Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,544
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

iyi de çamur zeminde 50-55 derece süper performans,sana klinometre alalım,iletki kullanmayı bilmeyenler inanmaz şimdi buna,hiç olmazsa klinometrenin fotoğrafını çekersin: D :smiley:

Etiketler

97 sonrası Ispanyol malı sanırım... bir de bu "veletlerin" eskilerinden kemikli bir şanzıman çıkar onu yeni modele atarlar... Japon her zaman Japondur :smiley: adamlar yapmış..

« Yanıtla #5235 : Bugün 14:28:30 »

Merhaba Göktuğ Bey,

CJ sahibi olamadık,ne yapalım.Ancak 1.3 cc motosiklet tadında araçlarla uğraşıyoruz...
zemin müsayit ise ilk çıkıştan itibaren tırmanma mümkün.Fakat çok kuru ve araç hiç patinaj etmezse motor gücü yeresi kalıyor.Patinaj o anda birazda olsa devirde kalmasını sağlıyor.

« Yanıtla #5240 : Bugün 15:19:13 »

teşekkür ederim.

çamur güzeldir,insanı dinlendirir..içinden çıkılamaz seviyelere geldiğinde bunu kullanıyorum.

Gold.jpg

MUDANYALI' Alıntı:
« Yanıtla #5240 : Bugün 15:19:13 »

teşekkür ederim.

çamur güzeldir,insanı dinlendirir..içinden çıkılamaz seviyelere geldiğinde bunu kullanıyorum.

CJ değilmi O ? ;D

« Yanıtla #5242 : Bugün 15:37:13 »

evet CJ... biraz hormon takviyesi ile böyle oluyorlar ;D ;D

jeep' Alıntı:
durduğu yerde o dereceye çıkmak mümkün değil kanımca. Ama ilerden kaptırıp gelinirse, iyi bir plotajla olabilir.
Göktuğ kardeş mudanyalının avatar fotosunu ben çektim,hızlanma mesafesi 2 metre net,rampa uzunluğu 2,5 metre çamur zemin,olay mahalli Bursa/Mudanya tren yolu(eski),araç kanaatleri kıran bir araç,ebat olarak küçük,insanın cebine koyası geliyor ancak buna mukabil arazi performansı benim diyen araçlara parmak ısırtır,Mudanyalının pilotajı da sağlamdır,döner tekerlekli ne varsa kullanmıştır,doğru araç doğru ellerde neler yapabiliyor aklın durur,mesela bir organizasyonda fırsatımız olursa (senin araçta yanılmıyosam cj5 di) Mudanyalı yı senin aracı kullanırken izlemek keyfini yaşamak isterdim:smiley:aracın çok güzel Allah tabanını düz bassın güzel günlerde kullan,sevgilerimle

« Yanıtla #5244 : Bugün 15:44:11 »

estağfirullah Erdin Abi..

ustalarımız sağolsun.biz destekçilerimizin bizlere verdiği motivasyonla onlara layık olmaya çalışıyoruz.

saygılarımla

usta kim Ali benden bahsetmiyosun umarım :smiley: ama çok yaramazlık yapma temel prensibimiz "güvenli sürüş" biliyosun,amaç keyif almaksa kontrollü olmakta her zaman fayda var,bileğine pedalına sağlık :smiley:

MUDANYALI' Alıntı:
« Yanıtla #5242 : Bugün 15:37:13 »

evet CJ... biraz hormon takviyesi ile böyle oluyorlar ;D ;D

maşallah sulak yerde büyümüş ;D

dino967' Alıntı:
Göktuğ kardeş mudanyalının avatar fotosunu ben çektim,hızlanma mesafesi 2 metre net,rampa uzunluğu 2,5 metre çamur zemin,olay mahalli Bursa/Mudanya tren yolu(eski),araç kanaatleri kıran bir araç,ebat olarak küçük,insanın cebine koyası geliyor ancak buna mukabil arazi performansı benim diyen araçlara parmak ısırtır,Mudanyalının pilotajı da sağlamdır,döner tekerlekli ne varsa kullanmıştır,doğru araç doğru ellerde neler yapabiliyor aklın durur,mesela bir organizasyonda fırsatımız olursa (senin araçta yanılmıyosam cj5 di) Mudanyalı yı senin aracı kullanırken izlemek keyfini yaşamak isterdim:smiley:aracın çok güzel Allah tabanını düz bassın güzel günlerde kullan,sevgilerimle

valla ben aracımı kimseye vermem, kimsenin aracınada binmem. Benim aracım ayakkabı gibidir, yanlış ayaklarda vurur. Benim CJ ile o kadar bütünleştik ki, tamirini yapan usta bile kullanamıyor. Denemeye beni çağırıyor. O resimdeki açı 55 derece değil. Bunun la ilgili bir konu vardı, daha önce tartışmıştık. Unimog fabrika verileri bile 45 dereceye tırmanır diyor. 45 derece = %100 eğim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR