Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,771
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Bugüne kadar izlediğim en zevkli, keyifli, doğal, CJ Offraod vıdeo'su. ;)
Tebrikler...!!!!!!!!!!! :D
Bravooo.......!!!!!!!!!!! :D
Cesaretine hayran kaldım, :D :D
4- 5 tane jeep ile çıkıp cesaret gösterisi yapmak kolay, ama tek başına böylesine yerlere girip çıkmak.... MÜTHİŞ....!!!!! :D :eek: :eek:
Bir sürü örnek gördüm, ama hiç birini bu kadar zevkle seyretmedim. :D :D :D
Tekrar helal olsun sana....!!!!!!!!!! ;D ;D ;D
Tam benim kafama göre bir adamsın.....!!! ;D ;D ;D
Profiline bakmadan yazıyorum, nerede oturtuyorsun???? Muhakkak birlikte çıkmamız lazım...!!!! ;)
İşte bu yaaa....!!!!!!!! ;)
Milleeeettt, Görüüün, görüüün....!!!!!!!! :D :D :D

Etiketler

sezgın bey ılgı ve bılgınız ıcın tesekurler. butun bakımları yapıldı tahmınımce lastık ebatlarım buyuk o yuzden sanırım..

Slm lar bugün aldığım bi haberi paylaşmak istedim ben yeni öğendim belki bilmeyenlerde vardır :smiley: benim gibi, artık jeep lerde 2 yılda bir muayne olcakmış bilmeyenlere duyrulur.

evet benım jeep ede 2 yıl dedıler bunu sebebı bazı yenı sıkab larda suv yazması yanı otomobıl olması ve karısıklık olmasın dıye hepsı ıkı yıl olmus.
,ama sızlere sunu soylıyım burda gordugum cogu jeep ler malesef muayıneyı gecmesı zor herseyı a dan z ye ıncelıyorlar benım muayıne 40 dakka surdu .herkeze sabır

Ben kasımın 24 ünde yaptırdım yani eski usulün son gününde sabah dan muameleciye verdim sorunsuz atlatdım (şimidilik) :smiley: bayağa bi karışık oldunu söylediler yeni sistemin çok fazla unsura dikkat ediliyomuş süre veriliyomuş git yaptır öylegel felan bide muaynesi geçen araçlara önceden ceza yoktu bittimi istedin zaman git yaptır, artık öyle değil cezayı yapıştırıyolarmış bakalım ne olcak :smiley:
(wranglercem) sizin araç 4 silindir 2500cc wrangler yanlış hatırlamıyorsam düz vites ve full enjeksiyon, yani pek fazla olmayan bi model yürür aksam değilde motor parçalarını rahat bulamayabilirsiniz. sanırm aynı motor cherokeler de var ama oda aynı pek türkiyede olmayan motor tipi yani.

sayın wranglercem bendede wrangler 2.5 var. benim araçta brc marka lpg var.tbi denen yakıt sistemi var yani tek nokta enjeksiyonlu ve yakıt tüketimi lpg ile şu anda sanırım 1.710 lt fiyatı 250-300 arası yakıyor km de.lpg de sorunsuz gayet memnunum.motor problemim yok ama her parçası var ama zayıflığından bahsediyorlar 2.5 motorun ama inanın 3.8 lt yada 4.2 lt çok den farkı yok.çok uzun yıllardırdır arazi araçlarıyla ilgileniyorum.130 140 km süratlerde otoyol hızlarına ulaşabiliyor.sadece rampalarda bazen zayıf kalıyor ama şahinden doğandan da iyi.çok güçlü araçlarda kullandım land crusier 4.5 ve 5.2 cherokee gibi.aldığımda yadırgadım gücünü zayıf geldi ama alıştıktan sonra ve mantıklı düşündükten sonra gayet normal geldi.kumda takviyedeyken 3. vitesle kalkıyor lada 1.7 1.vites suzuki viara 1.vites toyata land crusier 2.4 diesel 1.viteste cj 5 3.vietste aynı yerden kalkıyor yani gücüde gayet yerli yerinde.güle güle kullanın aracınızı wrangleri pek detaylı bilen yok ama bandrol avantajı var.

aractan bende memnunun daha once suzıkı vardı bende. cekısolarak ona gore cok ıyı yakıtım suzıkıde 400 ken wranglerımda 525 ytl cıvarında lpg konusunda cok kararsısızım aracım hafta içide kullanıyorum ıkı uc gun iş ev arası . bır dopa ceyrekten asagı duserken alıryorum 170 mıl 185 mıl arasında.
gercı benım lastık ebatlarım bıraz buyuk. takındersenız takacam ergın bey:smiley:) bır de bır sey soracam resım nerden yuklenıyor acaba.

ben kendi aracım için bahsediyorum çok memnunum .iyi marka iyi usta sanırım sorun olmaz.ben çok fazla orjinalliğinin bozulmasını istemediğimden 235/75/15 lastik taktım goodyear wrangler mtr serisi ses yapmıyor ve atr lastikten sonrada çok fazla yakıt fark etmedi.
fotoğraf konusunda çok fazla bilgim yok ama bir program kullanılıyor üye olunuyor.

wranglercem' Alıntı:
bır de bır sey soracam resım nerden yuklenıyor acaba.

photobucket.com sitesine üye olunarak yapılabilir ayrıntılı bilgi aşağıdaki linkte sedat abi çok ayrıntılı açıklamış ve basit bişey
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1020.0

üyelikle uğraşamama derseniz, cevap ver butonuna basarak (son göndrilen mesajın altında yer alır) açılan sayfada dikkatlice bakarsanız
Eklenti yazar yan tarafından gözattan istediğiniz fotoyu ekleyebilirsiniz (bunda da bir sorun var fotonun boyutu 250kb' yi geçmememli)

MK51' Alıntı:
İsmail (defender58), Bülent (kokteknik), Mesut (MST_MESUT), Murat (nicomedia), Uğur (manyakbiradam), Fahri (poşetci78), nrlates, Hakan (bayram22), Hakkı (seymansarac), Tuncay (tuncaaayy), Bülent (diogenes111), Aykut (sencene), Cengiz (ctas), Mehmet (MEGAN), Selçuk (selark), Koray (yuzen_adam) ve ertug arkadaşlar, aramıza hoşgeldiniz...
teşekkürler sivastan selamlar

jeep' Alıntı:
Eski videoları karıştırıken, tek başıma çıktığım offroad turlarının birinde, sırf görüntü olsun diye girdiğim çukurda kalışımı ve vincimin kopup tekrar tamir edip kurtuluşumu belgeleyen bir video buldum. Şimdi çok komik geliyor bana...

Seyrettiğim en keyifli videoydu ellerine sağlık Göktuğ.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR