Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,779
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

kurtlar vadisi izleyen baya cok bende dahil reklam arası gezenbilir oldu bu akşamdizi bitit herkez gezenbilir

Etiketler

bütün site sakinleri wadiye dalmışken en hiç ara wermedim DÜT ( arabamın ismi ) için ne yapabilrim onu araştırdım. şu yukarıda linki werlen siteden baya bişi çıkardım. Çok fena gaza geldim. Yarın atölyeme girişcem bakalım pazar gününe yetiştirebilecekmiyim. ama acayip heycanlıyım sanki pazar gün çocuğumun müsameresi war :smiley:

Benim kime çektiğini henüz anlamadığım :smiley: herakşam eve gelir gelmez tazmanya canavarı gibi yemek yedikden sonra mama sandalyesinden atlamaya çalışarak tamamı araba olan oyuncaklarının(çok fazla deyil)arasına beraber daldığımız 2 yaşında bir oğlum var.Su molalarının dışında girip bakmaya çalışıyorum.Bu arada kendince söylediği birkaç kelimeyi aşağıda yazıyorum .

Kiki ta(küçük toyota)
minç (vinç)
abu (araba)

Değerli Arkadaşlar,

Lütfen trafikte dikkatli olalım;

Selamlar,

Alper

DİKKAT: Görüntüler küçük yaştakiler için rahatsız edicidir.

http://www.prnet.com.tr/wmv/21102008/96207F12-7298-4753-866C-85F1B4DEBE53.wmv

izlememiştim cok saol paylastıgın için anlayana super yapım, anlamayan aynen devam eder

Aşırı hız.... alkollü araç kullanımı.... trafikte magandalık....uykusuz araç kullanımı....
olmazsa huzurlu güzel bir hayat,aileden birinin eksikliğini hissetmeden yapılacak neşeli sabah kahvaltıları ve pazar gezileri bizi bekliyor...
bir yazı görmüştüm forumda " Sizinle yarışamam ama size dünyayı gezdirebilirim" diye...
o yüzden;
Doğaya saygı, yaşamda ihtiyaç duyulan adrenalin, keşfetme zevkine varmak ve hiç tanışmadığın insanlarla ortak bir zevki paylaşmak için;

OFF ROAD diyelim:smiley:

Arkadaşlar hepinize merhabalar,ben isterimki gerek trafikte gerekse normal hayatta kimse kimsenin hakkına tecevüz etmesin,her işimiz hoşgörü içerisinde olsun,sevincinde üzüntününde dozunu kaçırmayalım.Şu güzelim dünyada insanca yaşayalım bizim heyecanımız başkasının üzüntüne bizim vijdan azabımıza dönüşmesin.

bu tarz bir çok olayın ana kaynağı ailede bitiyor.dikkat ederseniz yaş sınırı düşüktür bu hataları yapanların..anahtarı eline verirken bilincide aklına yerleştirmeli..çünkü hız,alkol,tedbirsizlik alışkanlık yapan şeyler..amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok.bunlar sana ve çevrendekilere zarar verir deniyorsa inanmak lazım..

Yeni arkadaşlar...

Murat (murat girgin),
barvaberepe,
Murat (mratu),
concrete,
Hakan (hagurel),
Ahmet (a_duygu),
Mustafa (yimust),
Ali (yeşil-hayalet),
İsmail (juba),
Hüsamettin (hekimoglu),
İlyas (sıozen61),
Ümit (mrstar),
Melih (meliheris),
Mürsel (Mürsel).

Aramıza hoşgeldiniz, gezilerde görüşmek dileğiyle forumumuzda keyifli paylaşımlar...

Mustafa bey tesekkur ederim kendi adıma
cok sıcak bır ortam hayatımda hiç bir foruma 10 kelime yazmıs degilim, endurocu kom a bile girmeye girmeye sifremi unuttum neredeyse, ama bu sitede sanırım kendimi bulmaya basladım, biraz daha pişip motorun yanına vitara çekeceğim sanırım. elimden geldigince kısa surede sizlerle çamura batmak dileğiyle

Sahibinden komu gunde 2 kere geziyorum
cj ler şekil - dış görünüş beni çekmiyor. kısa şase diğer araçlarda aynı şekilde itici geliyor gözüme
benim aracım köşeli büyük olmalı difendır serisi tam benlik, tamam renc rovır ve çeroki serisine dünden razıyım (madden yetişemem sanırım) geriye gözüme kestirdiğim suziki kalıyor (uzun şasesi)
lada al ozaman kardeşim paran yoksa diyecekseniz (oda kısa :smiley:
Gözünüzü ağrıtmadan kısaca özetleyeyim 2004 paliomu satıp (yaklasık 15 000 - 16 000) üstüne 3-5 koyup arazi ekipmanı yapabilecegim yada yapılmış arac almak istiyorum
ps (not) : bu bir çeşit ilandır

Bizim ilan panosuna bir göz at. Bazıları çok uygun olabiliyor.

İlk bakışta iyi gözükenlerden biri, yürüründe de sorun yoksa, biraz da pazarlık ve iş bitebilir:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18075.0

Ferhat Gül arkadaşım, aramıza hoşgeldin...

mrstar' Alıntı:
Sahibinden komu gunde 2 kere geziyorum
cj ler şekil - dış görünüş beni çekmiyor. kısa şase diğer araçlarda aynı şekilde itici geliyor gözüme
benim aracım köşeli büyük olmalı difendır serisi tam benlik, tamam renc rovır ve çeroki serisine dünden razıyım (madden yetişemem sanırım) geriye gözüme kestirdiğim suziki kalıyor (uzun şasesi)
lada al ozaman kardeşim paran yoksa diyecekseniz (oda kısa :smiley:
Gözünüzü ağrıtmadan kısaca özetleyeyim 2004 paliomu satıp (yaklasık 15 000 - 16 000) üstüne 3-5 koyup arazi ekipmanı yapabilecegim yada yapılmış arac almak istiyorum
ps (not) : bu bir çeşit ilandır
MK51' Alıntı:
Ferhat Gül arkadaşım, aramıza hoşgeldin...

Arkadaşım Küçükyalı'da hergün servisle geçtiğim yerde gördüğüm sahibinden 1998 model V6(2500CC) otomatik vites temiz bir Suzuki Vitara var, bende de Vitara olmasaydı düşünürdüm... pazarlık payı olmak üzere 18000 YTL fiyatı vardı tahminim 16500 e falan da düşürebilirsin, orijinal temiz bir araca benziyordu.. istersen geçerken numarasını alır veririm, kolay gelsin...

Uzun kasa bu arada 5 kapılı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri