Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,664

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

buna benzer askeriye arabası görmüştüm askerler sanayiye getirmişti tören arabasıymış boyatmak için getirmişleerdi

arkadaşlar birazdan sevgili moderatörlerimiz mesajları taşıyacak ;D
bu konu altında sadece tanışmalar yapılıyor sohbet yok

ayrıca gaz 66 sitemiz üyelerinden iki kişi de daha var ekstra bilgi için araçlar bölümünden gaz markasına girip gaz 66 ları görebilirsiniz

Yavuz ABİ arastırmadayım Vinci taktım bide arabayı bakıma soktum tirgerden başladım sansuman bilyelerine kadar cok şeyi deiğiştirdim arabanın sesi bile deiğişti baya uğrastım anlıcan.
şnorkel i arastırıyorum abi peşindeyim sunuda halledeyim rahatlıcam zaten abi uykularımı kacırdı şu snorkel.
Gerce bizim derdimiz yine bitmez abi yine bi eksikler cıkartırızz kesin:smiley::smiley::smiley: Senin discoda cok tehlikeli duruyor yazvuz abi.

Slm Hakkı aracın çok güzel maşallah,ama off-roada bu araçla hiç bulaşma,sen gezilere gel,biz seni araziye girerken aracımızda ağarlarız.Belki moralini bozdum ama kardeşime almışık,karda çamlıcaya bile çıkamamıştık sattık sonra bilgine.

Yeri değil ama o aracın kar lastikleriyle çıkamayacağı bir yer yok, ben Bolu dağlarında geziyorum her sene bırak Çamlıca'yı ;D Off-road konusunda haklısın, hafif doğa gezileri dışında pek bir işe yaramaz. ;)

symansarac arkadaşımızın sorduğu soruyu ve cevapları ile alakalı yeni konu açtım. Güzel olan bu konu serbest muhabbette karışıp yok olmasın ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20458.0

Tabiki kar lastiği ile çıkar,araba bile çıkıyor kar lastiği ile ama gezi dışında off-road imkansız.

:smiley:

_DSC5572 (536 x 356).jpg

CANADALI' Alıntı:
Hoş geldiniz.......
tuncay , hakkı...bayram22... nrlates ....
Hepinize merhaba
teşekkürler..merhaba adım tuncay.2 yıldır isuzu d-max kulanıcısıyım.daha önceki araçlarım 2 tane cj 7 ve birtane cj 8 tahmin edersiniz ki arızalardan ve aşırı hoplama zıplamadan kaçış olarak d-max aldım.fakat hastalık işte cj ler son iki aydırda bi cj 7 daha var.kopamadım:smiley:ticaretle ugraşıyorum.saygılar

ya günde en az 10 mesaj alıyorum tanışma köşesinden serbest muhabete taşındı diye. neden daha dikkatli takip etmiyoruz ki forumu anlamış değilim.

dakika 1 gol 1 hayırdır bi tanışma mesajı bir merhaba demek için ilk mesajımı attım daha sonra canadalı burdan devam etmemi istedi. bi yanlış yaptıysam özür dilerim...??

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.