Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,338
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Suzuki bölümünde bir düzenleme yaptım, ilgine tşk. ederim.
Hafta sonu Şile-Ağva-Hacıllıda tanışma toplantısı var uygun olursan bekleriz..
Yenisin arama diye veriyorum, linke tıkla 5 sayfadır yazılar yol notları ve içerik var.:smiley:
Kolay gelsin..
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17050.0

Etiketler

SEZGİN BEY ARAZİDE COK SIKDA KULLANMIYORUM 33*13*15 LASTİKLERİM VAR DAHA YENİ BALATA BİLYE DEGİŞTİM SIFIR İKİKEZ ARAZİYE GİRDİM BALATA YAYI KIRILMIŞ DÜŞMÜŞ ŞİMDİ BİDAHA DEGİŞTİM AYNEN BİRDE BUÇ DEGİŞTİRDİM BAKALIM NE OLUR
YİNE OLMASA BU KEZ SATIP CHEROKEE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM
baklım oldumu
olmuş hemde hoş olmuş

Aramıza yeni katılan tüm dostlar;Aramıza hoş geldiniz arkadaşalr.

Haklısın Hidayet :smiley:

Ahmet (ang)
Selçuk (Aksel)
Murat Girgin
barvaberepe
Murat (mratu)
concrete
Hakan (hagurel)
Ahmet Duygu (a_duygu)
Mustafa Yıldırım (yimust)
Ali (yeşil-hayalet)
İsmail Küçük (juba)
Hüsamettin Hekimoğlu (hekimoglu)
İlyas Sözen (sıozen61)

Arkadaşlar hepiniz aileye hoş geldiniz.En kısa sürede gezilerde tanışıp görüşmek dileğiyle.Herkese iyi paylaşımlar.

Saygılar;

SLM.ARKADASLAR BEN KOCAELI GOLCUKTEN TUNCAY 1979MODEL CJ5IM VAR RESIM VE WIDEOLARIMI YAKINDA 1 . 2 GUN ICINDE KOYUCAM DAG DOGA VE ÇAMUR İLGİ ALANIM.AYRICA KENDI OZEL GARAJIMDA CJ5 TOPLUYORUM .CJ5 HAKKINDA HERKEZE ELIMDEN GELEN YARDIMI YAPARM.VİDEOLARIMI IZLEMENIZI TAWSIYE EDERIM BIKAC GUN ICINDE SITEDE INSALLAH

biraz da şans galiba sizzinki ;)
inşallah bidaha başınıza gelmez
bide ayna maruti oranları nedir lastik değiştikten sonra bi değşiklik yaptınız mı

arkadaşlar bir kaç gündür takip ettiğim ve nette tesadüfen gördüğüm bir siteden bahsetmek istiyorum.ağırlık olarak jeep in ve diğer markaların modifikasyonlu resimleri ve yapılan işler ile ilgili teknik bilgiler.belki bileninizde vardır bu siteyi..

www.cardomain.com

çok faydası oldu bana dilerim sizlerede olur...

Merhaba Ümit bey hoş geldin aramıza,bence ablanızın aracına dokunmayın çünkü forester için ekipman bulmanız neredeyse imkansız birde nekadar yükseltsenizde gerçek arazi koşullarına göre genede alçak ayrıca uygulayabileceğiniz lastiklerin arazi şartlarına pek uyacağınıda zannetmiyorum ama bunlar sadece yaşanmış tecrübelerden dolayı tavsiye yanlış anlamayın lütfen .Siz jj grubu,suzuki,landrover ,mitsubishi veya lada tarzı araç bakının,araçlar bölümünde modifiye edilmiş bolca seçenek bulabilirsiniz. Hayırlı günler.

Tuğsan Bey ilginize teşekkür ederim sitede yeni oldugum için her konu baslıgına tam hakim olamadım; elbette bir bilene danısmadan ablamın arabasını parçalamak istemem sadece internette birkaç Forester gordum (genelde Avustralya) ve aklıma kötü şeyler geldi malum :D

sezgin bey ben aldım da lastikler üzerindeydi hiç bilmiyorum oranları falan edir

Ümit bey ben tahmini olarak aracınıza yurtdışından getirtmesi dahil size 10/15 bin dolara malolacağını garanti edebilirm.Eğer aracı gerçek nlamda yurtdışı sayfalarında gördüğünüz gibi hazırlamayı düşünüyorsanız.Çünkü oradaki alış fiytlarını yol+gümrük+ötv+vergiyi ekleyince işin gerçek rengi ortaya çıkıyor.Öteyandan yapmak istediklerinizi getirtecek bir servis bulabilirseniz (pek sanmam) bu tutara bide servis ilavesini ekleyin size ciddi paralara malolacak.Belki moralinizi bozdum ama küçük bir ilavem daha var arazi kabiliyeti açısından da çok başarılıbir araç değildir.Bizzat test edilmiştir.

teşekkür ederim mesaj alınmıştır; araç aramaya devam etmekteyim alternatiflerim oldukca sizlerin tecrübesine seve seve başvuracagım.

epeydir bir şey dikkatimi çekiyor...aslında epey dediğim 3 haftadır : perşembe 21-23 saatleri arası neredeyse tüm başlıklar boş ve günün ve diğer gecelerin aksine bu saatlerde on lıne üyeler daha az...Buradan şu sonuca ulaştım, gezenbilirin off road'cuları aynı zamanda "kurtlar vadisi"ci !!! Öyle mi ?
MÜfettiş, sosyolg ya da emniyetçi falan değilim yani meslak alışkanlığı falan değil tespitim. can sıkıntısından
:-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR