Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,544
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Diikkkaaat et haaaa....! Yoldan çıkmasın....:smiley:)

reis28' Alıntı:
ergun hocam uzerinde lastik cant var yukseltme kiti var ön arka tanpon vinc vs yre arzide gereken her şey var üzerinde iyi anlaşıyoruz kendisiyle arazide bana hiç sorun cıkarmıyor bazen yapa bildiklerine ben bile şaşırıyorum

Önemli olanda bu. Ben tesadüfen Jeep'e dalış yapmasaydım aklımda hep Lada vardı. İnanılmaz saygılıyım bu arabalara... Eeeeee SİBİRYA şartlarının arabası, Öyle kemerburgaz, sapanca, izmit, hafif kalır..... Bir gezide senle ve senin rus kanıyla tanışmak isterim....

Etiketler

Reha ; Doğum Günün Kutlu Olsun

İyiki doğdun yoksa ben kiminle uğraşacaktım ;D

arkadaslar selam
arabalardakı gezenbılır stekırlarını nerden temın edebılırız ? bu arada gezı ve yenı bır etkınlık varmıdır acaba.?

beatrix' Alıntı:
Diikkkaaat et haaaa....! Yoldan çıkmasın....:smiley:)
Önemli olanda bu. Ben tesadüfen Jeep'e dalış yapmasaydım aklımda hep Lada vardı. İnanılmaz saygılıyım bu arabalara... Eeeeee SİBİRYA şartlarının arabası, Öyle kemerburgaz, sapanca, izmit, hafif kalır..... Bir gezide senle ve senin rus kanıyla tanışmak isterim....

ergun bey bu pazar belgrat cıvarlarında olucaz arkadaşlarla kuvetle muhtemel camel cıvarlarında göler bölgesi gibi cıvarda olursanız görüşürüz telsizlerimiz acık

discovery-V8' Alıntı:
Reha ; Doğum Günün Kutlu Olsun İyiki doğdun yoksa ben kiminle uğraşacaktım ;D

Iiyki offroad`cusun REHAAAA,
iyiki offroad`cusun REHAAAA,
Iyikiii offroadcusun, iyiki ofroadcuusuuun,
iyikiiii offroadcusun REHAAAAAAAAAA......!

aaaaaaaaaaaaaaaa?????
beni davet ediyorlar......?
Yaziiiikkkk.....
Baslarina neler gelir bilmiyorlaaaaaaarrrr.....!

Gelirim gelmesinede "telsiz kac paraaaa???"
Esimide getirebilirmiyim???
Simokin sartmi???

beatrix' Alıntı:
Iiyki offroad`cusun REHAAAA,
iyiki offroad`cusun REHAAAA,
Iyikiii offroadcusun, iyiki ofroadcuusuuun,
iyikiiii offroadcusun REHAAAAAAAAAA......!

aaaaaaaaaaaaaaaa?????
beni davet ediyorlar......?
Yaziiiikkkk.....
Baslarina neler gelir bilmiyorlaaaaaaarrrr.....!

Gelirim gelmesinede "telsiz kac paraaaa???"
Esimide getirebilirmiyim???
Simokin sartmi???

telsiz fiyatları marka modele göre ve satıcının ihtiyac durumuna göre farklılık göstere bilir belgrat halka acık bir alan herkez gele bilir davete negerek var bizim başımıza gelecek en kötüsüne ve iyisine hazırlıklıyız eşinizle gele bilirsiniz kıyafet sınırlaması yok serbest kıyafet ister smokin ister şort tışört farketmez

sagul teşekkür ederim gerçekten hızlı bir giriş oldu heralde son olur bu uçuş bir daha uçmaya cesaret yok gerçekten çok güzeldi ama bir o kadarda korkutucu oldu benim için yani ömrüm boyunca unutmayacagım bir deneyim oldu sanırım

Ayni ebatlarin birde Good Year markasini deneyin.....! Ne lastik ama...:smiley:

nrlates' Alıntı:
Selam Arkadaşlar Ben nurullah ates sitenizi yeni ekledim. Of Road meraklısıyım ama maket arabalar sınıfında. Fakat GAZ 66 bir aracım oldukdan sonra ve bu siteyi buldukta sonra sizlere katılmaya karar verdim yardımcı olurmusunuz. Aşağıdaki arac benim bunu nasıl hazırlayabilirim. Kimler bana yordum olur. Teşekkürler.

Gaz 66 ???? Bu nasil bir harika araba yaaa???? Inailmaz farkli...!!!
arabani biraz anlatirmisin??? Ilk defa gördüm ve duydum....
Bana kalsa sakin bozma....!!!!!!!!!!

nrlates' Alıntı:
Selam Arkadaşlar Ben nurullah ates sitenizi yeni ekledim. Of Road meraklısıyım ama maket arabalar sınıfında. Fakat GAZ 66 bir aracım oldukdan sonra ve bu siteyi buldukta sonra sizlere katılmaya karar verdim yardımcı olurmusunuz. Aşağıdaki arac benim bunu nasıl hazırlayabilirim. Kimler bana yordum olur. Teşekkürler.
önden ve varsa diger resimlerini göndersene

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR