama "yerde"... dikkatli ol!...

Buralardayım mustafa abi; Allah rızasi için birileri bi yerlere çağırır belki diye bekliyoruz...

mustafa abi korhan hoşbuldum.yahu yapmadınız yarın bi operasyon bende katılıyım arabanın bagajında 200kilo yeşil domatesle(bi anlam veremezsiniz domateslere görüşseydik uzun uzun anlatırdım bu matrak trajikomik 200kilo yeşil domates hikayesini) neyse inşallah bidaha hafta sonu tatili yaparım 6 senedir ilk kez bir pazar tatil oldu ondada gezi yapmadınız.yada yaptınız haberim yok.

adaş sanada selam (elnino) yani hoşbuldum.ben karda buzda arabamı kullanmaya bayılıyorum geçen sene istanbula kar yağmayınca kartepeye taşındım repolarda(yani bizde tatilin adı bu repo) şimdi kartepede kar erkrn yağsın diye dua ediyorum.olaki kartepede gezi düzenlenir kar yağınca haber uçurmazsanız hatırım kalır.

sduran' Alıntı:
Fatih sen film işiyle uğraşıyosun galşba ???
evet ama neden biz tatile repo diyoruz tam olarak bende bilmiyorum ::smiley:.efendi efendi tatil deseymişiz ne olurmuş sanki :-[.yahu 4 gündür yalvarıyorum serkan yapmadınız yarına bir gezi alıcam tek başıma vurucam kendimi acemi offroadcu ormana sonra tüm gezenbilir grubu olarak vah vaaaah nasıl kıydık dağ gibi offroadcu adayına :'( nasıl gönderdik yanlız başına daha offroadcularla film çekecekti bütün hünerlerimizi sergiliyecekti :'(makina ve insanın doğa içindeki zorlu mücadelesini beyazperdeye aktaracaktı diye hayıflacaksınız :'(

fatih parkurlara muhteşem bir dönüş yapacak çok hırslandı artık :smiley:
gerçekten çok üzücü oldu dünkü olay tekrar geçmiş olsun arkadaşım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,720
Kayıtlı Üye Sayımız
166,550
Kaydolan Son Üyemiz
Vehbikoc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR