Abi bundan sonra böyle elinde mikrofon olmayanla muhatap olmuyorum yaww zorlamı.. ;D ;Dyuysal' Alıntı:Hazırlanalım hazırlanmasınada seni bi bulabilsek hazırlanıcaz.En son seni Atv ye reportaj verirken görmüştük bidaha göremedik yaw.Korkarım sadece televizyon ekranlarından görücez seni yaww
Yaww Kamil kardeşim alırmıyız diyosun kupayı..KML' Alıntı:yeterki finishe kadar saglam gelin bencede kupa garantı
Merhaba,BolbuzJack' Alıntı:2" iyimiş, çok fazla masrafa girmeden lastiklede yükselir biraz...
abi kupa garanti ama finishi gorebilirseniz tabifrkbdr' Alıntı:Abi bundan sonra böyle elinde mikrofon olmayanla muhatap olmuyorum yaww zorlamı.. ;D ;D
Yaww Kamil kardeşim alırmıyız diyosun kupayı..
frkbdr' Alıntı:Ne oluyor yaww..birileri yarışamı gidiyor..Yüksel hazırlanalım yaww..
BolbuzJack' Alıntı:Oktay, 12 cm baya iyi bir rakam, en azından büyük lastik takabiliyorsunuz bu sayede, yükseltme kiti takana kadar benim için iyi bir çözüm olabilir. Şu an seyehattesiniz ama en azından fırsat bulduğunuzda bu uygulamayı nerede yaptırdığınızı yazabilirseniz çok sevinirim.