Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,540
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

merhabalar herkese.. uzun bir aradan sonra yine buralardayım. en azından şimdilik :( diyorum ki.. hani diyorum.. bu pazar diyorum.. hasret gidersek diyorum.. iyi mi diyorum..???

Etiketler

Ali Berkay Şener (aliberkay)
Barbaros (bsayil)
Umut Çelikel (umutcelikel)

Aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar...

Recep Abi , çok teşekkürler ediyorum ....

ReJeep' Alıntı:
gezenbilir ailesindeki tüm bayan arkadaşların kadınlar gününü kutluyorum,hepsine saygılarımı sunuyorum.

Arkadaşlar umarım hiç ihtiyacınız olmaz ama Şile gezileri sırasında pazar günü dahil açık tamirhane ihtiyacınız olursa bir yer var. Doğa Club'ın orada kurulan yeni sanayide giriş caddesinin sonuna doğru sağ tarafta bir yer var ve kaynak işleride dahil gayet temiz iş yapıyorlar. Dün arabanın şanzıman radyatörüne giden bir boruyu çatlattım, pazar günü yer bulamicaz arabayı bırakalım derken Şile'li bir Defender sahibi ile karşılaştık, sağolsunlar tamirhanenin açık olduğunu biliyorlarmış benim arabayı Defender'ın arkasına bağlayıp çektik boruyu söküp kaynattılar oksijen kaynağıyla ve rahatça eve döndüm. Dükkanın kartını almayı unuttum adını veremiyorum ama sanayi yeni olduğu için zaten pek fazla dükkan yok, yolda kalıp arabayı çektirmenize sebep olacak ufak tefek arızaları giderebilirsiniz aklınızda olsun, gecede olsa gelir dükkanı açarız dediler ama o telaşta cep telefonlarını almayı unuttum, Şile'ye tekrar gittiğimde telefonlarını alıcam mutlaka burada yazarım...

Geçmiş olsun Murat;
İnşallah işimiz düşmez ama ihtiyacımız olduğunda tamircinin telefonunu bilsek çok iyi olur elbette.Telefon numarasını bekliyoruz.

Murat geçmiş olsun. Bu tip yerleri bilmekte yarar var. Telefonları ve adresleri araçlarımızda bulunmalı.

Murat geçmiş olsun..Orası Şile'nin yeni kurulmaya çalışan sanayisi..Ama hayret ve bravo pazar günü açık ..hemde şile'de :D

Sağolun, doğrusunu isterseniz arabayı şilede eve bırakıp hafta içi gidip eskiden tamircilerin olduğu otogarın alt tarafına çektirmeyi falan düşünüyordum, pazar günü öyle açık bir yer bulmak ve arızayı giderebilmek ilaç gibi geldi. Yoksa hafta içi işi gücü bırakıp uğraşacaktım. Gece bile olsa arayın gelir dükkanı açarız dediler sağolsunlar. Telefonu alır almaz buraya yazıcam ;)

Gezenbilir üyelerinin eğitim seviyesi nedir :? Oylayın bakalım..Benim gibi doktorasını bitiren var mı? görelim :D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11222.msg75096#msg75096

Ben kartlarını alırım derken onlar Yedpa'ya parça almaya gelmişken bana uğradılar.

Gençler Otomotiv - Küçük sanayi sitesi B Blok No:38

Oto Elektrik : Arif Ege 0535 741 89 07 - 0545 377 42 90

Oto Mekanik: Kenan Koç 0542 841 07 24 - 0534 364 88 62

Şile...

beyler kan gruplarına göre kişilik tahlilleri ile ilgili bir araştımayı okurken aklıma geldi forumdaki arkadaşlar hangi kan grubundalar diye oylarsanız sevinirim

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11261.0

Murat arkadaşımızın hafta sonu yaptığı geziye bir bakarmısınız ? ..Valla buraya gidelim yaw..Bu mevsimde süper oluyormuş :smiley: ...Kamplı bile olur...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11265.new#new

Asker işini bilir :smiley:

123456.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
kileri

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR