Jeepcj7' Alıntı:Benim CJ'in 0-100 videosunu Fatih'e (Parodi) çektirmek lazim öyle telefonun hafiza karti yetmez o kadar uzun videoya
aracını vermemen güzel,titizsin bu konuda belli,aracını seven adama saygı duyarım ama unimog fabrika verilerini bilemem,bildiğim cj 5 in dikey eğim yeteneği 60 derece yatayda 30 derecedir.bu atada % 100 eğim 90 derecedir.Gaziantep'lisin bilirsin Kırıkhan,Hassa,İslahiye,gel beri Belen Boğazı,geç ordan Maraş Kapıçam tatbikat bölgesi cj ile bıraktığım izler hala durur oralarda 209 kg.ağırlığında 106 gtt. top ve 4 personelle frensiz dif.kilidi ile indim,tanışma köşesinde yazmıştım,harita, pusula,eğim benim uzmanlığım naçizane,arazi kıymetlendirmede üstüme yoktur hani sevgilerjeep' Alıntı:valla ben aracımı kimseye vermem, kimsenin aracınada binmem. Benim aracım ayakkabı gibidir, yanlış ayaklarda vurur. Benim CJ ile o kadar bütünleştik ki, tamirini yapan usta bile kullanamıyor. Denemeye beni çağırıyor. O resimdeki açı 55 derece değil. Bunun la ilgili bir konu vardı, daha önce tartışmıştık. Unimog fabrika verileri bile 45 dereceye tırmanır diyor. 45 derece = %100 eğim
Nadir Bey mümkünse linki atarmısınız,bilgilerimi tazelemem için faydalı olacaktır(umarım derece ile % cinsinden eğimi karıştırmıyoruzdur) ama bu söylediklerim cj nin kataloğundan okuduklarımdır(askeri).saygılarmogzilla' Alıntı:Sayın dino verdiğiniz bilgiler yanlıştır.Lütfen ilgili linkleri okuduktan sonra bilgi alışverişinde bulunalım.
CJ ve benzeri araçların 60 dereceye tırmanması imkansızdır.
% 100 eğim 45 dereceye eşittir.
discovery-V8' Alıntı:Napalım Sezgin, LR lar genelde reklamdan ibaret ;D Hatta geçengün baktım bizim hiç video yok, 0-100 videosu çektim aracın içinden ama telefonla, 3gp yi nasıl çevirceğimi biliyorum yoksa onu koyacam spor araba niyetine ;D
Nadir Bey,bu mastar çok faydalı oldu,ancak sanırım sivil kullanım için oluşturulmuş,çünkü cj nin arazi performansının çok daha üstün olduğunu biliyorum,askeri kaynak göstermem şu an için imkansız,ancak Mudanyalının avatar fotosuna iletkiyi koyup ufuk çizgisi ile marşpiyer çizgisini ölçerseniz 47 dereceyi sizde görebilirsiniz,bu da teoride verilen 100% eğimin üzerinde bir rakam...mogzilla' Alıntı:
__ C J 7 __' Alıntı:ama abi reklamda özellikle su yarıklarındaki (hani şu arka arkaya dizlmiş kasis gibi olanlar) gidişi ve süspansiyonun hareketi beni etkiledi açıkçası
bizim CJ ler oraları geçerken bi baştakine bi sondakine basardı aradakileri alçaktan uçuş ;D
0-100 videosunu bekliyoruz.0 kısa metrajlı film niteliğinde olmuştur o şimdi arkaya bide fon müziği mi koysak ;D
MUDANYALI' Alıntı:selam abi,
teoriler,gerçeklere kendimizi hazırlamamız için gereklidir.
ekteki resimde,teorik olarak bi derecelendirme rica ediyorum...(hayattan bir kesittir.hiçbir özelliği yoktur.sadece kaç derecedir merak ediyorum)