rumelian' Alıntı:bence boşverin Allah'ından bulsun bizim memlekette şikayet edersin birinin bişeyi çıkar, ondan sonra sen uğraşır durursun..
ecirman' Alıntı:Avcılar da yaşayan birisi olarak bu olay inanın ki beni daha çok üzdü.Ancak her nerde yaşanırsa yaşansın,
bencede sonuna kadar şikayetinizin arkasında durun.Savcılığa şikayetinizi iletin ki bir daha böyle şeylere
kalkışamasınlar.Çok geçmiş olsun NURSEN-İM,Avcılar dan sevgilerle...
teşekkür ederim... avcılara bir faha tekerimi süsürmüyüm allah bilir vede allah korusun..asla asla asla gelmem avcılara
parodi' Alıntı:Nursen hn. geçmiş olsun, elbette şikayet etmek lazım ama bırakın şilah çekmeyi ateş edip cana kıyana 5 yıldan fazla ceza yok yaralayan para verip çıkıyo malesef...Bir bayana silah çekecek haldeyse bir adam son derece zavallı ve acınacak halde demektir allah yardımcısı olsun.
kedi' Alıntı:SELAM ARKADAŞLAR
HERKESİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUORM GEÇ OLDU AMA ANCAK İNTERNET BULDUM ŞU ANDA KÜTAHYA SİMAV DAYIM UMARIM HERKESİN BAYRAMI ÇOOOOOK GÜZEL GEÇMİŞTİR.
SEVGİLER
Teşekkürler,umarım sizinkide iyi geçmiştir...kedi' Alıntı:SELAM ARKADAŞLAR
HERKESİN KURBAN BAYRAMINI KUTLUORM GEÇ OLDU AMA ANCAK İNTERNET BULDUM ŞU ANDA KÜTAHYA SİMAV DAYIM UMARIM HERKESİN BAYRAMI ÇOOOOOK GÜZEL GEÇMİŞTİR.
SEVGİLER