Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 592,667
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Korhan Bey kardeşim, ne yazık ki bir kuzuyu deviremeden ve sizinle tanışamadan ayrılıyorsunuz. İnşallah bir gün başka bir yerde görüşürüz :smiley:

Etiketler

Korhan Şen Ankara' dan bildiriyor :D :D :D Arkadaşlar; çok mücadele ettim siteye açıp bakmamak için ama irademe yenik düştüm. Arayan ve buradan mesaj atan bütün arkadaşlarıma, dostlarıma, abilerime sonsuz teşekkürler... Ben sizleri çok sevdim. Somut olarak sizlerle olabilene dek soyut olarak buradan sizleri takip etmeye karar verdim. Hem Kazakistana gidene kadar 1 hafta 10 günlüğüne İstanbul da bulunabilme ihtimalim var... İnşallah diyorum... Şimdiden herkesi çok özledim. Çok değerlisiniz... Uğur abi; seni seviyorum... Görüşmek üzere arkadaşlar...

Arkadaşlar bugün Mustafa abi ye selam vermek için aradım...Bir talihsizlik olup muhtemelen gıda zehirlenmesi olmuş...Gruptan diğer arkadaşlarıda aynı sıkıntıyı yaşamış..Serum takviyesi ile Allah a şükür atlatmışlar..
Kendisine ailesine ve beraberindeki diğer off-road arkadaşlarına GEÇMİŞ OLSUN diyorum...

Mustafa abiyi aradım. Yaklaşık 20 aracın 12'sinde bu rahatsızlık meydana gelmiş. Çok şükür önemli birşey yok kimsede. Serum ve iğnelerle tedavi etmişler.

öncelikle geçmiş olsun mustafa abi.konunun ayrıntılarını bilmiyorum ama geçen sene ben de tavuktan zehirlenmiştim.çok sıcaklarda sirkülasyonu bol olan tanıdık bir esnaftan alışveriş yapmak daha iyi oluyor.

MUSTAFA ABİ geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.yardımcı olabileceğimiz bir şey varsa araman yeterli abi.0532 443 42 62 SUAT KABAL

Mustafa Abi Geçmiş olsun... bozuk gıdanın alındığı/yendiği yeri afişe edin uzak duralım...gidenleri uyaralım...

Nadir Abi sana kamyon buldum :D ...ajanlarım bir kaç ay önce aşağıdaki resimleri çekmişler...
yer Bostancı San, 4 çeker, önde PTO winch var, askeri lastik..üzerinde dizel cummins (fatih kamyon) motoru var, marka bilinmiyor ama amerikan yada rus. sokağın ilersindeki diferansiyelciye ait... Hala aynı yerdemi? bilinmiyor çok uzağa gitmiş olamaz heralde :smiley: ... satılık mı? bilinmiyor...bu alet önündeki doğana çarparsa ne olur? bilinmiyor...o tampon ne???
Selamlar..

ben biliyorum zaten bu site ajan kaynıyor.. baksanıza direk nokta atışı için kordinat, gugıl ört, sağ-sol profillerden eşkal fotoları, malum aracın özellikleri herşey bilgi olarak geçiyor..
bende bir ekleme yapayım o zaman...

"BU MESAJ OKUNDUKTAN 15SANİYE SONRA KENDİ KENDİNİ YOKEDECEKTİR."

hehehehehhehe :D :D :D :D :D :D :D

iyide kafama bişi takıldı, niye örtüyü kaldırıp bakmamış çeken arkadaş? :D

e ajan dedik ya... kendisini gizlemiş :D
Kaldırıp baksada anlamaz zaten...esnaftan soruşturmuşş...
ana hatları ile ural'a benziyor sankii..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,720
Kayıtlı Üye Sayımız
166,552
Kaydolan Son Üyemiz
TA3OF

SON KONULAR

Geri