Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 592,658

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Jeepcj7' Alıntı:
2 Eylul'de Şile'ye yarışa gitmeyi düşünen var mı? Orman parkuruda yok galba, yarış programında bütün yarış pisstte (şile yarış yeri) gibi yazmışlar....orman yolları da bize kalır.

Ben de orada olucam.
Tüm gezenbilir off-road grubu olarak orada olalım.

Gezenbilir ailesine katılan yeni arkadaşlar;
Aramıza hoş geldiniz.En yakın etkinlikte görüşmek tanışmak dileğiyle...

Arkadaşlar;
Şilede sabahtan beri acayip bir yağmur yağıyormuş seller sular akıyormuş hertarafta. :eek: :eek: Orman yolları tam kıvamında olur hafta sonuna kadar.İyice kurtlarımızı dökeriz artık. ;D ;D

Oh oh negüzel yağsın yağsın hafta sonu değerlendiririz.Gerçi ben ğeçtiğimiz bu haftasonu ( şehirdışında ) benim TOUAREGLE baya çamurda debelendim ama yanlız sarmıyor bu iş ekiple zevkli.

Hoşbulduk Faruk bey, Yüksel Bey, en kısa zamanda görüşmek, tanışmak ümidiyle,

Alper,

Arkadaşlar merhaba... 10 gün gazete, tv ve bigisayardan uzak yaşadım, iyi geldi...
"Sağlık" dilekleri için tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...

Isoff'un Batı Karadeniz gezisine katıldım. Program; 3 gece - 4 günlük bir gezi ile sahilden Sinop'a kadar gidilecek,
Safranbolu üzerinden İstanbul'a dönülecekti. Konaklamalar ise Akçakoca, Bartın ve Sinop'ta yapılacaktı.
Ben memleket hasreti gidermek için, Safranbolu'dan tekrar Bartın'a dönecek ve burada kalacaktım.
21 araçta 54 kişi ile yola çıkıldı. Keyifli geçen iki günden sonra, üçüncü günün sabahı Bartın'da,
grubun yaklaşık 1/3'ünde (kızım dahil) mide rahatsızlığı (yüksek ateş, kusma ve isal) başladı.
Hastaneye gidilip yarım gün süren serum ve iğne tedaviler yapıldı. Ben geziyi kesip Bartın'da kalmaya karar verdim...
12 araç Sinop'a devam etti, 6-7 araç Safranbolu'ya... Bir gün sonra buluşup İstanbul'a dönmüşler...
Ben de dönüşte bir günümü Safranbolu ve çevresinde geçirdim.

Herşeye rağmen gezi keyifli idi. Şunu gördüm; hiç gitmediğim Bartın-Sinop sahil şeridine,
Kastamonu bölgesini özellikle kanyonları da ekleyerek uzun soluklu, kamplı bir gezi yapmak gerek....

Bu arada yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz.

Arkadaşlar bilin ki özlendiniz... Haftasonu görüşürüz inşallah... Kalın sağlıcakla...

hoşgeldin mustafa abi tatsızlıklar yaşanmış olsada güzel zaman geçirmenize sevindim
en kısa zamanda görüşmek umudu ile sağlıklı günler diliyorum

mustafa abi hoşgeldin ve geçmiş olsun. Bu pazar günü şile deki yarışları da içeren bir program yapılacak mı? Yüksel; bu işi organize etme görevini senin üstlenmen en iyisi sanırım...

Korhan, senin haberlerini de alıyorum bu arada... gidiyorum... gidiyorum... dedin... ???
Bi iyilik düşünücez bakalım sana... Gözyaşlarımızın bedelini ödemen lazım !!!...

Mustafa abi hoşgeldin.Sorma abi ufaktan bi esti bana ama daha sonra toparladık durumu.Bakalım inşallah daha bişey çıkmaz şuan tek eksiğim kilit onuda çözdükten sonra araziye damardan giricem... :smiley: :smiley: :smiley:

Mustafa abi; Kazakistaniçin işlemler tamam. Gideceğim de sanırım 1 hafta 10 günüm daha var. Burada toparlamam gereken biraz işim var... Extradan çıkan işler. O yüzden sürekli hergün maslak yapıyorum. Ben de gitmek istemiyorum ama sonuç kaçınılmaz abi...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,720
Kayıtlı Üye Sayımız
166,552
Kaydolan Son Üyemiz
TA3OF

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR