Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,798
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

yasarergun' Alıntı:
Ergun Bey geçen gün o ilanı gördüm ama gecenin bilmem kaçında başlık açmaya da üşendim ama bakıyorum sizin gözünüzden kaçmamış :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19548.0

Geliyormusun???

Etiketler

anerkad
ateş
kardula
rangeryasin
Laredo
edaghan
oofronter
ilyasbay
kuzen1
Başkan21
Nietsky
memduhk
vosdost
defender58
kokteknik
MST-Mesut
nicomedia
manyakbiradam
bayram22
seymansaraç
tuncaaayy
diogenes111
sencene
ctas
Megan
selark
yuzen-adam
ertug
Arif Hüküm
Börü
chaynar
mandıra

Dostlar hepiniz hoşgeldiniz,forumda keyifli paylaşımlar neşeli kamplar dilerim :smiley:

beatrix' Alıntı:
Millet bence bu arabayi kacirmayin....:smiley:)) ;D ;D ;D ;D ;D

http://www.sahibinden.com/satilik_v_i_p_cj-_6_turkiyede_tekWQQaXQQ4990582WQQpXQQdisplayitem

ne beyhude bir çaba... 100.000 usd de iyi fiyat düşünsek mi :smiley:)

yuhh artık daha neler
ilandaki tabiri aynen kullanıyorum '' RÜYALARINIZIN 4X4 ARACI İŞTE KARŞINIZDA MERAKLISINA''
kim rüyasında böyle bir CJ görebilir ya hangi CJ meraklısı cipine bu eziyeti yapar
yazık olmuş garibime ;D

''BBOYTED'' aramıza hoşgeldiniz. 60.000 m.kare çiftlikte ne güzeloff-road yapılı ama. İyi payşlaşımlar.

BBOYTED' Alıntı:
4*4 lere kız arkadaşımdan daha çok değer veririm çünki onlar bizi asla yarı yolda bırakmazlar

BBOYTED selam
Sana bir abla nasihati; aslolan insandır...
Yarı yolda kalmamak için arkadaşlarına araçlarından daha çok değer vermeyi dene ;)

geçen günkü benzin muhabbetine istinaden bir resim de ben ekliyorum. hemde ağzına kadar dolu ve gösterge de hatasız çalışıyor

[attachment=1]

İyi ve mutlu bayramlar ...

Fotoğraf0596.jpg

4 L' Alıntı:
geçen günkü benzin muhabbetine istinaden bir resim de ben ekliyorum. hemde ağzına kadar dolu ve gösterge de hatasız çalışıyor

[attachment=1]

İyi ve mutlu bayramlar ...

imkanı olsa F 'yi geçecek gibi ;D maşallah uzun yollar gitmeniz dileğiyle

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2530.300

Tebrikler bayram kutlamaları linkimiz :smiley:

Selçuk (Börü), Sertaç (chaynar), Hakkı (mandıra), BBOYTED ve erva arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

Hepimize tekrar hayırlı bayramlar.
Istanbulda sile ve anadolu feneri

murat (damast) yine kafa dağıtmaya şileye kaçmış :smiley: inşallah bu sefer frontiyle gitmişindir. geçen sefer ford focusu baya çamurlamıştın :D

Okii,resim dediklerin bunlar mıydı,yoksa,ekim sonu göller bölgesi.Parkur idealdi,çamur,kaya,orman ve hatta 2200 m. rakımda kum bile vardı.Deneyecek arkadaşlara tavsiyemdir,rock slidersız biraz riskli bir parkur. hepsini ekleyemedim kusura bakma ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR