Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 590,779
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

hidayet bey siz v6 nın numarasını alın..aile büyüyor beni 3k ufak gelecek artık...

Etiketler

doom' Alıntı:
hidayet bey siz v6 nın numarasını alın..aile büyüyor beni 3k ufak gelecek artık...

tamam alır veririm numarayı ama yanlış hatırlamıyorsam 0533 396 34 74 olabilir.. yine de kesinleştirince buradan yazarım... ya da bana özel mesaj olarak cep no nuzu verirseniz arabanın yanından geçerken de doğrudan arayıp numarayı verebilirim, sevgiler:smiley:

hidoki' Alıntı:
Arkadaşım Küçükyalı'da hergün servisle geçtiğim yerde gördüğüm sahibinden 1998 model V6(2500CC) otomatik vites temiz bir Suzuki Vitara var, bende de Vitara olmasaydı düşünürdüm... pazarlık payı olmak üzere 18000 YTL fiyatı vardı tahminim 16500 e falan da düşürebilirsin, orijinal temiz bir araca benziyordu.. istersen geçerken numarasını alır veririm, kolay gelsin...

Uzun kasa bu arada 5 kapılı...

hidoki bence 16.500 e vermez yaa...

doom' Alıntı:
hidoki bence 16.500 e vermez yaa...

Nursen-im niye vermesin?? adamın arabası 2 aydır üzerinde etiketle duruyor!! 18 de ısrar ederse 16 alacak olan verir üzerine de senin jimniyi 2 milyara saydırır işi bitiririz:smiley:

herkese iyi hafta sonları galiba yarın büyük bir organizasyon var herkese iyi eglenceler diliyorum

ARKADAŞLAR DÜN ÇİN İŞİ JEPLERE (CHERY) BAKTIM 34000 YTL VE RAV4 MODELİ İLE AYNI GÖRÜNÜM UCUZ VE SIFIR SUV KEYFİ VERİR GİBİ GELDİ BİR BAKIN UCUZ VE HOŞ VEEE SIFIR

ben chery den pek anlamam ama bildiğim kadarıyla 4x4 değil onlar belki takviyeli... yanılıyor muyum??

rav4 4x4 ama o değil.. bir araştırsanız iyi olur...

dogru 4 çeker degil .kıyaslarsak bizim arabalarımız onlara beş çeker ama hani görüntü olsun ekonomik olsun (1600 motor)diyen varsa diye sıfır araba sonuçta .....not....arabalar harbi kopya .....

ayhan kurnaz' Alıntı:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.
elektronik teknisyeniyim.
40 yaşındayım.
beşiktaş bölgesinde oturuyorum.
2000 model NİVA sahibiyim.
siteyi çok beğendim.bir çok aktivitede buluşmak dileğiyle.[attachment=1]

hoşgeldiniz:smiley:
yarın gelin işte şileye, tanışmak için çok güzel bir fırsat olacak, aşağıdaki linke tıklayarak ayrıntıları öğrenebilirsiniz.. yaklaşık 85 adet 4x4 araziaracı ile birlikte 230 kişi civarında katılım olacak... ailenizle veya arkadaşlarınızla ya da tek katılbilirsiniz... linki veriyorum;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17050

sevgiler:smiley:

var ama onlar şu anda size cevap veremezler... rakı balık modundalar:smiley:)

ama var yani, ben söyleyeyim de:smiley:

hidoki' Alıntı:
Nursen-im niye vermesin?? adamın arabası 2 aydır üzerinde etiketle duruyor!! 18 de ısrar ederse 16 alacak olan verir üzerine de senin jimniyi 2 milyara saydırır işi bitiririz:smiley:

olum senin külüstür daha ucuz benim jimny mden...onu veririz hatta...benimkisi bebek dahaaa
:smiley:......
hem sen elimi öpüp izin aldın mı bakim ....benden önce listeye kayıt olmuşsun...ammada meraklıymışsın ha baştan sana jeep aldıracagım diye göbegim 40 yerden çatlamadı değil yani...neyse doğru yolu buldun...ne mutlu NUSEN-İM diyeneeee:smiley:))

hoşbulduk yüksel bey hoşbulduk mustafa bey.bu haftasonu gezenbilir üyeleriyle tanışmayı çok isterdim ama malesef olmuyo :( en kısa zamanda diyelim..

Aslı Yekenkınrul' Alıntı:
Selam, ben Aslı..
Off-road ve motor tutkunuyum..
Motora sevgilimin endişe dolu baskıları sayesinde son vermek zorunda kaldım.
Birde kaza yaptığımı duyunca hepten bitti :(
Off-roadla ilgili bir deneyimim olmadı ama bir gün Navara sahibi olursam yapıcağım ilk şeydir off road :smiley:
Bu siteyi tesadüf buldum.. Çok farklı ve güzel bir site..
Herkese adrenalinli sevgiler .. :smiley:

Merhaba Aslı,

Aramıza hoşgeldin. Hangi şehirde oturduğunu yazmamışsın. Ben İstanbul'da oturduğunu varsayarak sana bir iki bilgi vermek isterim.

jeep'in olmasa da Off-Road gezilerine katılma imkanın var. Boş olan jeeplere arkadaşları alıyoruz. Bu zevki hemen tatma imkanın olur. 26.10.2008 tarihinde böyle bir imkan vardı. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17050.500 e bakabilirsin. Etkinlikler bölümüde her zaman bir gözat.

Ayrıca Trekking bölümünde de çok güzel aktiviteler oluyor. Bambaşka bir keyfi var. Örnek olarak. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=17584.60

Bu hafta sonu yani 02.11.2008 tarihinde de bir gezi ( trekking ) organize edilecek. İstersen takip edebilirsin. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11590.4420

Sevgiler,

Erdal R. Tuna

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri