Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 599,486

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Uğur abi geçmiş olsun
valla üzüldüm yaa durduk yere benim yüzümden patlattın amorsitörü :(
vallaa sana, Yüksel'e ve Mert'e ne kadar teşekkür etsem azdır

Teşekkürler arkadaşlar...
Yaw Serkan o nasıl söz..eminim ki sen benim için aracını bile parçalardın :smiley:
Amartisörlerle beraber Poryada bilye dağıtmış...O da değişti bugün(para ödemedim belki garantiye sokarlar)

Benim yükseltme kitinin içinden ön amortisör yoktu...Hazır patlamışken Jeep in orjinal ön
off-road amortisörünü söyledim..

Bizde bugün Mustafa abinin arabasını A sınıfı yaptık Tampon,Vinç ,yarım roll-bar yaptık.
Hayırlı olsun Mustafa abiyede.

Arazide kırılan araçların sahiplerine geçmiş olsun.
Son Kartepe gezisinde sizlerle tanışmak, sohbet etmek güzeldi.
İçimdeki off-road dürtüsü korlarından tekrar alevlendi.
Bu arada Yücel Hocam nivatr.com sitesinde aracınla ilgili ses yalıtımı ve yükseltme bilgileri var.
Belki işine yarar.

parodi' Alıntı:
musa baba bende anlamıyorum nasıl böyle oldu insan geberene kadar çalışırmı ama bundan sonra düzelecek gibi helede dizleri rtük 55 dk ya indirirse(gündemde) on numara olur ozaman bütün gezilere gelirim.zaten offroad için aracıda bu ay çözücez gibi eh şubattada özlediğim kar hepten çöker yaylalara
fatih kar yarın tepemizde

Arkadaşlar, diğer bölümlerde gezinirken ''Bot Tavsiyesi'' konulu başlıkta aşağıdaki linki gördüm. Gözünüzden kaçmış olabilir diye burayada yazdım.
Mutlaka bakın derim..Yerli üretim ve askeriyeye bile bot satan dev bir Türk firması...Ben Gore-tex bot söyledim bile :smiley:

http://www.yakupoglu.com.tr/

Yakupoğlu jandarma postalı kullanıyorum.
Karda ayacıklar üşüyor, seçim yaparken bu detayı atlamayın..

frkbdr' Alıntı:
Uğur abi sabah sabah ayakların çokmu üşüdüde sen bu araştırmayı yaptın be yaww..Ayrıca o siparişi 2 yap bende istiyorum ben abi..
Faruk, sabaha karşı 03.00 de mağazanın alarmı çaldı..geldim ürün raftan düşmüş.
bende eve gitmedim..uykum kaçtı...Forumda gezindim..sabah 6 da uyuyakalışım :D

kar kışta ayakların üşümemesi için biraz teknik botlar kullanmak gerekiyor arkadaşlar. Bu tür botlar da dağcılık malzemesi satan mağazalarda bulunur. Gore-tex olan ve kış koşullarına uyan trekking botları araç kullananlar için ideal olan bot türleridir. Ayrıca bu botlar için termal türde olan yine teknik çorapları da mutlaka almalısınız.
Aslında bu tür malzemelerin satıldığı bir mağazaya gidip giyim konusunda da sizlere önerilecek olan iç katman ve diş giyim yelpazesini de bir değerlendirmelisiniz.
Benim önerim polar pantolon ve montu. Ama bu ürünler sadece düz polar değiller, teknik özelliklere sahipler. Birde tüm bunların içine giyebileceğiniz termal olan içlik adını verdiğimiz iç katman giysileri almanız fayda sağlar.Terletmeyen bu giysiler terin vücutta kalmasına da engel oluyorlar.
Teknik malzemelerimizin tamam olması karşılaşacağımız tüm olumsuz koşullarda bizlerin yaşamsal kalitemizi koruyacaktır.
Bu konuda sitemizde üye olan Dağciı arkadaşların bilgilerinden faydalanmak ve biraz da para harcamak gerekmekte arkadaşlar :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,607
Kaydolan Son Üyemiz
yoldakiDeli

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR