Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,806

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

ve bu deneyimden sonra 11 cm. daha yüksek hale getirildi,yaklaşma,uzaklaşma açıları,karın açısı şu an daha elverişli :smiley:

Resize of Goruntu(824).jpg

dino967' Alıntı:
ve bu deneyimden sonra 11 cm. daha yüksek hale getirildi,yaklaşma,uzaklaşma açıları,karın açısı şu an daha elverişli :smiley:
güzel olmuştur :smiley: yeni halinin fotolarını bekliyoruz..

doom' Alıntı:
güzel olmuştur :smiley: yeni halinin fotolarını bekliyoruz..

Bence de güzel oldu Emre kardeş,vitara kendini buldu:smiley: kit takıldıktan sonra iki haftalık bir peryot,ince ayarlar,jant ve lastik arayışları ile geçti ve sonuç aşağıda umarım siz de beğenirsiniz:smiley:

İlk foto aksiyonoto dönüşü yenikapı iskelesinde feribot beklerken,205/75 R15 conti lastikler gazoz kapağı gibiydi aracın üstünde :D

Resize of Goruntu(819).jpg

Resize of Goruntu(822).jpg

Resize of Goruntu(826).jpg

fotoları sevgili dostum okii çekti,kendisine sonsuz teşekkürler...

Resize of vitara 021.jpg

Resize of vitara 020.jpg

Resize of vitara 013.jpg

Bayram kutlama mesajları "Tebrikler ve Kutlamalar" bölümüne taşınmıştır...

Gelecek kutlamalar için ilgili link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2530.300

harika bir Vitara olmus..! ;)
Umarim cikan parcalari muhafaza etmissindir. ::smiley:

Iyi TÜV`ler ;D ;D ;D
(bilmem anlatabiliyormuyum..... :D

güle güle kullan vitara yı masaalh güzel olmuş ama bu TUV yakacak bizi sök tak ne yapalım kaderimiz ;D

Yasasin...!!! ;D
Para kazanacak bir is dali buldum. ;)
Sanayide bir dükkan kiralar üstünede bir tabela asarim;

" TÜV icin malzeme sökülür - takilir, muhafaza edilir "

Vay be...! heyecanlandim simdi; "TÜV`cü Ergun usta"

rumelian' Alıntı:
murat (damast) yine kafa dağıtmaya şileye kaçmış :smiley: inşallah bu sefer frontiyle gitmişindir. geçen sefer ford focusu baya çamurlamıştın :D

aynen öyle karedeş kafa dağitmaya gittim ruhum darailmişti zaten :( evet kesin yapın derim özellikle standart ebatlı lastikler günlük kiraya verirsiniz bizde rahat ederiz :smiley: bize off tuv iz türk usulu işte :smiley:

beatrix' Alıntı:
harika bir Vitara olmus..! ;) Umarim cikan parcalari muhafaza etmissindir. ::smiley: Iyi TÜV`ler ;D ;D ;D (bilmem anlatabiliyormuyum..... :D

Mesaj alındı anlaşıldı,araçta tüv e uymayan ya da ne kendisi ne de diğer araçlar için teknik risk yaratacak bir unsur yok.16 yaşında bu kadar bakımlı bir araca ne kusur bulurlar bilemiyorum.Geçen gün birinin aracına çürük diye tornavida saplayıp "git bunu yaptır öyle gel" demişler,adam zaten git gelden usanmış,tornavidayı tüv cünün arkasına takmış ve "sen ne hakla arabamı delersin,git sen de bunu yaptır" demiş.Bu memleketimin gülermisin ağlarmısın hallerinden biri maalesef.Ve sanırım aracı içeriye alıp muayene ediyorlarmış,orasını burasını levye ile kanırtıp aracı hırpalıyorlarmış,üzgünüm ama bu böyle ise muayeneyi yaptırmam,aracı da trafiğe çıkarmam zaten adı üstünde "arazi aracı".Bu iş bu mantıkla giderse de çığrından çıkar,tepki vermek yerine burada birbirimizi avuturuz.Selanlar...

beatrix' Alıntı:
Iyi TÜV`ler ;D ;D ;D
(bilmem anlatabiliyormuyum..... :D

ben bayramdan önceki cuma günü aldım TÜV onayı. Muayene 20-30 dk sürüyor. Araba bagaj iki yan camı ve bagaj kapak camında film vardı, sadece bagajda olduğu için hafif kusurlu sayıldı. sol ön far yan sanayi olduğu için kırılma, yansıma vs değerleri (lümen lux gibi bişeyler yazılıydı raporunda) standartlardan farklı imiş ancak kabul edilebilir sınırlarda. yine yan sanayi olduğu için far motoru yoktu, hafif kusur saydılar. muayene gece 10:30 da bitti biraz da bıktıklarından herhalde bilgi verdiler onay veriyoruz ama yaptır dediler. sondan 10. arabaydı muayenedeki.

dino967' Alıntı:
Mesaj alındı anlaşıldı,araçta tüv e uymayan ya da ne kendisi ne de diğer araçlar için teknik risk yaratacak bir unsur yok.16 yaşında bu kadar bakımlı bir araca ne kusur bulurlar bilemiyorum.Geçen gün birinin aracına çürük diye tornavida saplayıp "git bunu yaptır öyle gel" demişler,adam zaten git gelden usanmış,tornavidayı tüv cünün arkasına takmış ve "sen ne hakla arabamı delersin,git sen de bunu yaptır" demiş.Bu memleketimin gülermisin ağlarmısın hallerinden biri maalesef.Ve sanırım aracı içeriye alıp muayene ediyorlarmış,orasını burasını levye ile kanırtıp aracı hırpalıyorlarmış,üzgünüm ama bu böyle ise muayeneyi yaptırmam,aracı da trafiğe çıkarmam zaten adı üstünde "arazi aracı".Bu iş bu mantıkla giderse de çığrından çıkar,tepki vermek yerine burada birbirimizi avuturuz.Selanlar...

Tabiii...! Tabiiii....! ::smiley:

1- Arac standart disi yükseltildi > Agir kusur. ;D
2- Lastikler standart disi > Agir kusur. ;D
3- Offroad`cusun > En agir kusur ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR