Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,429
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Arkadaşlar Yüksel'lin (yuysal) ne iş yaptığını merak edenler linke bakabilir :D

Bunun kalıplarını yapıyor ama bana hala tampon yapamadı :(

http://www.sabah.com.tr/ct/haber,ED4447AF15514ECB98BDABA20DDD8BCF.html

Etiketler

Jeep34' Alıntı:
Arkadaşlar Yüksel'lin (yuysal) ne iş yaptığını merak edenler linke bakabilir :D

Bunun kalıplarını yapıyor ama bana hala tampon yapamadı :(

http://www.sabah.com.tr/ct/haber,ED4447AF15514ECB98BDABA20DDD8BCF.html

Abi senin tampon biraz hafif kalıyor. :D ;D

Abi sağol açıklaman için ;) Oktay bu konu dağılmasın diye özel mesajla bana yardımcı olacak bilgileri verdi.

Konu dağılacak kusura bakmayın; yükseltme kiti minimum 1500-2000 YTL gibi bir rakama çıkacak + lastik. Bende daha bir iki ay önce sıfır AT lastik aldım hoş yazlık ve kar için dursun önemli değil, bir takımda sıfır gibi Mastercraft.lar var elimde. Şu an öyle bir maliyete giremeyeceğimden 6-8 cm şu an benim için yeterli olacaktır, bugün fırsat bulursam Cengiz abini yanına uğrayıp ZJ helezonlarını bir soracağım, eğer bu işi cazip bir rakama mal edersem girerim, elimdeki mastercraftları çamur lastikleriyle takaslayacak bir yerde bulursam bana dokunmaz bu olay, en azından hafif parkurlarda sizinle gelebilecek bir hale gelir araba. Bir yandan da vinç işiyle uğraşıyorum, onuda halledeblirsem baya bir yol katetmiş olurum. Arabaların kaskoları, vergileri v.s. gibi sabit masraflar yüzünden her ay durdukları yerde 400-500 YTL cebimden çıkıyor zaten, işlerde baya kötü neyse bakıcaz artık ;)

murat bey birde kayışdağındaki nihat ustaya göster derim o da ekonomik bir çözüm sunabilir

kamil bey ikinizinde şampiyonaya yeni bir soluk getireceğine yürekten inanıyorum bol şanslar

MK51' Alıntı:
Murat, Oktay'ın hesabında bir yanlışlık olabilir... Ya da ilk ölçtüğünde, standart ölçüsünden daha düşük durumda idi araç belki...
12 cm yaklaşık 4.5 inch yapar... Benim aracın yüksekliği 3 inch iken, Oktay'ın kullandığı lastiğin aynısını kullanıyor idim, bu yüzden araçla olan ilişkisini ve oranlarını biliyorum. Şu anda araım 4.5 inch yükseklikte ve 235x85/16 (32") lastik kullanıyorum...
Benim tahminime göre Oktay'ın aracı standart haline göre 2,5 - 3 inch (6-8 cm) civarı yükselmiş olabilir...

Doğru diyorsun Mustafa Abi benim aracım standart bir cheroke'den alçaktı.

Arkadaşlar Soğuksu Milli Parkı yürüyüşümüzün fotolarını yükledim :smiley: karda tabanvay-offroad umuzun linki , izlerseniz sevinirim :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11052.msg73715#msg73715

Bakıyom bakıyom böyle sanki bişey eksik ::smiley: ... photoshopla oynanmış gibi bir hava oldu bizim eşşekte ::smiley:...
bit artıkk biiiit...

;D bu haftasonu boyası bitseeee ben razıyım... en azından hergun birşeyler takabiliriz üstüne ::smiley: boya kaporta bitmeden elimiz kolumuz bağlı :-[

ceranus' Alıntı:
Arkadaşlar Soğuksu Milli Parkı yürüyüşümüzün fotolarını yükledim :smiley: karda tabanvay-offroad umuzun linki , izlerseniz sevinirim :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11052.msg73715#msg73715

Zerrin hanım müthiş bir gezi olduğu resimlerden belli..Bravo :smiley: Ama emin olduğum tek şey biz Off-Road çuların tabanlarının kuvveti olmadığı :D ...Hiçbirimiz arkanızdan yetişemeyiz :D

Mustafa Abi herşeyi fotoğraflıyorum ama uup uzzuun bir resimli hikaye yerine...resimlerle videoları karıştırıp youtube'a bişeyler yapmayı planlıyorum ::smiley:....yada website yaparım eşşeğee ;)

biitsin bak daha neler yapıcam ben ona ;D

MK51' Alıntı:
Adım adım fotoğraflıyorsun değil mi Orkun... Belgesel gibi, hikayesini koyalım...

Çok teşekkür ediyorum Uğur , göründüğü kadar zor değil gerçekten , arada bir de olsa 4 çekerlerin üzerinden inip yürümekte fayda var :smiley: ama offroad pilotluğuda hiç kolay değil :smiley:

Jeep34' Alıntı:
Zerrin hanım müthiş bir gezi olduğu resimlerden belli..Bravo :smiley: Ama emin olduğum tek şey biz Off-Road çuların tabanlarının kuvveti olmadığı :D ...Hiçbirimiz arkanızdan yetişemeyiz :D

arkadaşlar izleyeniniz var mı bu akşam (pazar) ATV ana haberde "5000 kişilik grup ; alışvermeki gezmek sinemaya gitmek yerine pazarları off road yapıyorlar " diye haberi çıktı grubun.Araçlar da ana habere renk kattı doğrusu, meşhur discoveryler meşhur jeepler var artık.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.