pancarmotorcu
ONLY ?????? CAN DO IT
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
o zaman koyverdim gitti sen istedin
o zaman koyverdim gitti sen istedin
discovery-V8' Alıntı:Traktör tamam ama arkadaki RR Sport olsa olsa yolunu kaybetmiş bir abimiz olabilir.
ahmetozduman' Alıntı:ingilizlerin ticari amaçlarına hizmet etmesi için yapılmış güzel videolar. başka bir ilginç yönü yok...hangimiz savaş alanlarında defender gördü? savaşla hiç özdeşleşmeyen bir isim.
Jeepcj7' Alıntı:Yavuz Bey sizin videolari bekliyoruz artik hep youtube hep youtube... hadi bu landcilar bizle gezmiyor, isoff etkinliklerine tek tük katiliyorlar... sürü halinde geziyorlar anladik, biraz şenlendirin şu formu.. bakin Nadir Abinin evde bir sürü canavar varken rüyasinda CJ görür oldu Ben mesela Cj ile şöyle esasli bir gezinize katilmak istesem hayir mi derler?
byseyyah' Alıntı:videoları ben göremiyorum. Acaba bir sorun mu var
Jeepcj7' Alıntı:Duruma göre corolla ile de gelebilirim, baktim bazi gezilere webden...
discovery-V8' Alıntı:Teşekkürler Nadir abi. Bizimki biraz FB-GS rekabeti gibi biri olmadan diğerinin değeri yok, ama Orkunda taraftar çok başa çıkmak zor oluyor, LR cilerin sayısı fazla ama hepsi dut yemiş bülbül mübarek, yada araçlarının neler yapabileceğini bilmiyorlar. ;D
__ C J 7 __' Alıntı:yavuz abi reklam kokan hareketler bunlar ya ;D