Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 605,288

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ramazan ayı, gezenbilir ailesine ,Türk ve İslam alemine hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Mübarek Ramazan Ayi ; sana Vücudunun sihhat ve selameti olan "az yemege".... Ruhunun sihhat ve selameti olan "günahsiz olmaya"..... dininin sihhat ve selameti olan "Peygamber Efendimizin güzel ahlakina sahip olmaya" vesile olsun....

arkadaşlar herkese selam ::smiley: 3-4 gündür takip ediyorum gezenbilir offroad grubunu hepten müptela ettiniz beni be abicim :eek:fotoğraflar gezi notları oku oku 6 yıldır hafta sonu tatili olmayan(yazın 3 ay hariç) ben şansmıdır gezenbilir balımıdır ilkkez pazar tatil yapıcam yokmu pazara benim standart explorer'a(atr lastik) uygun light bir gezi yahu uğur abi(jeep34) verdiniz gazı bana grupça abicim elim ayağım titriyo hastaneye kaldıralım dediler dedim beni en yakın ormana kaldırın ;D.Sizin yüzünüzden bunca borcum varken vinç alıcam mtr lastik alıcam hanımda beni karaca ahmet mezarlığına ebedi offroad'a gönderecek ::smiley:.Hayır bende patlamaya hazır yanardağ gibi idi zaten offroad ilgisi şimdi çık işin içinden :eek:.gerçekler bir tarafa!bana bahşedilen bu ömrü istanbulda sürüyorum, sinema televizyon sektöründe çalışıyorum(ben gezilere gelirsem cem yılmaz, angelina jolie ve aysu kayacık severek katılırlar gezilere ::smiley:) şaraptan ve kadından iyi anlarım demiiiiiiiiyim karım geliyo bu tarafa doğru, tarih(yakın uzak fark etmez), scuba diving, görüntü ve ses teknolojilerinden, yeme içme kültürlerinden çok etkilenirim.çok çalışırım rekorlarım var 42 saat uymadan çalışma 24 saat non stop otomobil kullanma(istanbul-artvin) gibi.Bir belgesel çalışmasında 1995te 11 gün sadece ayva ve üzüm yiyerek hayatta kalınacağını insanlığa ispatladım 15kilo verdim ama olsun(bunun sizin için ne önemi var şimdi bunu düşünüyorum ::smiley:he buldum dirayetli insanım offroad'a uygun bir bünyem var demeye çalışıyorum heralde hem bir akdeniz fokunun amcasıyım burdanda yardımlaşmayı seven bir kişilik yasıttığım ;D anlaşılabilir biraz zorlanırsa.Ehh bunca satırdan sonra çene düşüklüğü hariç bir kusuru yok yahu biz bu fatihi niye almayalım :-[ bu gruba kafamız ütülenir ama dirayetli offroad ruhunu taşıyan bir arkadaş kazanırız dersiniz heralde...selamlar hayırlı ramazanlar.

yücel' Alıntı:
aramıza hoş geldin fatih :smiley:
sağol sağol yücel foruma hoş geldimde ben bu gazla sözde değil özde offroad istiyorum yokmu pazar günü hakkaten gerçi ramazan münasebetiyle geziler olmayabilir tabide.

Fatih gezenbilir ailesine hoş geldin Heyecanın ve bu işe nekadar istekli olduğunu,bundan daha iyi anlatamazdın. ;) Valla bu hafta sonu için şimdilik bir programımız yok ama bu grup çok fazla boş kalmaya gelemiyor heran bir gezi yapabiliriz hiç bişey yapamazsak bir gece operasyonu yapar gazımızı atarız ;D ;D En yakın zamanda birşeyler yapılır sen rahat ol . Sanada bir kekik havası aldırdıkmı ya epey bi süre yeterli olur yada bağımlılık yapar (korkarım bağımlılık yapar) tekrarını istersin . En yakın etkinlikte görüşmek ve tanışmak dileğiyle kal sağlıcakla.

Saygılar;

yuysal' Alıntı:
Fatih gezenbilir ailesine hoş geldin Heyecanın ve bu işe nekadar istekli olduğunu,bundan daha iyi anlatamazdın. ;) Valla bu hafta sonu için şimdilik bir programımız yok ama bu grup çok fazla boş kalmaya gelemiyor heran bir gezi yapabiliriz hiç bişey yapamazsak bir gece operasyonu yapar gazımızı atarız ;D ;D En yakın zamanda birşeyler yapılır sen rahat ol . Sanada bir kekik havası aldırdıkmı ya epey bi süre yeterli olur yada bağımlılık yapar (korkarım bağımlılık yapar) tekrarını istersin . En yakın etkinlikte görüşmek ve tanışmak dileğiyle kal sağlıcakla.

Saygılar;
saygılar benden yüksel görüşmek üzere.

Yağmurlar başladığı zaman gezebileceğimiz yeni yakın yerlerde keşfediyorum...Mesela bugün 4-5 saat gezdim :smiley:
Kurtköy F1 formula pistinin yanından geçip Ovacık köyüne gelmeden daldım ormana...aman ne güzel...çok sık çalılıklardan tutunda geniş ova tipi araziye kadar her derde devalar...Çamurda girmede yanında yat misali :smiley:

Bir ağacın altında vinçimi toparladım wd 40 sıktım...derken ezan sesi....zaman nasılda geçiyor :D

Yeni gelen arkadaşların hepsine hoş geldiniz; zaten burada pinekleyen arkadaşlara iyiki buradasınız diyor; herkesin mübarek Ramazan Ayının hayırlara vesile olmasını diliyorum. Herkese önce selam; sonra vs vs vs... Neydi beyaw bunun devamı? ;D ;D ;D Mustafa abi; Uğur abi; atın bi omuz beyaa...

Fatih bey ( parodi ) aramıza hoşgeldin...yüksel arkadaşımın da söylediği gibi bir kekik havası almak sana baya ii geliceğine bende eminim,görüşmek üzere..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,651
Kaydolan Son Üyemiz
pradosuz

Çevrimiçi üyeler

Geri