Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 592,021
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

ben kendime 15 gün tatil yazdım.sapancadayım. sabah şöle bizim fındıklığa doğru ısınma hareketleri yaptım yarın yaylalara atarım kendimi.gelen olursa beklerim gece biraz yağmur yağdı şu an hava ii bol kekik kokusu var.bir de anektot anlatayım kardüz yaylasında
bir köylü şu ilerki tepede kekik topluyoruz ama siz çıkmayın kalp çekmez orada demişti.kekik deyince bir eti,bir köylüyü sayenizde de araziyi hatırlar oldum kalın sağlıcakla...

Etiketler

Tamam bekliyorum biraz oyalan öyle gel acık işlerim var zaten bugün saat 12:00 de geldim. ;) ;)

ya ben SDC' ni yazısını sonunda bir göz kırpma ikonu gördüm. Bunun anlamı bu sarf edilen sözlerin mecazi; şaka, latife olduğudur kanımca. Hem "bazıları" gibi hedefsiz ve temelsiz ibareler kullanmaktansa direk hedefe ulaşabileceğiniz veya cevap alıp vereceğiniz isimler vermek daha doğru değil midir acaba? Ayrıca lafın sonunu getirmeden şöyle derin bir nefes alıp, düşünüp tartıp da konuşmak; bandozlama altın vuruş yapmaktan daha iyi değil midir? Veya ve bence en doğrusu kişisel sitem, darbe ve veya yumuşatıcı her ne ise... sözlerin böyle forumda on yüz bin kişinin önünde değil de herkesde var olduğuna emin olduğum cep telefonlarınızdan veya özel mesajdan sarfedilmesi çok daha doğru değil midir? Besbelli barış dumanları tüten bir mesaja da böyle keskin kılıç darbesi de olur mu acaba? unutulmamalı ki burası açık lise kokan bir ders verme platformu değil de bir amaç için toplanan "entertainment" grubunun ortak yazışma sahası değil midir? Ne mi yapıyorum ? Hiiiç, sesli düşünüyorum sadece...

'' unutulmamalı ki burası açık lise kokan bir ders verme platformu değil ''

Korhan bu yazı eminim sana tanıdık gelmiştir.

anladım yükselim; önce özür dileyeyim; hard disk full kapasitede benim beynin ;D ;D hemen halledelim kardeşim; arayacağım seni ama cep telefonlarını sabah yastığımın üzerinde unutmuşum maalesef; yorgun ağır geldi de ... ;)

Korhan arkadaşım sen biraz daha düşün bence...( bazıları gibi ) bunada takılma.
ayrıca kimseyle bir sorunum yok ve olmasınıda istemem.Ben bu işi ( off-road )zevk ve keyif amaçlı yapıyorum,birileriyle didişmek yada sataşıp kendime (sözlü ) kavga platformu hazırlamak için değil.

Ayrıca şahsım adına bu kadar herşeyi yanlış anlayıp sataşmacı kişilik sergileyen kişilerle off-road yapmamaktan yanayım...
[/quote]

Çok ayıp ettin Faruk...
Bunları okumadan 20 dk. önce seni iftara dawet etmiş birisi olarak yazdıklarına çok şaşırdım ama sana cewap wermeyeceğim...

frkbdr' Alıntı:
Fatih bey ( parodi ) aramıza hoşgeldin...yüksel arkadaşımın da söylediği gibi bir kekik havası almak sana baya ii geliceğine bende eminim,görüşmek üzere..
hoş buldum faruk en yakın zamanda bir gezinize katılmak ve görüşmek dileğiyle selamlar.

hatta benmi organize etsem kendime eski üye süsü verip midyat seyfo hadi şuraya gidiyoruz buraya gidiyoruz filan diye iyi fikir bak bunu iyi buldum ;D

Deep' Alıntı:
Fatih, hoşgeldin, aktivite çokmuş sende, dalış gezilerine de bekleriz :smiley:
hoş buldum deep çalışmaktan fırsat olsa neler yapıcamda dalış epeydir yapmadım 96-2000 arası güzel daldımda du bakalım şu offroad işini çöziyimde sayenizde.

frkbdr' Alıntı:
Korhan arkadaşım sen biraz daha düşün bence...( bazıları gibi ) bunada takılma.
ayrıca kimseyle bir sorunum yok ve olmasınıda istemem.Ben bu işi ( off-road )zevk ve keyif amaçlı yapıyorum,birileriyle didişmek yada sataşıp kendime (sözlü ) kavga platformu hazırlamak için değil.

Ben düşünülmesi gereken bir şey söylemedim ki...Sadece hissettiğim ve emin olduğum şeyler. Herkes istediği ile istediği şekilde konuşmak veya didişmekte serbesttir tabi. Kimse kimsenin avukatlığını da yapmıyor farkındaysan. Ben sadece cvp vermem gereken yerlere cvp verdim. Off - road ı ben de en az senin kadar keyfim için yapıyorum. Tartışmanın sözlük anlamı kavga değildir. Zaten forum demek de bu demek aslında. Sadece yazdığın yazıda bana bence ve bana göre yalnış gördüğüm yerleri yazdım. Aslında Faruk kardeşim; sen yazdığın yazıyı okuyarak bir daha sen düşün istersen. Hem belki silmek ve hiç yazılmamış olarak görmek istersin kim bilir...

frkbdr' Alıntı:
Bugün kekik havası baya iyi geldi...Makinada ( xj ) biraz pasını attı yani...
nasıl yüksel güzel dimi. :smiley: :smiley: :smiley:

İyi geldi be Faruk nasıl iftar vakti geldi anlamadım yaw..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,720
Kayıtlı Üye Sayımız
166,551
Kaydolan Son Üyemiz
Pınar Balaban

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR