Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nutkey aramıza hoşgeldiniz
Mustafa abi tekrar hoşgeldin..seni çok özlemiştik...Bu işler Komutansız olmuyor Yokluğunda yaramazlık yapmadık ;D
Şile'deki yarışları bahane edip buluşalım arkadaşlar...Zaten pek keyifli olmayan off-road kuru parkur yarışlarına kendi gezilerimizle keyif katalım....
Serkanda uyuştuk yahu deyip duruyordu..Ben şu saatlerde Siledeyim..hava tekrar yağmayı vaad ediyor..inşallah kurumaz..nemliyede razıyız ;D
Teşekkür ederim Uğur abim, çok iyiyim. Sizler nasılsınız ? Anlaşılan herkes birbirini tarifsiz özlemiş gibi. Epey bir dinlendik, enerji depoladık sanırım Komutanımıza da kavuştuk, yoldan çıkma zamanı gelmedi mi...
Arkadaşlar bu arada Yarışlardan sonra Yeniköy tarafında(Şile'ye 5 km ) çok güzel ormancı yolları keşfettim...herkesin beğeneceğini umuyorum....dar geçitlerden tutunda derin yağmur oluklarına kadar her şey var....Bayağıda uzun bölümlerden oluşuyor... ıslakken geçit vermeyebilirde...hodri meydan ;D
Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin,büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.
arkadaşlar bu hafta pazar günü goodyear wrangler cup 'da görevliyim.gelecek olan arkadaşlar ile bu vesile ile tanışmış oluruz.servis alanına gelirseniz görev değişikliği olmaz ise ben orda olacağım.yarış kumbaba isoof-goodyear yarış alanında olacaktır.yeri kısaca tarif edeyim;
şile merkeze göbekten dönüp soldaki benzin istasyonunu geçtikten sonra yine sola döneceksiniz sağınızda kumbaba market kalacak sonra düz devam edeksiniz ve toprak yola grip tepeye sola dönüp sağ taraftaki seyirce otoparkına araçlarınızı park edeceksiniz.yiyecek içecek herşey yarış alanında mevcuttur.yarış saat 12.00'da başlayıp 17.00'da sona erecektir.
görüşmek üzere sevgiler,
sabri oran
İyi akşamlar herkese,
Sabri abi büyük bir ihtimalle kalabalık bir vaziyette , gezenbilir off-road cuları olarak Şile de olucaz. Görüşmek ve tanışmak dileğiyle.
Yücel bugün ufak bir operasyon yaptık.Hiç hesapta yokken birden bire aniden gelişti herşey. ;D
Uğur abi , Faruk,Yılmaz (Farukun amca oğlu),Musa(benim ortak) ve ben.Saat 16:00 civarı Karşıdan iş yerlerimize giderken otoban dan orman içine kaçak bir yol bildiğimi söyledim oradan gidip ufak bir orman gezintisi yapıp öyle gidelim dedim : : Herkesin ne tepki verdiğini tahmin edersiniz eminim ;D ;D Ondan sonra olan oldu zaten.Ufak bir orman gezintisi yaptık.Yaptık yapmasınada ufak bir gezinti olduğundan kesmedi bizi iyice kurtlanmıştık valla. Bizde verdik gazı Çavuşbaşına doğru.Biraz oraya biraz buraya derken sigaralarımız bittiği için saat 20:00 civarı çıktık ormandan. Güzel bir öğleden sonra operasyonu oldu arkadaşlar.