Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,464

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Yücel ve Uğur abi, geçmiş olsun
Mustafa abi, hayırlı olsun
Serkancım, hiç dert değil, benim evin arka bahçesinde kalacan da ben gelmeyecem mi? :smiley:
bu arada ben de modifikasyon olayına başlıyorum tekrardan, arkaya Detroit kilit takacam, lastikleri de dar olduğu için sırf görüntü sebebiyle değiştiriyorum, OK144 7.5 16R lastik ihtiyacı olan varsa benim lastikler gayet iyi durumda, çok uygun fiyatla çamur lastiği sahibi olabilirsiniz, özellikle Defender için ideal lastiktir

Yaww arkadaşlar bir cj5 le neler yapılabilir acaba diye yazılı düşünmek istedim..önce sıkı bir şekilde adı BETER BÖCEK olacak bir araç hazırlayıp,sonra bu araçla yağmur çamur,derya deniz,göl nehir,bataklık kuraklık,bu şekilde geziler,ayrıca içinde Yüksel Dostumla birlikte takla atma,yine sağlam ve yüksek bir noktaya kendimizi vinçleyerek yukarı doğru yerden kesilme ve bununla beraber salıncak niyetine içinde sallama,çarpma vurma kırma parçalama ve sonunda çooook yüksek bir tepeden(yamaç şeklindeki)hızla atlama ve düşerken içinden çıkarak paraşütle yukardan onun düşüşünü izlemek...Bu saydıklarımda adrenalin olurmu acaba.. :eek: :eek: ??? ???

Bu arada bişeyi unuttum aracı hazırladıktan sonra önce bir wrangler etabında gezenbilir adına yakışır bir derece elde etmek var düşüncelerimizde..ehh bu gezenbilir neymişyaa dedirtelim insanlara..

Evet Faruk ben taaa Ankara'dan görüyorum :D :D

Noldu yaww yeniyıl mahmurluğu hala üzerinde Gezenbilirin, hayırdır ? ;D

Faruk abi Tahoe yu satmaya mı karar verdin yoksa? :smiley:
anlaşılan baya gaza gelmişin
bence sana 2 kapılı bir Pajero 3.5 V6 yakışır, gazlamak için gayet elverişli :smiley:

Deep' Alıntı:
Faruk abi Tahoe yu satmaya mı karar verdin yoksa? :smiley:
anlaşılan baya gaza gelmişin
bence sana 2 kapılı bir Pajero 3.5 V6 yakışır, gazlamak için gayet elverişli :smiley:

Tahoe bu makinayı sevdim ve satmayı düşünmüyorum arazi kabiliyetini geçen hafta test ettim ve çok beğendim..lakin daha heyecenlı olması adına bir makina düşünüyoruz..Yükselle beraber bir makina hazırlıycaz..

yücel' Alıntı:
ama ben senin kadar adrenalin dolu değilim yaşlanıyorum galiba :smiley:

Olurmu be Yücel baba sende daha çok iş var durbakalım..ne yaşlanması hatta aramızda Mustafa abi Nadir abi gibi kanıyla canıyla performansıyla bulunan bize örnek olan insanlar varken bu lafı sana yakıştıramadım be yaww..

frkbdr' Alıntı:
Tahoe bu makinayı sevdim ve satmayı düşünmüyorum arazi kabiliyetini geçen hafta test ettim ve çok beğendim..lakin daha heyecenlı olması adına bir makina düşünüyoruz..Yükselle beraber bir makina hazırlıycaz..
baya bi heyecanlı olacak insallah, yarışa hazır bır cj ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.