Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Arkadaşlar merhaba... 10 gün gazete, tv ve bigisayardan uzak yaşadım, iyi geldi...
"Sağlık" dilekleri için tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...
Isoff'un Batı Karadeniz gezisine katıldım. Program; 3 gece - 4 günlük bir gezi ile sahilden Sinop'a kadar gidilecek,
Safranbolu üzerinden İstanbul'a dönülecekti. Konaklamalar ise Akçakoca, Bartın ve Sinop'ta yapılacaktı.
Ben memleket hasreti gidermek için, Safranbolu'dan tekrar Bartın'a dönecek ve burada kalacaktım.
21 araçta 54 kişi ile yola çıkıldı. Keyifli geçen iki günden sonra, üçüncü günün sabahı Bartın'da,
grubun yaklaşık 1/3'ünde (kızım dahil) mide rahatsızlığı (yüksek ateş, kusma ve isal) başladı.
Hastaneye gidilip yarım gün süren serum ve iğne tedaviler yapıldı. Ben geziyi kesip Bartın'da kalmaya karar verdim...
12 araç Sinop'a devam etti, 6-7 araç Safranbolu'ya... Bir gün sonra buluşup İstanbul'a dönmüşler...
Ben de dönüşte bir günümü Safranbolu ve çevresinde geçirdim.
Herşeye rağmen gezi keyifli idi. Şunu gördüm; hiç gitmediğim Bartın-Sinop sahil şeridine,
Kastamonu bölgesini özellikle kanyonları da ekleyerek uzun soluklu, kamplı bir gezi yapmak gerek....
Bu arada yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.
Arkadaşlar bilin ki özlendiniz... Haftasonu görüşürüz inşallah... Kalın sağlıcakla...