Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,812
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

bence boşverin Allah'ından bulsun :smiley: bizim memlekette şikayet edersin birinin bişeyi çıkar, ondan sonra sen uğraşır durursun..

Etiketler

zaten boş vere boş vere bu hale geldi bu memleket aman boş ver bana dokunmasın duygusu insanımız nekadarda sindirilmiş yahu

Çok geçmiş olsun Nursen hanım eskiden tc leri sadece makam sahibi şahıslara verirlerdi. Genelde çevirmelerde pek durdurmazlar onları hala öyleyse gündüz vaktinde silah çektiğine göre… siz üstünüze düşen görevi yapmışsınız. Tekrar geçmiş olsun.

Nursen hn. geçmiş olsun, elbette şikayet etmek lazım ama bırakın şilah çekmeyi ateş edip cana kıyana 5 yıldan fazla ceza yok yaralayan para verip çıkıyo malesef...Bir bayana silah çekecek haldeyse bir adam son derece zavallı ve acınacak halde demektir allah yardımcısı olsun.

Avcılar da yaşayan birisi olarak bu olay inanın ki beni daha çok üzdü.Ancak her nerde yaşanırsa yaşansın,

bencede sonuna kadar şikayetinizin arkasında durun.Savcılığa şikayetinizi iletin ki bir daha böyle şeylere

kalkışamasınlar.Çok geçmiş olsun NURSEN-İM,Avcılar dan sevgilerle...

ŞENER. bu pazar etkinlik yapan mu arkadaşlar yaa. bazı şeylerden bahsediliyor ama daha gezenbilir üzerinden herhangi bişey yok heralde. eğer bir organizasyon düşünülüyosa ben büyük zevkle katılırım .eğer olamazsa tek başımıza takılacaz artık :( hiç öyle olmasını istemiyorum ama en kötü öyle yapacaz.

Ali (K5Ali) ve Bülent-Cüneyt-Mesud (Marmara Off Road Team) arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...

rumelian' Alıntı:
bence boşverin Allah'ından bulsun :smiley: bizim memlekette şikayet edersin birinin bişeyi çıkar, ondan sonra sen uğraşır durursun..

işde oyüzden savcılığa gitmedim....allahından bulsun dedim.....

ecirman' Alıntı:
Avcılar da yaşayan birisi olarak bu olay inanın ki beni daha çok üzdü.Ancak her nerde yaşanırsa yaşansın,

bencede sonuna kadar şikayetinizin arkasında durun.Savcılığa şikayetinizi iletin ki bir daha böyle şeylere

kalkışamasınlar.Çok geçmiş olsun NURSEN-İM,Avcılar dan sevgilerle...

teşekkür ederim... avcılara bir faha tekerimi süsürmüyüm allah bilir vede allah korusun..asla asla asla gelmem avcılara :smiley:

TATLIM GEÇMİŞ OLSUN İSTANBUL DA ARTIK HERKES PRONAYAK DOLAŞIYOR ZATEN EN SONUNDA BUNU DA YAŞADIN YANİ ÇOK ÜZÜLDÜM ALLAH KORUMUŞ ÖOK ÖPTÜÜÜM

SELAM ARKADAŞLAR
HERKESİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUORM GEÇ OLDU AMA ANCAK İNTERNET BULDUM ŞU ANDA KÜTAHYA SİMAV DAYIM UMARIM HERKESİN BAYRAMI ÇOOOOOK GÜZEL GEÇMİŞTİR.
SEVGİLER

saol canım benim aradığın içinde ayrıca teşekkür ederim..ist. gelde görüşek...öptüm...kib..ve magandalardan uzak dur....

parodi' Alıntı:
Nursen hn. geçmiş olsun, elbette şikayet etmek lazım ama bırakın şilah çekmeyi ateş edip cana kıyana 5 yıldan fazla ceza yok yaralayan para verip çıkıyo malesef...Bir bayana silah çekecek haldeyse bir adam son derece zavallı ve acınacak halde demektir allah yardımcısı olsun.

:smiley: zavallının tekidir herhalde bilemem...para bende diyenlerden....

kedi' Alıntı:
SELAM ARKADAŞLAR
HERKESİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUORM GEÇ OLDU AMA ANCAK İNTERNET BULDUM ŞU ANDA KÜTAHYA SİMAV DAYIM UMARIM HERKESİN BAYRAMI ÇOOOOOK GÜZEL GEÇMİŞTİR.
SEVGİLER

Teşekkürler,umarım sizin bayramınız da keyifli geçmiştir...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR