Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,817
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

hıc pesını bırakmayın gıdın savcılıga yazı alın cıksın mahkemeye hatta uzerıne kayıtlı sılahı varsa tasıma anında bulundurmaya cevrılır tasıma ıse el konulur. sayet kayıtsız ıse o zaman olay yerınde sahıt bulma ve etraftakı kamera ve kayıtlara bakılıyo dırek savcılık evden aldırıyo .

Etiketler

Plakası: 34TC880
Markası: AUDI
Modeli: 2008
Sahip Belge Tarihi: 05.03.2008
Tescil Birimi: ZEYTİNBURNU
Renk 1: SİYAH
Renk 2: -
Cinsi: ARAZİ TAŞITI - JEEP
Çalıntı Mı: HAYIR
Hak Mahrumiyeti: VAR

Hak Mahrumiyeti Makam/Kurum Tarih
REHİNLİ (R) BANKPOZİTİF KREDİ VE KALK BANKASI AŞ GENEL MÜD 04.03.2008

TC plakanın sahte olabileceğini düşündüğüm için plaka sorgulama yaptım ve sizinle paylaştım.

Çok iyi yapmışsınız Ömer, sonuçtan anladığım kadarıyla direksiyon başına oturunca kendini ilah sanan maganda ruhlu bir sürücü ile karşı karşıyayız, bu tür kişiler hatalarını tekrarlamamaları için ceza almalılar, lütfen peşini bırakmayın, bırakmayın ki efendi sürücü olabilsin.

hasanfb' Alıntı:
En kısa zamanda bekliyoruz çamurlu fotoları...

Şimdilik bir tane gönderiyorum :smiley: hafta sonu sıkı bir aksiyon vardı,diğerlerini "marmara bölgesi gezilerimiz" bölümünde başlık açarak yayınlayacağım... Selamlar

herkese bol çamurlu günler, keyifli sohbetler dilerim :smiley:

34 TC 880 Bu plaka bana hiç yabancı gelmedi. Ben bu aracı tanıyorum ama tam hatırlayamadım. İnşallah arkadaşım değildir :(

Q7 ve Qıro ne kadar da uyumlu bir ikili yakışmış vallahi

silahı çeken hayvan sıkıyorsa sıkar ama bu tip hayvanlar sadece zayıf ve yalnız bayanlara çeker sıkıya geldi mi de dut yemiş bülbüle döner

en kısa sürede savcılığa plaka ile birlikte suç duyurusunda bulunun şahidiniz de var emin olun anasını ağlatırlar

büyük geçmiş olsun

büyükşehir belediye başkanına da sitemlerimi iletiyorum hani istanbulda büyükşehir belediye sınırlarında büyükbaş hayvan yasaktı ?

yasarergun' Alıntı:
büyükşehir belediye başkanına da sitemlerimi iletiyorum hani istanbulda büyükşehir belediye sınırlarında büyükbaş hayvan yasaktı ?

:D :D :D belediye başkanına bende sitem etmek istiyorum :D :D :D

seyhanozgur' Alıntı:
34 TC 880 Bu plaka bana hiç yabancı gelmedi. Ben bu aracı tanıyorum ama tam hatırlayamadım. İnşallah arkadaşım değildir :(

İnşaallah arkadaşın değildir.

yasarergun' Alıntı:
Q7 ve Qıro ne kadar da uyumlu bir ikili yakışmış vallahi

:D :D :D sen çok yaşa

nusren-im hanim, cok gecmis olsun.! ne geri zekali insanlar varmis. asil 'DONKEY'. tam erkek mis ha...!! buralarda'da var boyle tipler, maalesef dunya doluymus.... neyse iyiki cidi bisey olmadi. ama mutlaka bildirin, allah bilir daha kacina yapmis.allaha korusun birinin canini yakar senda duyarsin,ve cok uzulursun bisey yapmadin diye.

erdin, insallah bizim kibrisda bulunan north cyprus off road club'a katilirsin, eger yolunuz duserse. [ cok vitara, samaurai sapigi var bizim oralarda!!]

delikanlı adam dayak atarda, yerde..... ama silahla delikanlılık olmaz!!!!!! hele bir bayana karşı yapılmışsa.... demekki bu şahıs zavallı, aciz, eğitimsiz, kendine değilde silahına güvenen çiğeri peşpara etmez yaratığın teki.... silahla erkeklik yaptığını sanan tüm şahısları kınıyorum.... sizede geçmiş olsun diliyorum.

hus55' Alıntı:
nusren-im hanim, cok gecmis olsun.! ne geri zekali insanlar varmis. asil 'DONKEY'. tam erkek mis ha...!! buralarda'da var boyle tipler, maalesef dunya doluymus.... neyse iyiki cidi bisey olmadi. ama mutlaka bildirin, allah bilir daha kacina yapmis.allaha korusun birinin canini yakar senda duyarsin,ve cok uzulursun bisey yapmadin diye.

erdin, insallah bizim kibrisda bulunan north cyprus off road club'a katilirsin, eger yolunuz duserse. [ cok vitara, samaurai sapigi var bizim oralarda!!]

Hus55 dedim ya İnşallah,sizlerle off road ayrı bir keyif olur,araç bahane off road şahane :smiley: sevgi ve saygılarımla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

SON KONULAR

Geri