Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,305

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

.......FİKRİM GELDİ.....Arkadaşlar aklıma ne geldi gerçi büyüklerim bunu düşünmüştür ama ben hatılatayım ..... Hepimizin elinde evinde garajında veya iş yerinde yer ayırmak zorunda oldugu araç parçası ve araçları ile ilgili malzemesi var... Ulaşımı kolay bir yerde büyük bir depo tutalım sabit üyeler ortalama 100 kişi olsa 10 ar ytl verse bize yetecek biryer bulunur yada varmı böyle bir yerimiz gerekirse araçlarımızı bile belli bir süre bırakacagımız biryer....güzel olmazmı

oktaycj 6' Alıntı:
hanımlar okuyomu bu yorumları ben korkarım açıkçası :D

zaten bu yüzden bir süre sonra sahil yolu, boğaz, cadde gibi metre kareye düşen insan sayısının fazla olduğu yerlere tek başıma gitmem "iç işleri" bakanlığınca yasaklandı. sadece araziye tek başıma gitmeme izin vardı o da pratikte imkansız birşey. Neyse ki 2003 de vitarayı aldım da bir güzergah kısıtlaması kalktı iki insan yüzü gördük.

zaten bu yüzden bir süre sonra sahil yolu, boğaz, cadde gibi metre kareye düşen insan sayısının fazla olduğu yerlere tek başıma gitmem "iç işleri" bakanlığınca yasaklandı. sadece araziye tek başıma gitmeme izin vardı o da pratikte imkansız birşey. Neyse ki 2003 de vitarayı aldım da bir güzergah kısıtlaması kalktı iki insan yüzü gördük.

yanlız olmadıgımı bilmek güzel benin hanım beni iyi korkuttu tek başıma arabamı yıkatmıyor bile...

merhaba arkadaşlar.
scrambler aracın öncelikle hayırlısı olsun iyi günlerde kullan.
bendede 87 helux var cok memnunum araımdan bende cok düşündüm rangee rover ve helux arasında sıkısıp kalmıstım hangisi diye secimimi heluxten yana kullandım bence bu arcalar başka b,rdünya. elektrik tessatını sıfırdanmı cektiriyorsun_? ben iyibir elektrikçi bulamadım.

sniper_zafer' Alıntı:
merhaba arkadaşlar.
scrambler aracın öncelikle hayırlısı olsun iyi günlerde kullan.
bendede 87 helux var cok memnunum araımdan bende cok düşündüm rangee rover ve helux arasında sıkısıp kalmıstım hangisi diye secimimi heluxten yana kullandım bence bu arcalar başka b,rdünya. elektrik tessatını sıfırdanmı cektiriyorsun_? ben iyibir elektrikçi bulamadım.

zafer bey bu kadar memnunken niçin satma gereği duyuyorsunuz aracınızı sahibindende görmüştüm

Hakan Bastoncu arkadaşım, aramıza hoşgeldin.RR 'a olan aşkını yakından biliyorum.bilgilerini bizlerle paylaşmanı diliyorum.

a_duygu' Alıntı:
Selamlar,
Ahmet DUYGU, 40 yaşındayım, bir yıldır Opel frontera (benzin+LPG)sahibiyim, özel bir şirkette çalışmaktayım, üyeniz "felice" ' nin peşine takıldık 4x4 sahibi olduk. Şimdi onun çıraklığını yapmaktayız.Amatör olarak Dağ tepe gezmekten keyif almaktayım ayrıca Siteniz çok keyifli, ellerinize sağlık. Sevgilerimle......

Sevgili Ahmet, henüz ben de çırak sayılırım bu konuda, yinede teşekkür ederim, ayrıca burası seninle daha da güzelleşecek,

Ahmet ve diğer arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.

Selamlar.
Mesut

Merhaba sezgin bey nasılsınız_?
aracımdan memnunum sahibindende aracım 2 ay önce vardı ozamn da ben aldım aracı ve ilanı kaldırttım arac düzcedeidi şimdi ist de bende.
ve oldukcada memnunum aractan benim dümyam oldu.
fakat şöle bişeyde varki daha fazla fonksiyona sahip bir helux bulursam satmayı düşünürüm.

teşekkürler zafer bey evet araç düzce de idi (ben hala ilanda sanıyordum) aracı tamponlarından tanıdım değişik bi tasarımı var biraz geç olmuş oluyor ama güle güle, kazasız, belasız günlerde kullanın

teşekkürler sezgin abim allah razı olsun arabayı görmeden pazarlığını telefonda yaptım abim biyerede göstermedim gittim aldım abim geldim gördüm aşıkoldum arabaya nabalım sezgin abim artık bişeylerde ben yapıcam arabaya tamponlara halat dolamayı düşünüyorum sence nasıl olur abi_?

valla deneyip görmek lazım şimdi resimlere tekrar baktım da plakanın sağında ve solunda olan sisler çamurda ve arazide gidici gibi
mesela çamur geldiğinde veya suya girdiğinde o farların üzeri kapanacaktır dolayısiyle işlevini yitirecek roll barın üzerindekilerin yanına alabilrsin (ama ben araziye pek çıkmıyorum çıksamda onlara zara gelecek gibi kasmıyorum dersen ayrı )

hala aynı lastikler mi var üzerinde AT lastik (4 mevsim lastiği )

sezgin abi alt tampon eteğini menteşel
yapıcam yrı kadar kapanacak bir sistemin üzerindeyim ama fırsatını bulup birtürlü sökmeye başlayamadım kısmetse yakında yapıcam vinci takıp öle ona göre bişeyler olucak elimden gelen seyler makine takım fazlasıyla var işim gereği elimde yatkın. ewet at 4 mevsim lastikler altında gecen hafta bi takım mişhelin sordum cantları 16 yapıcam ama mengess can arıyorum cant almadan lastikleride almak istemiyorum. camurlastiği akıp aracı güsel biyerde zorlucam artık bakalım nedicek servisci arkadaşa uğradım grank kecesini tirgeri bolataarı değiştircem bu hafta gerce 1500 km yol yaptım uzun yola cıktım cıt cıkartmadı ama ben yinede tedbiri elden bırakmıyayım diye düşünüyorum gereken parcaları değiştirecem bu haftada.
sonrada vinchi takıcam abim bide kilit koysam daha güsel olcak uykularım kactı kilit yüzünden:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR