Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 591,818

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Kamil senin görüntülerde çok güzelmiş.İlk resimdeki geçiş tanıdık geldide ,ikinci fotodaki geçiş yerini hatırlıyamadım.

Bu arada aklıma gelmişken,Hafta sonu yarışa katılıyormusun sende,yeni aracınla?

Evet Kamil..Ama bu hafta malesef geçiş imkansızdı..Hem su çok yükselmiş hemde akış hızı çok şiddetliydi..

evet abı katılıoruz sıyah xj,,
dogrudur karlar erıyınce su dahada yukselmıstır. 2.gecıs 1.gecısten gectıkten 500 600 mt sonra tekrar onune cıkıodu yanlıs hatırlamıyorsam.

Hadi hayırlısı olsun. e artık aracında sağlam daha kuvvetli artık daha güzel dereceler bekliyoruz senden haberin olsun. ;) ;)

kamil bey yarışan araç nedir

ladayı verdiniz herhalde

size kendimi şöyle tanıtayım 2007 son şile yarışında süpürücü co pilot olarak çıkmıştım start da biz sizi çekmiştik sonra biz devrilmiştik sizde bizi vinçlemiştiniz

hatırladım abi :D , lada duruyor onu vermedık onunla ben kendımı gelıstırecem bıraz , mahallı ve gudyırlarda lada da yarısacak.

Mahalli yarışlar hala yapılıyormu Kamil?Yapılıyorsa neden hiç duymadım yaaw

abi istanbulda yok , tarsus duzenlıo 4 yarıs - ankara duzenlıyor sanırım oda 4 yarıstı , antalya,izmir,ordu vb sehırlerde oluyor zman zman, ankaranın 2 yarısıda sakarya da oluyor ..
ben bundan bahsetmıstım faruk abıye ,
hatta cj yaparken bunu dıkkate almasını ve musaıt zamanlarında mahallı yarıslara gırebılecegını hem eglenıp hemde stres atabılecegını soylemıstım kendısıne ,,

duymamanın sebebıde kuluplerımızın yeterı kadar duyuru yapamaması ve offroad u seven ksıılerın yarıstan cok dagda rakıyı mangalı tercıh etmesı vb olabılıır :D

KML' Alıntı:
abi istanbulda yok , tarsus duzenlıo 4 yarıs - ankara duzenlıyor sanırım oda 4 yarıstı , antalya,izmir,ordu vb sehırlerde oluyor zman zman, ankaranın 2 yarısıda sakarya da oluyor ..
ben bundan bahsetmıstım faruk abıye ,
hatta cj yaparken bunu dıkkate almasını ve musaıt zamanlarında mahallı yarıslara gırebılecegını hem eglenıp hemde stres atabılecegını soylemıstım kendısıne ,,

istanbul dışında yapılanlardan haberim var.Farukla beraber bi beter böcek projemiz vardı ama nasıl olacak daha tam belli değil.Eğer yaparsak gireriz bizde mahalli yarışlara.Bide o atmosferi yaşamak lazım.
Eğerki böyle bir olay gerçekleşirse.Faruk'un dereceye girebileceğinden hiç kuşkum yok.Arabayı kırmazsa
tabi :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,709
Kayıtlı Üye Sayımız
166,548
Kaydolan Son Üyemiz
scinier

SON KONULAR

Geri