Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,735
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Nadir abi,

yavaş yavaş bi yerlerden başlayalım istersen ;)

RESCUE.jpg

Etiketler

Arkadaşlar ''Tanışma Köşesi'' adı altında başlık açtım...Burada Serbest Muhabbete devam..

Önceden kendinizi tanıttığınız yazıları ''Tanışma Köşesine '' taşımaktansa, kendinizi yeniden tanıtırsanız çok iyi bir ÜYE ARŞİVİMİZ OLACAKTIR..

Kendini tekrar tanıtmaya üşenen arkadaşlarımızın,ilk tanışma mesajlarını belli bir süre sonra ben taşıyacağım ...

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,9726.0.html

Saygılarımla.....

Haç diil o artı işareti
haçın üst çubuğu yanlardan kısa alt çubuğu ise yanlardan uzundur
kırmızı içinde beyaz artı ise dünya çapında ilk yardım sembolü olarak kullanılır

Kızılhaç ambleminden esinlenilmiş sanırım. Haç veya Hilal kullanmak istemeyenler için bir de Kızıl Elmas işareti mevcut. Ancak bütün bu sembollerin kullanımı özel izinlere tabidir diye biliyorum.

_41101460_redcross_ap.jpg

kızıl haç amblemi beyaz içinde kırmızı artıdır ve tarihi çok uzundur
dünyada genel anlamda kullanılan global dilleri olan semboller vardır ve bu semboller dünyanın her yerinde ortak kullanımdadır
artı işareti kızıl haçtan gelir çünkü dünyadaki ilk kurulmuş ilkyardım kuruluşudur
daha sonralarda kırmızı içinde beyaz kullanılmasının nedeni ise ilk yardım malzemelerinin (çanta, çadır, kıyafet v.b. ) doğada (kar dahil ) görünülürlüğünü arttırmak için genelinin kırmızı olmasından kaynaklanır
genel rescue ekiplerinin eşyaları kırmızıdır ve üzerinde beyaz artı vardır
sadece ilkyardım doladı v.b. eşyalarda yeşil içinde beyaz artı kullanılmaktadır

bilgi için teşekkür ederim.uluslar arası kurtarma dilini bırakıpta milli işaretlerimizi kullanmak daha güzel olur. böyle şeylere fazla takmam kafayı ama bizimde hilal işaretimiz varken yabancıların artısını kullanmaya gerek yok diye düşünüyorum.herkeze teşekkür ediyorum.saygılar.

http://www.sahibinden.com/sifir_kilometre_ve_sifir_kaporta-_boya_jeep_grand_cherokee_zj_5_2_v8WQQaXQQ5782999WQQpXQQdisplayitem?keyword=5782999

Yüksel ,sentetik vinç halatımı üşenmeden taktığın için tekrar teşekkürler..
Ah bu süratini birde arka tamponda gösterirsen, sana nar suyu ısmarlarım ;D

Abi nedemek,Elimimden gelen birşey olursa herzaman hallederiz.Beni aşan birşeyse yapan birilerini muhakkak bulurum.Tampon işine gelince bir narsuyuna olmaz o iş. :D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR