Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,664
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

o zaman koyverdim gitti sen istedin
1587_bjlr_1.png

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Traktör tamam ama arkadaki RR Sport olsa olsa yolunu kaybetmiş bir abimiz olabilir. ;)

Buradan RR sportla off-road yapılmaz sonucu çıkmasın, yeterince modifiye edince hacı murat bile panter olur, RR sport ise Bowler in eline geçerse böyle bişey olur.

http://www.youtube.com/watch?v=vdN_r39KWWg&feature=related

ingilizlerin ticari amaçlarına hizmet etmesi için yapılmış güzel videolar. başka bir ilginç yönü yok...hangimiz savaş alanlarında defender gördü? savaşla hiç özdeşleşmeyen bir isim.

ahmetozduman' Alıntı:
ingilizlerin ticari amaçlarına hizmet etmesi için yapılmış güzel videolar. başka bir ilginç yönü yok...hangimiz savaş alanlarında defender gördü? savaşla hiç özdeşleşmeyen bir isim.

İvedik hurdalığına gelirsen Defenderleri savaş alanında değil ama savaş alanını görmüş defenderleri görebilirsin, 90 yılından beri Defender yerli üretim, önemli ihraç rakamları var , özelliklede yabancı ordulara , amerikan ordusu dahil. Binlerce Türk vatandaşı oradan ekmek parasını kazanıyor.

Yavuz Bey sizin videolari bekliyoruz artik ;) hep youtube hep youtube... hadi bu landcilar bizle gezmiyor, isoff etkinliklerine tek tük katiliyorlar... sürü halinde geziyorlar anladik, biraz şenlendirin şu formu.. bakin Nadir Abinin evde bir sürü canavar varken rüyasinda CJ görür oldu ;) Ben mesela Cj ile şöyle esasli bir gezinize katilmak istesem hayir mi derler?

Jeepcj7' Alıntı:
Yavuz Bey sizin videolari bekliyoruz artik ;) hep youtube hep youtube... hadi bu landcilar bizle gezmiyor, isoff etkinliklerine tek tük katiliyorlar... sürü halinde geziyorlar anladik, biraz şenlendirin şu formu.. bakin Nadir Abinin evde bir sürü canavar varken rüyasinda CJ görür oldu ;) Ben mesela Cj ile şöyle esasli bir gezinize katilmak istesem hayir mi derler?

Dökülen Cj leri toplamaktan bıkmışlardır belki nerden biliim niye sizle gezmediklerini ;D

Niye hayır desinler biz ankarada 3 kişiyiz , esas LR çoğunluğu marmara bölgesinde, adreslerini biliyorsunuzdur atın bir mail katılın geziye, tabi CJ nin nefesi yeterse. ;D

byseyyah' Alıntı:
videoları ben göremiyorum. Acaba bir sorun mu var

videolar youtube den olduğu ve youtube de Türkiye de kapalı polduğu için görünmüyor
anti sansür programını kurun izleyin bu işi yapan bi çok program var iyi seyirler

yavuz abi reklam kokan hareketler bunlar ya ;D

Duruma göre corolla ile de gelebilirim, baktim bazi gezilere webden...

Nadir abi amman diyim uzak dur mikrobu bulaştırmasınlar sana, 3 unimog parası gider, elinde 0.2 unimog ancak kalır. ;D

0,2 unimog bence gurur duyulacak birşey! unimogun 5'te 1'i arazi performansi olsun asfalttada 120km hizla gitsin yeter ;)

discovery-V8' Alıntı:
Teşekkürler Nadir abi. Bizimki biraz FB-GS rekabeti gibi biri olmadan diğerinin değeri yok, ama Orkunda taraftar çok başa çıkmak zor oluyor, LR cilerin sayısı fazla ama hepsi dut yemiş bülbül mübarek, yada araçlarının neler yapabileceğini bilmiyorlar. ;D

üstat LR yi bilmeyen bu alemi biliyorum demesin zaten :smiley: LR ve cj bu alemin kitabını yazanlardır,japonlar sonra gelir,doğrumudur üstat:smiley: bakıyorum millet cj ye milyarlık müzik sistemi kuruyor,yaw egsozunun sesi yeter:D

__ C J 7 __' Alıntı:
yavuz abi reklam kokan hareketler bunlar ya ;D

Napalım Sezgin, LR lar genelde reklamdan ibaret ;D Hatta geçengün baktım bizim hiç video yok, 0-100 videosu çektim aracın içinden ama telefonla, 3gp yi nasıl çevirceğimi biliyorum yoksa onu koyacam spor araba niyetine ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.