Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,626
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Uğur abi selamlar şile yarışında pusuya yatmış bekliyordun etapta sana ekmek çıktımı valla biz süpürücü olarak mide fesadı geçiriyorduk etebın başında karnesini aldığımız niva etabın ortasında devrildiğimizde bizi vinçledi buda yarışın cilvesi işte ertesi günde cj yi sol direkten ağaca çaktık mekanik olarak bir sorun çıkarmadı ama biraz kaporta hasarımız var ne yapalım eşeği seven ......... katlanır kendine iyi bak.

Etiketler

ergin61' Alıntı:
Uğur abi selamlar şile yarışında pusuya yatmış bekliyordun etapta sana ekmek çıktımı valla biz süpürücü olarak mide fesadı geçiriyorduk etebın başında karnesini aldığımız niva etabın ortasında devrildiğimizde bizi vinçledi buda yarışın cilvesi işte ertesi günde cj yi sol direkten ağaca çaktık mekanik olarak bir sorun çıkarmadı ama biraz kaporta hasarımız var ne yapalım eşeği seven ......... katlanır kendine iyi bak.
O gün banada ekmek çıkmadı..Hiç makbuz kesemedim :D
Kal sağlıcakla...Görüşmek üzere...

Suphi (sujaa) ve Altuğ (caaltug) arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz...

Ertaş (legend) sen de hoşgeldin, nihayet off-road'cu olmaya :D karar verdin galiba...

parodi' Alıntı:
bu akşam üstü hayatımın en etkileyici offroad tecrübesini yaşadım arkadaşlar ve iyi toplanmış bir cj'nin neler yapabileceğini gördüm orkun baba o araçta olmanı isterdim offroad aracıyla ralli böyle oluyomuş dedim ve bir kez daha offroad yaparsam tropy yaparım ralli ile işim olmaz demekte nekadar haklı olduğumu anladım.kayışdağında nihat usta sağolsun bize 7 dilde salavat getirtti faruk bu cj'yi bilir dedi faruk.

Bilmemmi Fatihim hemde iyi bilirim....Doğrumudur YÜKSEL....

Aşağıya indikten sonra sanada şöyle dedimi.'' Nasıı Fatih abi ha hoşuna gittimi,beğendinmi '' :D :D

Aynen öyle dedi yüksel baba... ben arabaya ilk bindiğimden 2-3 saniye sonra acaba bu adama "nihata" kötü bişeymi yaptımda beni öldürmeye çalışıyo diye düşündüm :eek: :eek: halbuki onun için çok doğal olan bu sürece bende alıştım ama yinede ben yapmam 8)

parodi' Alıntı:
bu akşam üstü hayatımın en etkileyici offroad tecrübesini yaşadım arkadaşlar ve iyi toplanmış bir cj'nin neler yapabileceğini gördüm orkun baba o araçta olmanı isterdim offroad aracıyla ralli böyle oluyomuş dedim ve bir kez daha offroad yaparsam tropy yaparım ralli ile işim olmaz demekte nekadar haklı olduğumu anladım.kayışdağında nihat usta sağolsun bize 7 dilde salavat getirtti faruk bu cj'yi bilir dedi faruk.
üniversite ile nihatın dükkan arasında arkası tel örgülü olan bi yer var.oraya da götürüp mevcut 40-45 derece eğimli tepeciği çıkarken "allah allah burayı düzleştirmişler ya fatih abi" de dediyse test tamamdır. ;D

üniversite ile nihatın dükkan arasında arkası tel örgülü olan bi yer var.oraya da götürüp mevcut 40-45 derece eğimli tepeciği çıkarken "allah allah burayı düzleştirmişler ya fatih abi" de dediyse test tamamdır.

aynen öynen öyle oldu kelimesi kelimesine ilk oraya girdik zaten :eek: nihat dünyaya offroad'u yaymak için gönderilmiş bir elçimi yoksa 8)

bilen bilir nihat abi yarışlarda taklalarıyla nam salmıştır he bu sıralar duruldumu doğrudur
yeni sezonda yeni makina yapıyo haberini aldım 200 bg saab motorunu grand vitaraya atacak zaten böyle projeler nihat abinin kalemi

Timur ve Efe arkadaşlarımız aramıza hoşgeldiniz ...Umarım Gezenbilir 'den memnun kalırsınız ...

Arkadaşlar son zamanlarda formun hareketini ( aküsü bitmişte ittirerek çalışan bir araca benzetiyorum) Ne oluyor yaww..nerde bu v8 ler,zj ler,grandlar,xj ler,lada lar,cj ler v.s v.s ler..Nerde bu gezenbilir diye merak ediyorum..Yazın o sıcaklarında toz bulutlarının arasında hemen hergün neredeyse bir atraksiyon vardı ki,ah ah şu yağmurlar yağsa çamurlar oluşsa diye iç çeken arkadaşlarım soğuktanmı etkilendiler acaba diye kendime sorar oldum..

Benim ne işle iştigal ettiğimi bilen arkadaşlarım bilir yoğunluğumu,öyleki zaman zaman tlfonlara cvp veremez durumda olurum ama her ne durumda olursa olsun günde en az bir kaç defa sayfalara göz gezdiririm ve acaba varmı bi gelişme aman bişe kaçırmayayım diye..

Bu köşe serbest muhabbet değimi yaww..hiç değilse havadan sudan olsun bişeyler yazıp yazışalım..

Tüm aileye selam sevgi ve muhabbetler dilerim...

faruk geçen akşam bir etaba girme denemesi etap başında aks kesince haber niteliği taşımaz oldu onun için yazmadım bile
bizimki yine sanayide yaw ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR