Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,754
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Bu aracı yaptıran arkadaş Bağdat Caddesinde gezmek için yaptırmıştı. Sonra hevesini alınca satmış sanırım. İçi dışı full krom. Koltuklar, tente, konso ve bar kılıfları bestop. Yapılırken masraftan kaçınılmadı biliyorum.

Etiketler

evet gerçekten çok masraf edilmiş bi araç kilit olmadığı için cadde de gezmek :smiley: 8)bi problem yaratmaz araç için

Bir daakkaaaaaaaaaa.....!!!! :mad: :-\ :eek:

Avcilarda CJ` yi sadece benim araba temsil eder...! ;D :D ;)

[attachment=1]
[attachment=2]

CJ5. 004.jpg

yasarergun' Alıntı:
Göktuğ Bey sizin şantiye nereye taşınıyor ? En son bir taşınmadan söz etmiştiniz de yanılmıyorsam. Hani diyorum belki bu taraflara gelirsiniz :D

Yaşar Hocam ben çok istiyorum artık gaziantep e dönmeyi fakat henüz ufukta bir ihtimal yok gibi. Ama nisan gibi ihaleler başlar o zamana bişiler olabilir.

slm arkadaslar 54 plakalı arac yanlıs degılsem benım sapancada gezdıgım arac memi abının cj sı . benım eskıden atv motordan tanıdıgım kısı. arac suan da ıst pendık tarafında bır arkadas a satıldı.

wranglercem' Alıntı:
slm arkadaslar 54 plakalı arac yanlıs degılsem benım sapancada gezdıgım arac memi abının cj sı . benım eskıden atv motordan tanıdıgım kısı. arac suan da ıst pendık tarafında bır arkadas a satıldı.

evet doğrudur araç sapancadan Hüseyin MEMİOĞLU nun aracıydı ..

kuyumcu arkadasımız. polorıs atvsı vardı bır ara bulusma yapmıstık hatta gecen haftalarda sapancada isoff etkınlıgı olmustu . ordaydı kendısı. aracı bır ara ben bıle almayı dusunmustum. sonra wrangler a karar verdım.

arkadaşlar bu resimler için çok teşekkürler.evet ben aracı sakaryalı hüseyin arkadaşımdan aldım.daha önceden de jeep lerle haşır neşir oldugum için aslında birazda hani toplu araba alıp daha az ugraşmak istedim.gerçi yine ugraşıyorum bu arabamla ama olsun.arabayı satın aldıgım hüseyin e 1 hafta sonrada ben cj 5 sattım.(sakaryalı arkadaşlar bu aracıda oralarda görebilirler.kavuniçi renkte yarış aracı)arabayla çok ugraşıldıgı zaten belli ama son rütüşlarıda ben yapıcam kısmetse.sagında solunda boya kabarmaları var onları temizleyip boyama,araç yükseltme kitiyle degilde makas kıvırma,ve uzun küpelerle yükseltilmiş onun için çok zıp zıp yükseltme kiti istiyor.sonrası nasipse hard top ve kapılarını istiyorum.yavaş yavaş artık bütün bunlar.ben anadolu yakasındayım.ataşehirde oturuyorum.tekrar teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR