Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar,
bayramın 3. günü yani ctesi bir aktivite yapalım mı? Menekşe yaylası güzel olur mesela, aşağılarında çamur da buluruz belki, doğası da çok güzel hem değişik bir yer, yakın oluşu da iyi, İzmit Bahçecikten giriliyor
herkese slm.Ben kerim Ankaradan.siteyi 1 hafta önce yanlıslıkla buldum.okumaktan gözlerim yaşarıyor ama bırakamıyorum.inanılmaz faydalı bilgiler var.böyle bir site açtığınız için öncelikle tebrikler.ben ve arkadaşlarım kampı çok seven kişileriz tabi kamp yerine giderken bildiğimiz parkurlardan gitmediğimiz için off road koşullarınada giriyoruz.genelde arabalarımızı sakınırız ama bazen tabiki karşımıza çıkan yollar zorlu oluyor.Bende suzuki vitaradan sonra,88 cherokee 4.0 xj var.kendi kafama göre 6 cm yükseltip ( takozla) 16' jant ve kumho AT lastiklerle destekledim.aracımın performansından çok memnunum.ama yaştan dolayı bazı arızalarda çıkarmıyor değil.neyseki hepsini hallettik.bu arada bir disco 2 td5 in peşindeyim kısmet olursa alacağım.ama aldıktan sonra benim keçiden nası ayrılırım bilemiyorum her halde disco bana aynı zevki verirse.2 büyük arazi aracını elimde tutmam gibi geliyor.neyse izlenim lerimi sizinle paylaşırım. herkesin bayramını kutluyorum.forumlarda görüşmek üzere.
bu arada yazargezeryolçizer. kampa giden uzun yollarda.yaptığımız muhabbetlerde GPS e verdiğimiz türkçe karşılık.bizim dil kurumu otobüse,çok koltuklu götürgeç diyorsa.gps de böle bişi olmalı dedik.
kazadan sonra benim arabanın kaporta boya işlerini bitirdim.aslında 15 güne uzamazdı ama araçlar bölümünde konu olan disco 1-disco-2 modifikasyonunu da yaptım ve güzel , başarılı bir iş çıkarttığımı da düşünüyorum.Tüm işlemleri kendi servisimde kendi ustalarımla yaptım.Pazartesi bir kaç küçük iş ve zıebart yaptıracağım (bunu niye yaptırıyorsam...) .Fotolarını adım adım araçlar bölümünde paylaşacağım.kendisini de bir gezide tanıştırırım inşallah.Sağlıcakla kalın,iyi bir bayram geçirin inşallah.
Kerim arkadaşım hoşgeldin.