tuncaaayy
Kamp III
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
allahtan tüv le iki sene işim yok, 2 yıl sonrası düşündürüyor beni....
allahtan tüv le iki sene işim yok, 2 yıl sonrası düşündürüyor beni....
beatrix' Alıntı:Yasasin...!!! ;D
Para kazanacak bir is dali buldum.
Sanayide bir dükkan kiralar üstünede bir tabela asarim;
" TÜV icin malzeme sökülür - takilir, muhafaza edilir "
Vay be...! heyecanlandim simdi; "TÜV`cü Ergun usta"
damast' Alıntı:güle güle kullan vitara yı masaalh güzel olmuş ama bu TUV yakacak bizi sök tak ne yapalım kaderimiz ;D
beatrix' Alıntı:Tabiii...! Tabiiii....! :
1- Arac standart disi yükseltildi > Agir kusur. ;D
2- Lastikler standart disi > Agir kusur. ;D
3- Offroad`cusun > En agir kusur ;D
4 L' Alıntı:ben bayramdan önceki cuma günü aldım TÜV onayı. Muayene 20-30 dk sürüyor. Araba bagaj iki yan camı ve bagaj kapak camında film vardı, sadece bagajda olduğu için hafif kusurlu sayıldı. sol ön far yan sanayi olduğu için kırılma, yansıma vs değerleri (lümen lux gibi bişeyler yazılıydı raporunda) standartlardan farklı imiş ancak kabul edilebilir sınırlarda. yine yan sanayi olduğu için far motoru yoktu, hafif kusur saydılar. muayene gece 10:30 da bitti biraz da bıktıklarından herhalde bilgi verdiler onay veriyoruz ama yaptır dediler. sondan 10. arabaydı muayenedeki.
valla süper olmuş..allah bol çamur nasip etsin...dino967' Alıntı:Bence de güzel oldu Emre kardeş,vitara kendini buldu kit takıldıktan sonra iki haftalık bir peryot,ince ayarlar,jant ve lastik arayışları ile geçti ve sonuç aşağıda umarım siz de beğenirsiniz
parodi' Alıntı:Beyaz vitara çok güzel olmuş kazasız belasız kullanın işallah Bide sanki tampon istiyo gibi geldi bana abi ya ;D
hus55' Alıntı:vitara harika olmus, tebrikler. iyi gunlerde kullanin.
doom' Alıntı:valla süper olmuş..allah bol çamur nasip etsin...
dino967' Alıntı:Fatih kardeş haklısın ama önce bir kule gergisi ve rock sider yapmam lazım,çok şey istiyo aslında kerata