Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,806

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

beatrix' Alıntı:
Yasasin...!!! ;D
Para kazanacak bir is dali buldum. ;)
Sanayide bir dükkan kiralar üstünede bir tabela asarim;

" TÜV icin malzeme sökülür - takilir, muhafaza edilir "

Vay be...! heyecanlandim simdi; "TÜV`cü Ergun usta"

abi lastik kiralayanlar başlamış bu işede gir bence :smiley:)

ben tuv e gıttım ve wrangler ıma ılk gıdıste aldım lastık ler 31 lık benım ona bır sey demıyorlarkı sadece dıslısı yenı olsun ve eskı tarıhlı olmasın . sadece cekı temırını soktum bırde on plaka benım sol camurlukta ve onunu kapatan sıs farı vardı onu cıkardım far ayarsızlıgında hafıf kusur verdıler. orda ww trasporter ına alamıyan adam benım araca saldırdı. :smiley:
korkulacak bırsey yok arkadaslar sadece arabanızın bır yerınde yag sızmasın yeter. temız ve bakımlı oldumu sorun yok yukseklıge karısan yon lastık ebatınada.

Bayram kutlama mesajları için, aşağıda linkini verdiğim "Tebrikler ve Kutlamalar" bölümünü kullanalım lütfen arkadaşlar...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2530.300

damast' Alıntı:
güle güle kullan vitara yı masaalh güzel olmuş ama bu TUV yakacak bizi sök tak ne yapalım kaderimiz ;D

Teşekkürler Murat,tüv konusu da çözümlenir yakında umarım:smiley:

beatrix' Alıntı:
Tabiii...! Tabiiii....! ::smiley:
1- Arac standart disi yükseltildi > Agir kusur. ;D
2- Lastikler standart disi > Agir kusur. ;D
3- Offroad`cusun > En agir kusur ;D

olsun ama "ben yoldan gönüllü çıktım" :smiley:

4 L' Alıntı:
ben bayramdan önceki cuma günü aldım TÜV onayı. Muayene 20-30 dk sürüyor. Araba bagaj iki yan camı ve bagaj kapak camında film vardı, sadece bagajda olduğu için hafif kusurlu sayıldı. sol ön far yan sanayi olduğu için kırılma, yansıma vs değerleri (lümen lux gibi bişeyler yazılıydı raporunda) standartlardan farklı imiş ancak kabul edilebilir sınırlarda. yine yan sanayi olduğu için far motoru yoktu, hafif kusur saydılar. muayene gece 10:30 da bitti biraz da bıktıklarından herhalde bilgi verdiler onay veriyoruz ama yaptır dediler. sondan 10. arabaydı muayenedeki.

Çağlar merhabalar,roofracktaki aydınlatmaya problem çıkartıyorlarmı,bizleri aydınlat lütfen,beni 3 haftadır afakanlar bastı,Trabzon da da adamın birini vurmuşlar bu konuda,hiç hoş şeyler değil bunlar ama insanları nasıl bu kadar zıvanadan çıkartıyorlar hayret...

sanırım ruhsata işli ise bir şey demezler çünkü orada sıra beklerken muhabbet edenlere kulak misafiri oldum, "sonradan mı orjinal mi" diye muhabbetleri vardı ve biri "bence git söktür daha sıra varken öyle gel" dedi. Tabi aslında bu konu o öyle dedi bu böyle dedi ile çözümlenecek bir konu değil. Temel kural sanırım aracın orjinalinde olmayan yaya araç ve trafik güvenliğini tehlikeye sokan sokabilecek yada sınırlayan,aracın standart yol performansını olumsuz etkileyebilecek şeyler kusur sayılıyor . Buda öneme göre hafif kusur ve ağır kusur diye ayırmışlar. GİDERKEN :
1 iki adet reflektör (1 yetmiyor) ve tam tekmil trafik seti bulundurun (yangın tüpü sprey tipi olmasın normal 1 -2 kiloluk demir tüp olsun (20 ytl)- ilk yardım seti takoz halat vs olsun)
2 fren ayarı yaptırın her iki aks içinde sağ ve sol teker frengücü birbirine eşit olsun
3 far ayarı yaptırın
4 yağ kaçağı kesinlikle olmasın
5 lastik dişleri 3mm nin altında olmasın
6 eğer ön camda film varsa boşuna muayeneye gitmeyin diğer camlarda ise aracın içindeki silüet olarak değil normal olarak harektleri ve kendi görülebilsin istiyorlar.

modifiyeli bir honda vardı sırada bekleyen tamponun yeden yüksekliği 10 cm , 17" jant lastik vardı, güvenlik boşuna bekleme dedi gönderdi çocuğu.

Beyaz vitara çok güzel olmuş kazasız belasız kullanın işallah ;)Bide sanki tampon istiyo gibi geldi bana abi ya ;D

Barış Perktaş (Overland06), Tansu Bora Çimen (hatori) ve Semi Karabay (drsemi) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

dino967' Alıntı:
Bence de güzel oldu Emre kardeş,vitara kendini buldu:smiley: kit takıldıktan sonra iki haftalık bir peryot,ince ayarlar,jant ve lastik arayışları ile geçti ve sonuç aşağıda umarım siz de beğenirsiniz:smiley:
valla süper olmuş..allah bol çamur nasip etsin...

parodi' Alıntı:
Beyaz vitara çok güzel olmuş kazasız belasız kullanın işallah ;)Bide sanki tampon istiyo gibi geldi bana abi ya ;D

Fatih kardeş haklısın ama önce bir kule gergisi ve rock sider yapmam lazım,çok şey istiyo aslında kerata :smiley:

hus55' Alıntı:
vitara harika olmus, tebrikler. iyi gunlerde kullanin.

hus55 çok teşekkürler,umarım birlikte kullanmak da nasip olur:smiley:İngiltere zor benim için ama İnşallah Kıbrıs :smiley: sevgiler...

doom' Alıntı:
valla süper olmuş..allah bol çamur nasip etsin...

Amiin,hep beraber inşallah :smiley:

Bir aksilik olmazsa c.tesi akşamı bol bol foto paylaşırız :smiley:

drsemi,hatori,Overland06,erva,BBOYTED foruma hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar dilerim :smiley:

dino967' Alıntı:
Fatih kardeş haklısın ama önce bir kule gergisi ve rock sider yapmam lazım,çok şey istiyo aslında kerata :smiley:

Pardon ama "kule gergisi" ni tam anlayamadım...
Daha çok modifiyeli araçlarda diye duymuştum...
Off-road'da da kullanılıyor mu?

Selamlar...

Sevgili Tarık,parkurun ne kadar kırıcı olduğuna göre değişir,özellikle ağır araçlarda bu kullanılır.V6 2000 vitarada fabrika orjinalinde vardır.modifiyeli araç dediğiniz sanırım cadde sürat araçları,ancak onlarda kullanılanlar bize uygun mukavemette değiller,yüksek karbon alaşımlı alu. malzemeden imal edilmiştir pek çoğu.Trabzon'a sevgi ve selamlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR