Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 592,663
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Mustafa abi ve diğer gıdazedelere geçmiş olsun... Süründürür zehirlenme olayı valla.. Umarım iyilerdir.

Etiketler

Konuştum şimdi.. Ortak kullanılan tek şey suymuşş... Sudan olabilir diyor Mustafa abi.. Herkes iyimiş.

Korhan gitmene çok üzüldüm, inşallah senin için hayırlı olur. Senin gibi bir dost kazandığım için çok mutluyum.Önemli olan dostları unutmamak, seni unutmak mümkün değil. Hayırlı yolculuklar

arkadaşlar bu hafta sonu bir etkinlik olacak mı acaba?eğer olmayacaksa sapanca'ya gideceğim.en azından pazar günü sapanca civarında olan arkadaşlarla buluşabilirim.

Erhanım selamlar: sen de benim birlikte olmaktan çok mutlu olduğum arkadaşlarımdansın. Evet gidiyorum.Ankaradan döndüm İstanbuldayım 10 12 gün daha. Görüşelim bu arada...

Arkadaşlar Midland 48 araç telsizimin yanına birde bu el telsizini aldım..artık yayada gitsek full iletişim :D

39550818km3.jpg

hayırlı olsun uğur abi
bu telsizin çekim alanı diğerinden dahamı geniş acaba ?
sanırım araca monteside yok göze batmaz malum hırsızlarla başım belada :smiley:

telsiziniz hayırlı olsun. anten seçeneklerinin çok olması işinizi daha kolaylaştıracaktır.arac adaptörünü kullandığınızda telsizin çıkış ayarını low dan high a almayı unutmayın otomatik almıyor el cihazları ama aynı şekilde bataryaya geçtiğinizde de low modda olması daha az çıkış gücü ile daha çok konuşmanızı sağlar bataryanız dah auzun gider :smiley:
birde araç içinde mıknatıslı anten olması çıkış verimini arttıracaktır.
hayırlı olsun tekrar :smiley:

ta1cmb

Sağol Yücel...Hepimizin kullandığı Cb halk bandı telsizi...aracına istersen mıknatıslı anteni ilede montaj edip kullanabilirsin...Akşam çıkar yanına al...pratik....Forumdaki arkadaşlardan Şükrü beyin yönlendirmesi sayesinde aldım..Tekrar teşekkürler...

inşallah cb bant telsizden öte sizleri amatör telsizci olarak görürüz de o zaman off-road dışında da eğitici,öğretici,faydalı bir hobi olan amatör telsizciliğe de bulaşırsınız...
detay için www.trac.org.tr ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,720
Kayıtlı Üye Sayımız
166,552
Kaydolan Son Üyemiz
TA3OF

SON KONULAR

Geri